- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nem vagyok egy nagy ünnepguru, sőt keresztény se (se más...), de ezt annyira nem értem. A pogányok ünnepelték Jézus születését és ezzel volt bajuk a kereszténykenek?
Való igaz el lennénk Karácsony nélkül is. De miért baj az, ha az év 365 napjából van 1-2, ami megtöri a monotonitást? Mint lentebb leírtam ez egy OK az ünneplésre. Nem csak ilyenkor kell szeretni/szerelmesnek lenni. De aki így van, az egy kicsit sajátjának érezheti a napot. Nem kötelező ünnepelni, nem értem miért zavar ez egyeseket. Ez itthon leginkább a fiatal korosztály ünnepe.
Engem pl. sokkal jobban zavar a Pünkösd. Ez továbbra is tiszta keresztény ünnep, és munkaszüneti nap. Nem tudtam, hogy Magyarország államvallása a kereszténység...van még egy-két vallás, akikre nagy ívben sz@rik mindenki. Pl. lentebb írta valaki a hanukát. Velük mi van? Le vannak sz@rva, ünnepeljenek, ahogy akarnak.
Továbbra sem értem, hogy miért baj, ha valaki ünnepel. Van Föld napja is. Miért baj, ha van Szerelmesek napja? Senki se mondta, hogy ajándékot kell venni, vagy bármi. Ez egy nap, amit a szerelmesek magukénak érezhetnek, ki mennyira vesz, vagy nem veszi komolyan, és cselekszik e szerint. Ez megint tipikus magyar mentalitás. Ha nekem nem jön be valami, akkor más se ünnepeljen, mert szerintem hülyeség, akkor, aki ünnepel, az is hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Házimozi belépő szinten
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest