- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
.bableWes #152 üzenetére
"igen probáltam már, föleg mikor nagy tocsák vanna az uton és tömeg a járdán"
ez igy egeszen mas, azt hittem csak azert irod, hogy "jogom van hozza, szopassuk az autosokat"
illetve amerre en kerekparoztam uttesten (miskolcon sajnos rendkivul keves a kerekparut, itt szegeden lenyegesen jobb a helyzet), ott nem azert nem mentem ki a sav kozepere, mert nem volt szabad, hanem mert jobbnak lattam a 4 savos foutan nem ugralni (sokszor a csatornafedoket sem mertem kikerulni)"állitson meg, vagy bizonyitsa rám."
mondom, megallit egy jarokelot tanunak, es ha csak feleannyira ontudatos, mint itt par biciklista, orommel tanusitja, hogy nem csak kerekparoztal a jardan, de kozben fel is rugtal tobb babakocsis kismamat -
rt06
veterán
válasz
.bableWes #76 üzenetére
"már nem vagyunk bicajosok kötelesek az ut jobb széléhez huzodva közlekedni. ha uri kedvem ugy tartja akkor nyugodtan mehetek a sáv közepébe. igy szol a kressz, ha azota még nem modositották."
es mondd csak, ezt probaltad is mar?
meg amugy is, elni es elni hagyni, szoval ha uttesten kerekparozok, igyekszem a lehetosegekhez merten (amennyire az uttest felulete es a csatornafedok engedik) jobbra huzodva kozlekedni (en sem orulnek, egyreszt annak sem, ha autoba ulve hulye, ut kozepen kozlekedo biciklistakat kellene kerulgetnem, masreszt annak sem, ha elbaszna egy roman kamionos)"a másik, ha jön a rendör leugrok a bicajrol és tolom. bizonyitsa be, hogy én nem toltam. tolni pedig tolhatom a járdán."
megallit valakit tanunak: beszoptad
p.s.: napi 10km az nem kemeny, fel ora alatt letudhato (kb ennyit tekerek en is meloba/melobol, ha masfele nem megyek)
ha kemenyet akarsz, menj at pl miskolcrol bogacsra a bukkon at, ussz egyet az ottani strandon, majd vissza (kb 120 km, kb (2x) 700 meter szintkulonbseggel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged