- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollerkmd
tag
Sziasztok!
Hosszas töprengés után megrendeltem Vernee Mars telefont az EU Sotcktól. (Vernee Apollo Lite volt a másik jelölt, de valahogy nem éreztem 20 ezer forinttal jobbank.) Elvileg hétfőn érkezik.
Fenti cég oldaláról letöltöttem telefon használati útmutatóját [link] , hogy a kezdetekre azért tisztában legyek pár aprósággal, de azért jónéhány kérdés felmerült bennem, amik közül az néhány, hogy
- két SIM kártya használata esetén nano vagy micro SIM-et érdemes előnyben részesíteni? (használati ezt írja: „A készülék DualSIM-Dual Standby funkcióval rendelkezik. Adatforgalom csak az egyik SIM kártyán lehetséges. Jelölje ki az egyik SIM kártyát a mobil adatforgalom részére. A másik SIM kártya párhuzamosan csak 2G módban tud működni.”) Kinek, melyikről van tapasztalata?
- launcherek közül kinek melyik szimpatikus, melyik illeszkedik leginkább telefonhoz?
- előzőhöz hasonlóan tárcsázóról vélemény?
- gyári kamera app helyet valami javaslat? Pluhm már írta egyik hozzászólásában a Camera FV-5 programot.Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest