Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Shadowfax #241 üzenetére
Szerintem csak más akadályok lesznek az arénában.
Bogi kiszavazása borítékolható. Már rég leosztották a favorit négyest, Bogi nincs benne.
Szexterke sérülése hamar gyógyul. Gumifásli, pihentetés, jobb lesz, mint az új,Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Shadowfax #203 üzenetére
Röviden: tempó rendben, az ész nélküli kapkodás miatt cipelik a súlykígyót a szarvasok.
A farkasoknál Bálint fut, kérdés, hogy a szarvasok kit választanak erre.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Shadowfax #157 üzenetére
Akkor tévedtem.
Bizonyára lesérül majd valaki a farkasoknál.Szerk: Úgy tűnik, Gábor feladja.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
LamaCube
addikt
-
totron
addikt
válasz Shadowfax #134 üzenetére
Ez is így is volt megtervezve, ott meg Gabi lóg ki korban, gyerekei is csak neki vannak, ha jól tudom. Ezekből jön, hogy a csoport felől nézve inkább magával van elfoglalva, ami a családját, annak hiányát takarja. Nem izgalmas filmnél, sorozatnál sem, ha ennyire át tud rajta látni az ember, realty-nek nevezettnél meg egyenesen lohasztó.
-
LamaCube
addikt
válasz Shadowfax #96 üzenetére
Ebben teljesen igazat adok. Nagyon maníros volt tényleg. De a feladatokban jobb volt a DJ-nél. A DJ meg nem volt önfeláldozó, pedig pár nappal előtte ő mondta, hogy nem hátráltatná a csapatot. Inkább elviselek egy ripacsot, mint egy szavát be nem tartó embert.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vakegérke
félisten
válasz Shadowfax #52 üzenetére
Gabi meg is nyerte a párbajt.
Nem hiszem, hogy az íjászat kifárasztotta. A győzelem inkább önbizalmat adott neki.Csóró Busa Pistát sajnálom, de ki volt az az agyalágyult, aki ilyen testi adottságokkal beválasztotta a játékba?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)