Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave666
aktív tag
Megnéztem
Sok akcióval fűszerezve, pörgős film, ajánlom mindenkinek aki szereti Jason Statham filmjeit. Robert De Niro-t is nagyon szeretem Sok nagy színész van benne.
Szerintem még egyszer megnézem, ha megjelenik szinkronosan[ Szerkesztve ]
Dave666
-
dave666
aktív tag
Jónak tűnik a film
Amint olvasom feliratos, legalább a szinkront nem rontják el
Jason Stathamnek tetszenek a filmjei, amiket láttam tőle.
Egy csalódás volt a Király nevében című film.
Robert De Niro-t is nagyon szeretem.
A hétvégén mindenképpen megnézem a moziba.Dave666
-
Kantorpe
tag
Megtekintettem a filmet. Nagyon jo porgos akcio volt. Igazi jo felhozatallal sztarokbol, bar tulzottan JS karakter kozpontu volt a film.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
TOM-202
senior tag
válasz Zolinho1026 #25 üzenetére
Nem volt az olyan rossz! Az igaz hogy az első részt nem übereli egyik sem.
-
TOM-202
senior tag
Inkább a Szállító 4-et csinálnák ezek helyett a gyenge filmek helyett.
-
enginev3.0
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #21 üzenetére
Crank az jó volt, az egyfajta "hülyeség" de szerintem jó film, a mestergyilkos meg mestergyilkos-os film, de még se jó
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor én sűrűn kérem az elnézéseket tőletek de nekem a (Mestergyilkos) is tetszett és nagyon sokaknak igazából szintén (baklövés?) vagy egy hihetetlen (ökörség?) nem tudom milyen jelzőkkel illették már a Crank!!-et de nekem nagyon bejött.
Mr Cheerios , jól mondom?
Szerk: Telefonom mai napig úgy csörög
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
polgi803
őstag
Nekem kifejezetten tetszett a mostanában megjelent filmek után...talán kicsit az SAS rajongás miatt is...bár itt ők húzták a rövidebbet... Az a nagy bajszis pali is nagyot alakít [Moderálva!]...
[ Módosította: bnss ]
-
3.Aragorn
addikt
Jason Statham napjaink Bruce Willise
-
Kantorpe
tag
Azert B listas, amiert pl. Jim Carrey, vagy Julia Roberts is B listas mostansag. Olyan szineszek akik nem tul jovedelmezoek, de sztarok. Ez egy sima tozsdei megiteles. Peldanak okaert ok voltak A listasok is, csak azota "leertekelodtek". Pont a filmiparban ne a penz beszelne ? Ez nagyjabol olyan, hogy ha bemondod a nevet, akkor a mecenatura mennyire szeles mosoly mellett adja at a pancelterme kodjait
Ezt a filmet meg nem lattam, de nekem a Mestergyilkos is tetszett.
[ Szerkesztve ]
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Toninho13
aktív tag
Az értékelésnél miért fordítva lettek írva a számok?
-
gabe_
őstag
Hiába tartják b kategóriás színésznek, Stathamet szeretjük, így meg fogom nézni ezt a filmjét is. Köszönjük a cikked!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
WongFeiHong
senior tag
Nézzétek meg Statham másik új filmjét a Blitzet. Na az kegyetlen lett.
-
Rav3n02
senior tag
válasz enginev3.0 #8 üzenetére
Mondhatjuk, hogy ezzel javítja ki az ottani baklövését, mondjuk maga a film (Mestergyilkos) nem volt olyan rossz, de ott Statham legnagyobb probléma az volt, hogy Ben Foster csúnyán lejátszotta a képernyőről
-
33as
senior tag
Én csak annyit mondok, hogy Statham rajongóknak kötelező film!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
aram01
nagyúr
felkeltetted a kíváncsiságomat,köszi az írást
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Rav3n02
senior tag
qad: Én nagyon bírom Stathamat, az akiófilmjeit is, de a Blöff után szinte bármi visszalépésnek tekinthető
Harlek: Köszi, javítottam. Pedig végig azon görcsöltem, hogy csak ezt az egy nevet ne rontsam el, sikerült
Youri: Igazából nekem ez volt mindig a fő csapás irány
(Hétvégén remélem kész leszek a Go Launcheres cikkel is )
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Nah, telefonok után filmkritika is?
RTX ON
-
Harlek
tag
Egy apró elírás van az egyébként jó cikkben: a könyv borítóján Ranulph Fiennes szerepel, míg a cikk szerint Ralph Fiennes az író. Tippre két különböző személyről van szó.
-
qad
senior tag
Egyetértek, bár Jason Statham rajongó vagyok és őt tökéletesnek látom de a nagy felhőn keresztül annyit én is észrevettem hogy hiába nem 1 ZS kategóriás film de nem is 1 AAA. A ZS katagóriától csak a többi nagy név mentette meg szerintem és Stathamtől utóbbi filmjeihez képest is 1 kicsit visszalépés. A végeredmény nem rossz.
A pofaszakállas fickónak nagyon illik a szerep és nagyon jól alakítja a részeges Skót katonát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest