Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hagyjuk már ezt a témát megint...
A Linux nem az átlag usernek való, mai napig egy nehézkesen kezelhető, idegtépő borzalom. Igen, felvállalom, hogy nem értek hozzá eléggé és talán ezért van az, hogy szinte minden disztróval volt valami nyűg, nem működött nálam megfelelően. Viszont az a helyzet, hogy engem ez nem is érdekel. Én dolgozni akarok, nem az oprendszer szarságaival foglalkozni. Ha egy program nincs a tárolóban, akkor terminál kell a telepítéséhez, azt meg Dos idejében is rühelltem, hát még 2014-ben. Iszonyat a driver támogatás, terminál, terminál, terminál...
Sok sikert annak aki ezt kedveli, én maradok a windows-nál akkor is, ha tudom, hogy alapvetően nem a legjobb oprendszer a világon. De könnyen használható, stabil, és minden megy amit akarok. Ennyit várok egy oprendszertől. A terminálban buzizás nem az átlag user világa. A biztonság terén bizonyára vannak hiányosságok, de együtt lehet élni vele mert a mérleg nyelve az egyéb érvek miatt még mindig bőven meleltte szól. Mondom ezt úgy, hogy hatvanszor futottam neki különféle diszróknak (Mandrake, Mandriva, Ubuntu, Mint, Zorin, BalckPanther stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest