Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#40553216 #1087 üzenetére
Gondolom nem számtech bolt volt
Erről egyébként eszembe jutott egy eset... volt a városban pár éve egy "számítástechnika bolt" direkt idézőjelben, mert amolyan nem is tudom milyen szakmunkásképzőt végzett illetőé volt, csődbe is ment, de ameddig regnált ilyesmit csinált: Virágbolti Windows XP telepítés + Office, illetve NOD32 3-3,5k Windows Update természetesen letiltva, mert minek az. Külön mondta is, hogy nehogy bekapcsolja mert akkor nem lesz jó
Ez olyan 2006-tól 2009-ig tolta. A topicban már sokat emlegetett szomszédom odajárt /még akkoriban egy XP-t sem tudott feltelepíteni/ azóta már belejött. Vagy 4 köre volt az ipsénél, ami ugye mindig 3-3,5k volt alkalmanként. Na akkoriban volt az, hogy a ma már 10 éves gépem megérett a cserére, és legális 32-bites OEM XP volt rajta. Támadt egy korrekt ötletem, és egy Windows áráért (plusz 15 k amiért adtam még bele 2 db 120 GB-os Seagate HDD-t, illetve ajándékba egy 17" LG CRT monitort, odaadtam neki az akkori gépem: ASUS A7V8-X,Athlon XP Tbred 2200+ 1.5 GB RAM, VGA), szépen lepapíroztuk, OEM Windows XP, matricával, számlával, 40 k-ért. Ennek már öt éve, a gép azóta is működik, az egyetlen gondja, hogy ugye már nincs támogatás az MS-tól. Mondtam neki, figy ez egy jó ajánlat mind a kettőnknek, mert amúgyis kell neked egy gép pluszba, nekem feleslegbe van, ennek a csókának már behordtál egy fél Windows árát, ezzel meg nem lesz semmi gondod. Biztonságos lesz a rendszered, kapsz rendesen Update-et, nem fog sohasem befeketedni a képernyő...
Szóval ő jól járt, a harangöntőből lett számtechboltos meg kevésbé
Komolyan fájt már nézni, hogy mennyi lóvét behordott oda. Tulajdonképpen az volt a jó,hogy ezen a fickón kívül szerencsére nem is tudta, honnan szerezhetne virgábolti Windows-t! Ja és ami még szép volt, hogy a muksó csak telepített neki 3,5k-ért telepítőt sohasem adott
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest