- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Vakegérke #3175 üzenetére
Az első levélben tényleg benne volt, amit Moh olvasott fel, erről pont lemaradtam, nekem azzal a levéllel kezdődött a műsor, amit Robi olvasott fel. Az az előtti eseményeket csak szórványosan hallottam kintről. Robi levelében is úgy volt már fogalmazva, hogy akkor a 8 milliót a 36-ból vonják le. Azt hittem, ezt itt említették elsőnek, de nem, valóban elhangzott a Moh által felolvasott levélből is.
De ez az egész egy baromság volt, csak a feszültségkeltés volt a célja. Persze Robi kisétálhatott volna 8 millkóval! És ha mindenki beír 20 misit?
Viki gusztustalanságait, még reggelre sem hevertem ki. (Nem a testalkata a probléma) Ha ez a lény a mostani évadban szerepelt volna, szerintem Retardó egy ittas pillanatában leütötte volna, mint a legyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest