Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
Valami elképesztően szánalmas jelenet zajlik éppen... Valami nem tudom hány oldalas Villa szabályzatot olvastatnak fel velük, de elképesztő, amit leművelnek. Nem tudnak olvasni rendesen, elvihogják, elbeszélgetik, hatvanszor szólnak nekik a kis mikrofon miatt, tényleg semmit nem tudnak komolyan venni és/vagy kicsit is normálisan csinálni. Lehet ezért nem 50 IQ körül kéne válogatni a szereplőket...
Éjjel nagyon jó volt az adás, Melina és az új srác beszélgettek mindenféléről a nappaliban, esküszöm, üdítő volt hallgatni őket. Ezek a normális jelenetek egészen biztosan nem kerülnek adásba soha.
UFO1: neked nagyon fura ízlésed van. Szokj hozzá pedig, szerintem a kacsaszáj hamar ki fog esni, konkrétan a legelső párbaján. Kommentekből ítélek, nagyon sokak nem tudják elviselni.
-
UFO1
senior tag
Sajti első riportszoba: sok a zöld kint a teraszon is nem is fogok ráülni, adásban 10 perccel később ott ül kint a zöld kanapén a többiekkel.
Mekkora duma kacsaszáj meg medúza meg az a szőke csaj a hálóban, bejön Barna „akinek asszonya van meg felesége az nem így működik”. Barna tiltakozik erre Lissa (közbe rájöttem az a szőké csaj neve) ez már eldőlt!
Barni este az ágyban már nem annyira tiltakozott. Hogy cuppoghatott az a nagy szája a f@rkán!
Nekem a kedvencem lesz kacsaszáj!
Pár perccel később kacsaszáj ha azt mondom Barninak hogy ma seggbe akkor seggbe. Hatalmas, imádom a csajt nagyon jót nevettem!Később már érthetővé vált miért volt az esti lepedő akrobatika, mert Barni elmondta a riportban, hogy Meli az esete. Különben a két nő tök egy kategória külsőre talán a Meli visszafogottsága vonzóbb, mert nem adja annyira hamar oda magát mind kacsaszáj igaz utóbbi sokkal jobb nő szerintem. Meli egy öregasszony hozzá képest!
Anikó elköszönése a bejátszó után mindent elmondott az eddig történtekről.
Sajtinak mi történt a homlokával (lájvosok) hogy már felszakad kiengedték egy Fradi – Újpestre?
Hol van az a nagy nyitó buli alig ment le valami adásban?
Eddig ez a legjobb dizájn a hálóban, hogy van esti hangulatvilágítás és nem 6 trillió watt világit mindenki szemébe. Azért jó hogy a szerkesztők rájöttek erre így 2022-ben!
Lefekvés után – mondja Barni a riportban – volt egy kis bújás az ágyban közben kacsaszáj szétcsókolta a gyereket meg mászott rá rendesen! Volt lovaglás meg minden egyéb Reni einstand Barni, végérvényesen lefoglalózta a colost!
Nem tudom volt e már ilyen erős kezdés pláne első nap igaz a VV 7 – 8 – 9 kimaradt!
Már van lájvom nekem is!!
-
gergo5991
őstag
-
Szerintem ennek a belevalónak a felét, vagy többet a műsorvezető szövegelése tette ki.
Ez nem belevaló, az így semmirevaló. -
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #88 üzenetére
Egyelőre Sajtira szavaznék akkor.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Úgy volt többet nem lépek be az oldalra moderációs hozzáállás miatt (rólam legalább innen ne gyűjtsenek adatokat).
Viszont emlékeztem régről mennyire ment a tèmázás egy egy évad alatt és gondoltam rákeresek hátha ennél is elindult valami erre a nevetés és fejfogás helyett teljesen letörtem.Bár én nagyon keveset beszéltek vakegèrkèvel, de imádtam az írásait, a kis "mesèit" főleg a régieket (2007-2009). Pár éve sok év gondolkodás, elodázás után gondoltam egyet, privatban ráírtam és megköszöntem neki. Ès milyen jól tettem, mert ha nem tettem volna , nem tudtam volna a tudtára adni, hogy egy egy írása mennyire elnyerte a tetszésemet most még jobban magam alatt lennék.
Nyugodj békében Vakegérke és köszi
-
-
lowzor
veterán
Ha lesz nézői kiszavazás, én a kacsaszájúra fogok szavazni, hogy essen ki.
-
Nézem az összefoglalót és rá kell jöjjek, megint tévedtem!
Minden egyes évad kezdetekor azt hiszem, hogy az előzőt nem lehet alulmúlni!
Erre megint rámcáfoltak!
-
Andris837
senior tag
Pfuuu gyerekek, vannak bajok
-
F34R
nagyúr
Udv ujra...
Beleneztem a bekoltozobe, nekem ez mar nem esik jol. szerintem olyan gaz mint az elozo evadok. Konfliktus az mondjuk tuti lesz -
Igazatok van tényleg azt mondta, gambiai, én meg úgy értettem, angliai. Azt a részt csak hallottam éppen.
Én tévedtem, de így sem lett szimpatikusabb a srác.
Mondjuk az sem segít, hogy a bemutatkozó kisfilmek, inkább lejárató kisfilmek. Az egyik srác is kissé le volt döbbenve, mikor látta a studióban a sajátját. -
¤Envy¤
aktív tag
Nincs az a 2 hét, ami nálam megment innen már 1-2 embert. Borzalom.
UFO1: Megy szépen 0-24. Persze nyilván van, amikor nem látom, tényleg így van-e, de mások szerint ment délelőtt is. Akadások vannak, meg esetleg pár perc kimaradás, de amúgy meglepően jó a közvetítés. Én főleg erre voltam nagyon kíváncsi, mert ugye x éve folyton megállt, vagy megállították.
A hálóval nem tudok betelni, annyira tetszik, főleg a falak.
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Tudod ez az óvoda szint mindig azt bántja az ember, aki tetszik neki!
Kell kb. 2 hét, amíg mindegyik elveszti a felvett álarcot, majd akkor kiderül ki milyen. Bár eddig nem sok jóra számítokantikomcsi
"Apukám Gandiai vagy valami hasonló a zászlóját is mutatták" -
¤Envy¤
aktív tag
Mégis szétszopkodta a medúza fejét éjjel neki...
Sajti főzött ma, Melina meg pakolgatott a tegnapi buli után még éjjel.
Ők ketten akik háziasak is, nem csak meresztik eddig...
Ezek nálam mindig pluszpontok. Ott ülnek, se tv, se pc, se könyv, se semmi, akkor legalább a rendet tarthatnák, idejük lenne rá, mégis ez volt az előző évad rákfenéje is, hogy mindenki csak mocskolt, de takarítani egyik sem akart. -
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
Nem azt mondta, hogy az apja afrikai? De lehet, hogy én emlékszem rosszul.
-
LamaCube
addikt
Bepótoltam a tegnapi adást... antikomcsi bevállaltam sör nélkül
VV. Lamin vagy kicsoda az VV. Csoki kettő. A hangja teljesen ugyanaz. Legjobb beszólása Bibire volt 10 pontos. "Ott van az a medúza fejű..." Bibi: kussojjjáááá"
Elsőre Sajti szimpatikus és ennyi. A csajok egyelőre katasztrófák szerintem. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
jaj, balhé már éjjel is volt. Tuti benne lesz ma az összefoglalóban.
(mielőtt jönne a kérdés, én éjjel fent vagyok, és a 2. monitoromon ment a live is)Olyan egetrengető probléma volt (amennyire hallottam munka és játék közben), hogy Melina táncolni merte hívni Barnát, és erre Reniék besérültek, merthogy azt a faszit ő nézte ki magának, és hogy merte... (gondolom ezért is ült bele neki gyorsan éjszaka, ő megjelöli, mint az állatok...)
Hihetetlen
Teljesen kivagyok a kacsacsőrű fekete csajtól, annnnnnyira ellenszenves.Ugye? Ki kíváncsi a cuppogásra, őszintén? (Jó, mi nem, de lehet ennyi
)
Persze nyilván éjjel mást nem mutatnak, mert mindenki a hálóban van, máshol nem történik nagyon semmi... én némítom inkább ilyenkorEz a 0-24-es adás nagyon jó cucc. Sokkal jobban meg lehet ismerni őket, ha valaki akarja. Bár őszintén, szerintem nekem sok lesz, lehet visszatérek majd a csak napi összefoglalókra. De számít még, kik mennek be, hátha lesz érdekesebb figura, mert ezek itt eddig 90%-ban csak "selejtek".
-
Az tetszett eddig a legjobban, mikor VV Láma, azt mondta a beköltözéskor, hogy ő azirt ilyen, mert félvér, ugyanis anyukája magyar, apukja angol. Tőletek kérdezném, hogy a Lordok Házában, vagy csak úgy a britt szigeteken, mennyire őshonosak a színesbőrűek? Ő tényleg azt hiszi, hogy félig angol? Nem kéne kicsit messzebbre visszanyúlni időben? Na mindegy, ha angol, hát angol.
Reggel, délelőtt még ment a Twich-en az élő stream, valaki közvetítette. Ott néztem, hogy már most egymásnak feszültek, Sajti gyereknek dagadtak az erei a nyakán, fején olyan ideg volt benne.
A hálószoba az katasztrófa súlytotta övezet, gyakorlatilag fél nap sem telt el, és mintha hurrikán ment volna át a szobán, irgalmatlan kuleráj volt bent.
Nagyon beválogatták megint a résztvevőket, pedig én is úgy vagyok vele, mint ¤Envy¤, hogy pont ez a része nem érdekelne a dolognak, és tuti ezzel lesz tele a belevaló is. Pedig ha egy szexjelenetet akarok megnézni, arra ott az interneten millió lehetőség. Kár erre rámenni.
-
Andris837
senior tag
Kíváncsian várom, hogy hogyan alakul az idei évad.
Az első éjszakás szex meglepett, nem számítottam rá. Várom az összefoglalót.
-
UFO1
senior tag
Hát ha összejön a colossal és úgy komolyabbra is fordul és jó fejek lesznek nincs az a néző aki kiszavazná őket. A Moh is ott nézte be az egészet hogy nem szúrta fől Mercy-t pedig akkora rajongó táboruk volt hogy simán megnyerték volna a játékot és nem az agyhalott Vivike
vitte volna el a lét.
-
¤Envy¤
aktív tag
Mindig reménykedem, hogy az aktuális évad más lesz, de folyton csalódás, ez van.
A kacsaszáj számomra a legundorítóbb "nő" jelenleg odabent, nagyon remélem, hogy az első kiesők között lesz.
És azt is remélem, hogy ezek után csak legalább pár fokkal normálisabb emberek mennek be (hiába úgyis).Vakegérke annyira hiányzik amúgy. Olyan kíváncsi lennék a véleményeire.
-
UFO1
senior tag
Ilyenek mennek már első nap
mondjuk a kacsaszáj a legjobb csaj eddig a villában!
Gondolom nézed a live-ot. Mikor van adás?
Eddig nem reggeltem be nem láttam túl biztonságosnak a kártyás fizetést egy sima weboldalon semmi PayPal, SimplePay vagy hogy átdobna pl. az OTP biztosságos fizetés oldalára!
Ahogy olvastam elég szépen leamortizálták a villát pár óra alatt! -
¤Envy¤
aktív tag
Eddig aki ér is valamit, az a Melina, Ákos és Sajti, bár utóbbi ember is kicsit fura, de a többi mellett még ő is arany ember kb....
A csoki éjjel már csókolgatta Bibikét, Barna meg felhúzta Renikét.
Kezdődik.... amire én speciel pont nem lennék kíváncsi, de nyilván ezt kell mutatni. -
UFO1
senior tag
Jó lesz ez mikor bejött a néger gyerek a szemüveges srácnak lepergett az élete
az arckifejezése mindent elárult ez ki fog nyírni – gondolta – lehet rossz műsorba jelentkeztem?
Vannak akik nem láttak még egy VV-t sem a mostani beköltözök közül, hogy ők nem barátkozni jönnek be, de akkor nagyon hamar ki lesznek szavazva. Nem baj majd a stúdióba kifelé le fog esni nekik is!
Így elsőre a Sajti nagy arc meg a Barna is talán.A Puskás még mindig nem tudja melyik rendezvényen van
nem baj majd 1-2 hónap múlva leesik neki is mint tavaly! Az Anikó (nem az VV2) mint mindig most profi és jó fej, de hát neki ez belülről jön amit nem lehet színitanodába tanulni (ébresztő Petike)!
A bele VV kicsit csalódás a Norbi még mindig inkább ÉNBp. Lali a Vandával semmi gond és meg van a pasi jelöltje Barna személyében! A képi világ viszont nagyon bejön a kis beszúrássokkal/hangeffektekkel, kivéve ez a Marvel -féle Dr Strange multiverzum majmolás nagyon gáz,
úgy hogy a kedvenceim a Marvel filmek, sorozatok!
#63¤Envy¤
Csak akkor látszik a live stream ha megadod a kártya számot meg hasonlok? -
¤Envy¤
aktív tag
Tényleg megy a 0-24-es adás amúgy.
Az első hónap ingyenes.
Szerintem érdemes ellőni, aztán úgyis el lehet dönteni, hogy kell-e, utána havi 2000 Ft.Így lényegesen egyszerűbb kiismerni őket amúgy, mint a napi rövid összefoglalóból...
Nekem pl. több monitorom van, játék, netezés mellett simán csak lehet hallgatni is. -
rushty
őstag
Schumacher [link]
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #55 üzenetére
Én meg pont ezt értem meg amúgy, adrenalin azért eléggé játszik ilyenkor, ez nekik most egy nagyon izgalmas és különleges helyzet... Épp ezért egyiket sem ítélem meg most, majd pár hét alatt...
-
-
LamaCube
addikt
Én csak holnap délután nézem meg. Érdemes?
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #55 üzenetére
Elég gyalázatos a helyzet eddig.
-
Most költözik be az első négy lakó, de ezt a visítást nem tudom megérteni, tolerálni.
-
A testbeszédéből már látom, hogy Ákos miért öltözik melegnek.
-
Te jó Isten! Itt van egy kis bibi!
Nem tudom minek szánta ezt a bevonulást, de nem az lett, hanem szánalmas. -
Nekem is ismerős volt a csaj, aztán mikor mondták, hogy honnét, rögtön be is ugrott, hogy ő lakott a büdös lakókocsiban, és, hogy megsértődött amikor haza kellett mennie a gazdától.
Remélem csak lesz egy-két normális figura is, mert srácokból eddig csak olyan van, akit vertek a suliban, meg azok, akik verték őket.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #49 üzenetére
Ja idáig nem jutottam csak Bibit néztem meg, mert ismerős volt, de akkor nem így nézett ki. Várható volt, hogy a felhozatal siralmas lesz, de majd kiderül, hogy annak szurkolunk, hogy valaki megnyerje vagy annak, hogy mindenki essen már ki a picsába
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #49 üzenetére
Máris van, amin lehet röhögni.
-
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #44 üzenetére
Ezt nem értem -
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #46 üzenetére
Ez meg csak a fele! A tobbi ertelmesebbet meg nem fedtek fel.
-
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #44 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy ránézésre egy értelmes karakter sincs köztük, akinek szurkolni lehetne. Mondjuk ez inkább a viselkedésükből derül majd ki.
-
-
rushty
őstag
Ne feledjétek Zsóti is jön [link]
-
LamaCube
addikt
[link] VV Bibi volt a Házasodna a gazdában, vagy jól játszotta a hülyét vagy tényleg nagyon hülye. Üde színfoltja lesz a a műsornak
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #34 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy fizetős vagy sem, hanem önmagában a tény, hogy 0-24-ben lehet lesni a villát (ha valaki akarja). Ez azért elég nagy újítás az elmúlt évadokhoz képest.
(Tudom, hogy régen is volt ilyesmi, de az többször állt, mint mutatott valamit)
Kíváncsi leszek, hogy tényleg menni fog állandóan, vagy itt is le lenne kapcsolgatva, amikor valami történik...
Szerintem egyébként ez egy teszt lesz.
Ha elegen előfizetnek rá, akkor innentől ez is lesz, ha fut egy VV.Megnéztem, mi is az Active-ban vagyunk.
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #34 üzenetére
Valami banner szerint új előfizetés egy hónapig ingyenes.
-
Ez szerintem úgy lesz, hogy akinek volt RTL Most+ "előfizetése" az átkerül az RTL+ Active csomagba, és az még nem biztos, hogy itt elérhető lesz ez a szolgáltatás. De valószínű, ha előfizet valaki az RTL+ csomagra havi 1990.- Forintért, ott majd nézheti.
Ja látom, benne is van a csomag leírásban.
Csak az RTL+ csomaggal lehet nézni majd. A Light és az Active nem elég hozzá.
Most néztem, már át is kerültem az Active-ba, és mostantól csomó mindent nem érek el, amit eddig igen.Remélem valaki tovább streameli majd a streamet, mert előfizetni nem fogok.
-
UFO1
senior tag
Majd (csak
) holnap. Kicsit megváltozott a villa a szosöl
meg kicsit pang.
#30rushty
Ez jó hírvégre nem kell Győzi baromságait nézni/hallgatni. A Norbi ezerszer jobb lesz (remélhetőleg) csak ne akarja az idióta ÉNBp. Lali figurát
semmilyen formában se becsempészni a műsorba!
A szereplöket (beköltözőket) nagyon elrejtették tavaly is így volt már nem emlékszem!?
#31¤Envy¤
Ez viszont az egyik legjobb hírkíváncsi leszek tarják e magukat hozzá és nem lövik e majd le a streamet akármi miatt volt már hasonló próbálkozás aztán alig volt néha elő adás!
-
rushty
őstag
Kezdődik...
-
¤Envy¤
aktív tag
Hoppá! Erre nem számítottunk, szerintem!
"Az RTL a beköltözéskor elindítja az RTL+ platformon a 24 órás online streamet, a rajongók valóban teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek."
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
Milyen számítás? Győzike a másikon tarol [link]
-
rushty
őstag
Főműsorok nézettsége [link]
-
-
updog
őstag
válasz
antikomcsi #24 üzenetére
Először azt olvastam, "ha rosszul vagy a tiktoktól"
Mondjuk ez biztosan igaz rám.
-
-
-
Én is nézem, nehezen indult be, de most már érdekesek a szálak!
Egyébként senki nem gondolná, mert nagyon jól játssza a szerepét, de a leg sunyibb, leg manipulatívabb játékos Kitty! Úgy vezet az orránál fogva mindenkit, hogy a többiek észre sem veszik. Gyakorlatilag Ági és Aiden úgy ugrált, ahogy ő fütyült, Áginak mostanában kezd kinyílni a szeme. Levi legalább csinálja a műsort, ezért én rá szoktam szavazni. A lányok közt nincs egy szimpatikus sem. Ráadásul ez a sok kacsapicsaszáj, valami borzalom. Azt hittem egyedül nézem, pedig megért volna egy misét. Csak figyelni kell rendesen, nem lehet csak felületesen nézni, itt kőkeményen kijönnek a jellemek, hogy ki csinálja nyíltam, és ki sunyiban. -
¤Envy¤
aktív tag
Pár hónapja már szembesültem Vakegérke halálával, lesokkolódtam, csak most írok.
Nyugodjon békében!E hónapban indul a 11, de azt hiszem, nélküle már nem lesz ugyanaz a fórumon a kibeszélő.
Persze jövök olvasgatni majd. -
3shae
aktív tag
Nyugodj békében Vakegérke!
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Jó rég jártam erre még a belépési jelszót is elfelejtettem!
Először is részvétem vakegérke hozzátartozóinak nem is tudtam, hogy mi történt.
Viszont nagyon beindult a VV insta oldala promo videók stb.
Pontos kezdési időpontot nem találtam, de találtam egy hasonló műsort ami ugyan nem VV, de majdnem vagy inkább Love Island ill. Éden Hotel egy kis Survivor-al fűszerezve.Money or Love – Fogadj a szerelemre!
Természetesen nem annyira kemények a feladatok és nem is mindennaposak, de azért volt rohanás nem egyszer. A műsor már lassan másfél hónapos, de én csak a héten leltem rá mert a TV2-n megy vagyis pontosabban a super TV2-n.
A játékosok 6 fiú és 6 lány külön villában vannak egymás mellett és csak bizonyos időben találkozhatnak egymással. Ilyen a játék a priviző (egy különálló terület ahol csak ketten beszélgethetnek 1 fiú és 1 lány és ezt a szerkesztők jelölik ki) vannak közös bulik van hogy (kínos) kérdéseket tehetnek fel egymásnak titkosan stb. stb.
Ami a legjobb hogy nem ők szavazzák ki a játékosokat hanem a nézők szavaznak és aki a legszimpatikusabb az lesz a főnök a saját villájában (fiú-lány) viszont a két legkevesebb szavazatot kapó játékos kerül veszélybe és ő róluk dönt a két csapat tehát a fiuk és a lányok (közösen), de nyíltan mint a VV-ben. Ez a szeánsz!
Szépek a lányok jó fejek a fiúk gyönyörű a környezet (Dominika) volt már pár kieső, de mindig megy be valaki így nagyjából a 6-6 fő mindig megvan. Nem tudni mikor lesz vége, de érdekes játék megy a kavarás a szövetkezés persze van sírás rívás és sok nevetés is. Egész jó egy műsor én kb. 2-3 nap alatt néztem végig a 36 részt mert érdekelt, úgy hogy ezek nem 40 percesek mint a VV hanem 1 óra 10 − 1 óra 20 percesek vágatlanul. Tv-ben reklámmal 2 óra!
Érdemes lenne egy topikor nyitni neki mert nem találtam kis bemelegítés kép a VV11-re!
Mit gondoltok? -
rushty
őstag
Új logó, csatornanavek [link]
-
rushty
őstag
Elindult a jelentkezés. (RTLfokusz)
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
-
Kedves Vakegérke!
Remélem nem haragszol rám onnét fentről, amiért most helyetted linkelem be a következő oldalt:
Hamarosan VV11! Jelentkezz és váltsd valóra az álmaid!
Ebben a blogban még itt voltál velünk, de igazából ez után is velünk maradsz!Ti pedig jelentkezzetek, hogy végre egy PH!-s játékosnak szurkolhassunk!
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #11 üzenetére
Pont ezt akartam javasolni a másik topikban (csak ott, és most, nem tartottam odaillőnek), hogy vigyük tovább, vagy esetleg majd folytassuk mint hagyományt, az újonnan induló realitykkel ezt a kibeszelős, humoros eszmecseréinket.
Utána ugrott be, hogy már nyitott VV11-et. De úgy látom Ti is így vagytok ezzelSzerintem Ő is örülne neki!
Nyugodjon békében! -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #11 üzenetére
Egyetértek. Korát meghazudtoló EMBER, így nagybetűvel, aki mindenre nyitott volt. Nagyon hiányozni fog a topikokból.
Nyugodjon békében! -
Ha lesz VV11 jó lenne, ha még utoljára, itt kitárgyalnánk Vakegérke emlékére, és tiszteletére, szerintem nem lenne ellenvetése, sőt örülne is neki, ahogy ismertük!
Nyugodj békében "Öreg" Barátunk, soha nem felejtünk!
-
rushty
őstag
egész évben várhatjuk
-
Vakegérke
félisten
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Erénye, hogy a nézőkben érzelmeket vált ki. Érthető ez a játékosokra is, lehet őket kedvelni, vagy utálni. Lám, te sem vagy közömbös iránta.
-
Armagedown
őstag
Ez egy olyan műsor, ahol a tehetségtelenséget és a lumpenkedést állítják be erénynek, azt jutalmazzák.
Egy nagy moslék minden "valóságshow".
Az egyetlen ami, tetszett közülük, az első Big Brother volt, abban még volt egy-két szimpatikus figura, az első VV is egy h1gf0s volt, azóta csak az önsélú orditozás van bennük lsd. Éjjel Nappal Prolipest. -
updog
őstag
Akárhogy számolom, ők 5-6 évaddal (és lassan egy évtizeddel
) ezelőtt voltak
Amúgy nekem (is?) a 4. széria volt a kedvencem, sok év kihagyás után az első nagyszabású valóságshow volt, ahol még legalább adtak a spontaneitás látszatára (örök kedvenc amikor Olivér meg Alekosz tajtrészegre itta magát a disznóvágáson
Mindíg minden körülmények között!
).
-
LamaCube
addikt
Jelen 🙂
-
Zsadi
őstag
Miként lesz a szürke kisegérből "hős"
Na én pont ezt szeretném látni. Nem a Tiktokról, ÉNB, Instaról beválogatott RTL-hez köthető celebhadsereget.
Egyszerű, vicces, kreatív kis "szürke" emberkéket, akik majd szétszedik egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A SorozatWiki beharangozta, hogy 2022-ben kezdetét veszi a különféle érzelmeket kiváltó sorozat.Ahogy lesznek új hírek...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- DOOM - The Dark Ages
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest