Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nagyon remélem, hogy ma nem az affekta meg a nárciszta nyer.
-
Shadowfax
addikt
válasz Vakegérke #240 üzenetére
Ördög Nóra azt is mondta, hogy ez lesz az utolsó játék az arénában ebben a formában. Kíváncsi vagyok, mire gondolt. Csapategyesítés?
Amióta Hamvai kiesett, összeálltak ismét a Szarvasok. Persze ha elvesztik a mai játékot, akkor tuti Bogit akarják majd kiszavazni, holott Esztike a sérült bokájával hátráltatja őket.
-
Shadowfax
addikt
válasz LamaCube #201 üzenetére
Ha Zalán nem segít nekik, akkor még most is ott lennének a patakban a fiolákat keresgélve. Az azért vicces és nem túl életszerű, hogy Leó csak úgy "vaktában" rátalált a békabölcsőben a térképet rejtő palackra... Ott valamit kivágtak a beszélgetésből.
Az előzetesben látszik, hogy kik nyerték meg a kincskeresést, kiknek kell cipelni a súlykígyót. Remélem, a holnapi játékban a Farkasok győznek.
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
Hehe, azt hittem, ma mindkét csapat végez a mai versennyel, de a Szarvasok annyit tökölnek a kövek helyes sorrendjével, hogy lement a műsoridő.
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
Pistának fel kellett volna adnia a versenyt, mert a párbajjal csak kifárasztja valamelyik csapattársát totál fölöslegesen. Ráadásul nőt választ ellenfélnek, nagyon tökös gyerek.
Hajrá, Gabi! -
Shadowfax
addikt
''A közös bennük az, hogy művészlelkek. Na ezt nem tudom itt használni." - Feri
Az első húsz perc a bemutatkozással és társkereséssel számomra unalmas volt, erre kb. 5 perc elég lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Minden ami hőszivattyú
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...