- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
50K? Nagyon jó ár!
-
Hompi01
tag
Nekem nem sikerült az akku százalékot elő varázsolni :S Az értesítéseknél rámegyek hosszan a fogaskerékre azt irja ki hogy speciális de nem lehet rákattintani
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #194 üzenetére
Névjegy szerkesztésében.
-
Robit Sakraf
tag
Valaki nem tudja véletlenül hogyan lehet a névjegyekhez egyéni csengőhangot beállítani?
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #192 üzenetére
Kösz rákeresek.
-
darvinya
titán
válasz
Robit Sakraf #189 üzenetére
Te szerencsésebb vagy akkor.
Üveget hol találtál?Ricardo
Azzal 20-al csak gondot vennétek volna.
-
pluhm
aktív tag
Üdv, megjött ma nekem is ez a készülék az eustock-tól, estére belakom, aztán írok tapasztalatokat.
-
darvinya
titán
Nem tudja valaki, hogy EUStock rakta fel-e kijelző fóliát vagy gyári?
Azért kérdem, mert oké, hogy ott van fólia fedő és rajta lehúzó fül.
Csakhogy mikor leakartam húzni minden lejött, azaz kijelző védő fólia is jött vele együtt.
Próbáltam visszarakni, de ez nem üveg emiatt buborékos maradt, ráadásul bejutott por/szösz.
Ezt így használhatatlan lett, és inkább levettem. -
kelzsoca
félisten
válasz
-Faceless- #184 üzenetére
Nappali fénynél sötét grafit színű.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés a tényleges telefonon az antenna csíkok azok feketék, vagy szürkék?
Ahány kép annyi féle válogatásban találom... -
Ricardo
titán
Nem pörög túlságosan a topic. Ilyen kevesen vettek, vagy ennyire hibátlan a készülék?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
darvinya #178 üzenetére
Igen a net. Elsö mérésem. De másodikra 17-et mért download. De ez H+ azért ennyi, nem 4G
, és hétvége, sokan lógnak fent a tornyokon. Simán jó!
Mérek én Wi-Fi kapcsolatot is ha akarod, csak mond el hogyan kell.
2 telón is.. akkor nálad valami szoftver zavarhatott be, vagy rossz fw. De már mindegy is, a Mars-ot nyúzod.
-
darvinya
titán
Tehát nálad Beállítások-nál egyéni Hotspot menüben kiválasztod WPA 2-t és azt írja is.
Mert nálam (függetlenül milyen fw volt rajta, root nélkül is) nem vette csak WPA-t, de az néha WPA2-nek látta másik készülék.
Emiatt kicsit instabil a kapcsolat (ez végkép kijönn 8.2-ön), ahol már eldobálja, stb.
Te is 8.1.2-est használod, mert utána jövővel gondod van.ROM-olgatni semmi kedvem, mert akkor egyszerűbb másik készülék.
Semmi bajom nincs Xiaomi MIUI-val, mert eddig is tudtam használni.
Google app-ok külön beállítás nélkül nem engedi rendesen működni MIUI, de ezt már másik topikban ki lett tárgyarva.(hány hsz volt, hogy nincs értesítés, bezár, nem jött időben)
S nem lehúztam, hanem kérdezték Tőlem mi kivetni valóm van.Pont emiatt nem tudok dönteni melyik maradjon meg, mert mind2 jó.
Nem cserélgetek sokszor telot, egyszerűen már múltkor is tetszet(te ültetted bogarat fejembe).
Egy dolog viszont van, hogy 7-es droid keményen vezérel, és még 1 rendszerű MIUI-t fogja korlátozni.
Pont emiatt késik kiadása, mert szinte új alap rendszert kell építeni, de az már nem 7-es droid. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
darvinya #161 üzenetére
Nekem WPA2 beállítása HotSpot-on teljesen jól müködik 8.1.2-es MIUI-m, amit kér is rácsatlakozó eszköz, kód megadása után hasít a net.
Elég sok fw tehetö fel a Xiaomi-ra, az általad említett problémák (bonyolított miui, sok ramot eszik, stb) egy custom rom (pl. CM) felrakása után megoldottak. Legalábbis nálad, mert nekem semmi bajom nincs a Google app-okkal, hotspottal stb., MIUI-n. 5.1 andr van rajta... jön a 7-es is, igaz miui-val, de ugyancsak custom rom van 7-essel is már, és lesz is. Nem találom indokoltnak hogy így lehúzod az elötte használt készüléked, mert neked egyéniként "bajod" volt vele (megoldások fent). Rájöttem hogy csak a telefonokat szereted cserélgetni mert hamar megunod, ezek csak kifogások, régen én is ezt csináltam. De hogy az alapján válaszod meg melyik telefont tartod meg hogy melyiket viszik el elöbb (mars és mi4c is hirdetve volt), azis erre utal... akinek tényleg baja van az egyik készülékkel az NEM így dönt a kettö között!
Bocs a Totál offért, nem hagyhattam szó nélkül. Nem off-olok ide többet
.
Egy elégedett Mi4c felhasználó!
-
Hompi01
tag
Közben nálam 1 pixel hiba van a kijelző jobb oldalán. 3 napos a teló :S annyira nem zavaró de szerintem vissza küldöm.
-
darvinya
titán
válasz
Faterkam #168 üzenetére
Nem feltétlenül jelenik meg.
Nálam is van 1 app ami biztosan nincs a listában, pedig használom.Régi rendszeren másként viselkedik új app.
Ezt állítsd be Viber-en Beállításokban:
-Média-Adathasználat korlátozása
-WiFi alvó állapot szabályai-Az eszköz beállításainak használataUtóbbi a fontosabb, mert ha ez mindig megy, akkor nagyon merít.
-
darvinya
titán
válasz
Faterkam #164 üzenetére
NanoSIM nem univerzális (még), azt külön adják és vékonyabb is.
MicroSIM-ig van univerzális.
Ha második SIM nem fontos, akkor 1 napig annélkül kellene használni, és akkor megnézni merülést.Azért telepítet app-okat is átnézném, mert általában közösségi app-ok szeretnek beragadni.
Köszönöm, ezt a plusz funkciót nem ismertem.
-
Faterkam
addikt
válasz
darvinya #163 üzenetére
A hálózattal a többi készüléknek nincs gondja, a simek gyáriak, univerzálisak. Az Akku % a felülethangoló menü bekapcsolásával. (értesítési menün, tapi a fogaskerékre pár mp-ig, mint a Thornál) Bármilyen ötletet javaslatot szívesen fogadunk, mert ez így használhatatlan kategória!
-
darvinya
titán
válasz
Faterkam #159 üzenetére
Ott valami nagyon nem kerek.
Tán nem használ FB kedves app-ot?
Mit mutat akkumulátor menü, hogy mi mennyit fogyaszt.osborne
Pl: MI4c
WiFi hotspot WPA2-t nem lehet beállítani
Értesítő kinyitása két ujj-jal lehet(és csak ekkor van Törlés/Válasz gyors gomb)
Képernyő értesítés eltüntetését csak 8.2 MIUI-tól lehet
Menü néha túl bonyolítot
MIUI egy külön rendszer Android-on emiatt több memóriát fogyaszt, ráadásul többször beleszól és ennek következménye nagyobb energia fogyasztásnak és Google app-ok rosszul működnek -
Faterkam
addikt
válasz
kelzsoca #154 üzenetére
Szia!
Kb 6 hónapos a Voda és a Telenor is. Úgy bír 2 napot, szinte 0 használattal, ha éjjelre kikapcsoljukSzerintem a 7-es a ludas, vagy nem tudom. hétfőn jött meg és már az volt rajta. A feleségem alig használja. Az tény, hogy gyorsan feltölt.
(#157) swazi: A Note 3 SE erősebb, jobb akkuval, de drágább is!
-
swazi
csendes tag
Sziasztok! Két telefon nézegetek de nem tudok dönteni. Vernee Mars vagy a Redmi Note 3 Special Edition.
Szerintetek melyik a jobb választás? -
Robit Sakraf
tag
Ami számomra külön jó pont hogy észreveszem ha rezeg a zsebemben. Elég hangos a munkahelyem így sokszor rá kell hagyatkozni.
Az ujjlenyomatot pedig 360°-ban olvassa. Kipróbáltam. -
Robit Sakraf
tag
Nekem is megjött 2 napja. Szerintem 50.000 forintért best buy. Néztem videókat vásárlás előtt, így nem volt probléma a sim berakás és az ujjlenyomat beállítás sem. Beállítottam 2x a hüvelyk és 2x a mutató ujjamat. Nálam kb. 95% ban felold. A fényképező simán vállalható, az összeszerelés minőségi. Az akkuról még korai nyilatkozn om, kell neki egy pár ciklus mire beáll.
-
Hompi01
tag
Mai nap sokat használtam raktam rá sok játékot is. Eddigi tapasztalat:
Ujjnyomatolvasó nekem a mutató újjal jobb mint hüvelykujjal valóban nem mindegy hogyan érsz hozzá szóval jól kell levenni a memóriába.
A hozzá adott tok nagyon fasza ha kinyitom mindjárt ébreszti a telót
hangszórója filmezéshez elég jó de zenéhez gyatra szerencsére van külső hangszóróm
Kijelzője gyönyörű HD filmekkel nagyon szép
Kamerája gyatra de másik appal javítható !!!! Direkt próbálgattam, főleg sötétben rossz szerintem a felvétel, de elfogadható úgysem akarok annyit fotózni
Maga az összhatás a külső az gyönyörű és nem csak szerintem
A játékoknál azt vettem észre hogy ez a proci egy kicsit talán gyenge hiába a 8 mag itt már full HD meg android 7 van ide azért kell az erő
olyanra gondolok, hogy mondjuk játszom a Hitmannel ahogyan rázoomolok a távcsöves puskával egy nagyon picit belaggol de utánna tökéletes.
Telefonálsánál mindenki mindenkit jól hall
Autóban töltöttem és nem nagyon vette a lapot lehet a töltő nem tetszett neki :S
Az akksija nekem is úgy tűnt mintha picit hamarabb merülne a kelleténél.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe ezek függvényébe nekem tetszik a teló olyan 8/10 nálam eddig. Üvegfólia berendelve.
-
Faterkam
addikt
válasz
darvinya #143 üzenetére
Úgy hogy kb 20 fokban elmozdítottam folyamatosan jobbra is meg balra is a középtől, többszöri mintavétellel. Ezzel a módszerrel a Redmi 3s 10/10. Nézd meg a tesztvideót, nálunk ua van :/
-
Faterkam
addikt
Nálunk az ujjlenyomat olvasó általában 2, 3 próbálkozásra old, az akku elég hektikusan merül.
-
darvinya
titán
válasz
littlelion21 #140 üzenetére
Még nem használtam.Gyorsan beállítottam, s ahogy hozzáértem egyből reagált.
-
darvinya
titán
Megjött nekem is Mars.
Eddig ott van, csak Opera Béta multitask kicsit lassúcska, ez lehet app hiba is.
És GPS sem erőssége, mert lassú és elvileg ugyanolyan tudású MI4c-hez képest csak fele műholdat talál. -
Hompi01
tag
Megjött Eustockról 1 órát használtam eddig. Android 7 van fent. Nagyon tetszik, gyors, az ujjnyomatolvasó is korrekt szerintem nincs gond vele. Nekem flip tokot is adtak hozzá. A kijelző gyönyörű !!!!
-
darvinya
titán
Sziasztok
Root van?
-
Švejk
őstag
válasz
Faterkam #132 üzenetére
Ma néztem én is, 50 már az az ár, amikor nagyon elgondolkozom, hiába kis gyártó, meg minden
-Lehet tudni valami típushibáról, vagy idegesítő dologról ami miatt nem ajánlott a beszerzése?
-Hogy muzsikál a mindennapokban a Helio P10, nem kevés?
-Van már rá hivatalos 7.0? Ha igen, akkor hogy működik?
-Vannak szoftveres bugok, melyeket még nem orvosoltak?
Ha erre a pár dologra tudnál válaszolni, nagyon nagyon megköszönném -
Hompi01
tag
Muszály volt levinni az árát mert a 70-80 irreális volt. Ezért a pénzért meg talán megéri
-
Faterkam
addikt
Vége a kupon akciónak!
De most már az Eustock Weboldalán simán 50eFt! -
Faterkam
addikt
Pontosan! Ezért az árért érdemes kipróbálni! (többet sajnos nem ér) Nekünk hétfőn meg is jött. Már a 7.0 volt rajta. A 4Gb ram, ide vagy oda, én néha éreztem megtorpanást, akadást a menüknél, igaz akkor laktuk be Az ujjlenyomat olvasó hasonló, mint a Thornál. Ez sem pontos teljesen. Az első éjszaka 54%-ról reggelre 24%-ra merült, 2 sim kártyával, Wifivel, úgy hogy senki nem piszkálta. A 2. éjszaka már csak 6-8% volt, de a Wifit kilőttük rajta! A töltés tényleg jó. 17%-ról 100%-ra 1 óra 30 perc volt. A kijelzője gyönyörű, a fém ház, nagyon ütős! (mondom én ezt úgy, hogy nekem Redmi 3S prime van!)
-
Hompi01
tag
Sziasztok én is berendeltem egy ilyen telót eustockról mivel 50.000-ért megkaptam szerintem ennyit is ér a teló. Szóval majd leírom a tapasztalatomat.
-
boxfan
tag
KB 2 hete használom, imádom. Egy Thor-om is van. Hogy lehet rootolni?
-
Faterkam
addikt
Egy berendelve a feleségemnek, Majd leírom a véleményt róla!
-
tonerz
aktív tag
Nagyon agyalok rajta most az 50 ezres ár miatt, mert külsőre nagyon bejön.
Megnéztem egy rakat youtube videót is róla és a fingerprint is egész használható a látottak alapján. -
tahepa
senior tag
...és most 50 e a "MARS" kuponkóddal...
-
Faterkam
addikt
Hmm, már megint 70eFt az Eustock-nál. Ki érti ezt...
-
Zsigi72
aktív tag
Ajándék gyári tokkal, és ingyenes kiszállítással! Rendelés során használd a MARS kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!
-
Viper26
nagyúr
Elég jól sikerült darabnak látszik, ráadásul 7.0 is kint van már rá.
-
bencze
senior tag
Ezért a pénzért nem tudom, hogy ezt venném-e, de kinézetre bejön, minőségnek látszik fizikailag ami fasza. Az ujjlenyomatolvasóért kár, abból a nyitógombos alul jön be az iphone és samsung mintájára. A vanilla droid külön előny. Thor van a családban egyébként, árához képest jól muzsikál.
szerk. bocs a bumpért most látom régi, én most olvastam csak, nekem új. -
Brusch
csendes tag
Érkezhetne valami nagy kínai telefon teszt az oldalra, mert hetek óta agyalok, h mit vegyek. Melyik a jobb a xiaomik közül, melyik érhető el magyarul, egyebek... Huaweiek között is vacillálok, mindnek van egy kis jó tulajdonsága...
-
simonzé
addikt
válasz
tibcsi0407 #101 üzenetére
De nagyon szerette Rómát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest