- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SheriffHUN #112 üzenetére
Jók ezek a zárt ventik :S
-
-
dugo_
veterán
válasz
SheriffHUN #106 üzenetére
Mennyire szedted szét? https://seelio.com/w/36r3/restoring-the-r9-270
A legtöbb ventinél a lapáttal ellentétes oldalon egy gumikupak alatt zéger vagy C-gyűrű tartja a tengelyt.
-
válasz
SheriffHUN #108 üzenetére
Szeretjük a szétszedhetetlen cuccokat
-
válasz
SheriffHUN #106 üzenetére
Nem ismerem ezt, egy 9600GT-vel jártam így - ha nem férsz a venti tengelyéhez, akkormarad a forgórész alá fújt kontaktspray, vagy ilyesmi.
-
SheriffHUN
csendes tag
Helló!
Próbáltam szétszedni, hogy bezsírozzam, de nem mertem nagyon erőltetni egy GA r9 270 windforce ventilátor lapátot. Szétszedhető az ilyen ha erősebben próbálom ?
kép a ventiről:
-
-
sith7
félisten
egy venti-olajozás-guide igénye, hát megítam...
és ? finom volt ?
amúgy köszi a cikket
-
-
törölt tag
Próbáltam már mindenféle puhább anyaggal, olaj, zsír, stb, az eredmény ugyanaz volt, pár óra - nap után újra elkezdte rázni a gépet. A fémszálak előtt volt benne alufólia is pici csíkra vágva, de 1 hét után újra előjött a hiba, szétszedtem, kikopott belőle, szinte az egész eltűnt.
Ahogy láttam datasheet-ben, 3600RPM körül megy átlagosan a venti, ha játszok a gépen, nem minden anyag bírja ezt...
Azért gyári állapotában is kibírt több mint 5 évet, és szinte mindig napi 12+ órában megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest