Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Csazlakoznek elottem szolohoz. nekem is nagyon tetszik a korabbi design (ahogy korabban is irtam) es en is megvennem, ha lenne ra penzem es meg ki is tudnam hasznalni...es meg hasznalnam is mint fo telefon.
Igen, eleg surun talalkozok gazdag emberekkel pl. golf palyan is, bar ott nem nagyon latom, hogy milyen telefont hasznalnak. Akiket latok, azoknak pedig sokszor szimpla telefonjuk van. Hozzateszem, nekik megint mas a fontos (ez esetben vadaszat, golf kozegben az auto, ora, ruha, fegyver stb. fontosabb szempont - lehet a kor miatt is).
En nem mondom, hogy nincsenek olyanok, akik ugy gondoljak hogy ez a telefon kell nekik, mert sok a penz es hat nem tudja mire kolteni, de azt is fogadjuk el hogy van olyan, akinek tenyleg tud tetszeni es ertekeli a telefont.Ahany iparagban mozgunk, szerintem annyi fele emberrel talalkozunk
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest