Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Hogy nem fullad meg Tivy attól, hogy saját magát hazudtolja meg? Bőszen kukorékolt, hogy Zsoltit viszi párbajozni, neki meg azt mondta, hogy a többiek uszították. Ha ez taktika, hamar lebukhat vele.
-
Vakegérke
félisten
Vége a nélkülözésnek, terített asztal, habzsi-dőzsi. Azt a visítozást, amit levágtak...
Vivi hambucit evett valamivel, amit süteménynek néztem.Tivy kivont karddal járta a villát, és bőszen hangoztatta, hogy Zsoltit viszi párbajozni. Nekem úgy tűnt, hogy el akarta rettenteni a lakókat attól, hogy rá tegyék a jelet, mert akkor veszélybe sodorják a kedvencüket.
Evelinnek is van ám esze. Mikor ezt neki is elmondta Tivy, rögtön rá akarta beszélni, hogy Krisztiánt vigye párbajozni. Rosszabb tanácsot nem is adhatott volna. Tivynek semmi esélye nem lenne ellene. Úgy vélem, Evelin azt akarná elintézni, hogy Krisztiánt eltávolítsa Mici mellől. Önző érdek. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #1336 üzenetére
Ha ripacs, hát ripacs. Tény, hogy Zsolti egyre inkább nyomatékosítja nemi identitását, de talán pont ilyen valójában, és eddig csak játszotta, hogy férfiasabb. Talán ez volt a stratégiája, hogy elfogadják olyannak, amilyen.
"... mézesmázas, közben meg végtelenül aljas, kétszínű..."
Erről beszélhetnél egy kicsit. Talán én is megértem, hogy miben nyilvánul meg aljassága, kétszínűsége. Ugyanis nem véltem felfedezni, hogy bárki háta mögött áskálódott volna ellene.Vivi meg Vivi, nincs mit szépíteni a dolgon. Néha engem is bosszant, de nem tudok rá sokáig haragudni, olyan aranyos. Ahogy valaki korábban mondta, olyan kis sügér.
A düh is érzelem.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1335 üzenetére
Pont nem veszem véresen komolyan, de engem ezek a dolgok bosszantanak.
Akkor is ha a metrón munkába menet találkozom ilyen alakkal, (mégegyszer, nem a melegség a bajom,hanem ez a mézesmázas, közben meg végtelenül aljas, kétszínű, de rózsaszín köntösbe bújtatott magatartás), vagy egy bevásárlás közben, vagy csak az utcán látom.
Engem az ilyen kikészít a való életben is, itt meg koncentráltan az arcomba tolják, és ez a bajom.
És az,hogy még ez a pali rá is játszik az egészre, ripacskodik, egyszerűen gyomorforgató.
Megjegyzem, az elején nem egészen ilyen volt, 2-3 hét múéva kapcsolta be a fullba nyomom a kretént kapcsolót, és azóta is tart.Vivi meg butuska, vicces, megmosolyogtathat sok embert. De egy idő után már csak kínjában mosolyog az ember az ilyeneken, aztán meg már nem is mosolyog, utána meg rá sem bír nézni.
Én most ott tartok, hogy már nem mosolygok, csak egyszerűen dühít hogy ilyeneket mutogatnak a tv-ben. -
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #1334 üzenetére
Véresen komolyan veszed a műsort, pedig ez az egész csak egy játék.
Talán én nem látok jól, szerintem nincs gond Zsoltival. Például azt hittem, hogy sunyi módon Ginára teszi a jelet, de volt benne annyi, hogy Tivy kapta tőle.
Ami pedig Vivit illeti, az tény, hogy butuska, de talán épp ezért szórakoztató figura. -
csababarca
őstag
Vasárnapi adás után komolyan elgondolkoztam azon,hogy csak a hogyvoltos oldalon követem tovább a műsort.
Zsoltit én tovább nem bírom tolerálni, undorító, és felfordul a gyomrom tőle. És ez mellékes attól hogy meleg, nem emiatt.
A másik Vivi, aki annyira buta, hogy kb fel sem fogja miről van szó. Amikor mondták a neveket hogy kiket akarnak/tartanak esélyesnek a fináléra, akkor is pislogás nélkül vigyorogva ült, üres tekintettel.
Ez engem nagyon irritál, mert az értelem nélküli emberek a másikok,akiket nem bírok egyszerűen tolerálni.Na mindegy, de nekem ez a kétszer 20 perces összefoglaló is sok ebből a két egyénből.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1332 üzenetére
Hááát, megnéztem volna Tivy fejét.
Soma a spanja, biztos Evelint küldte volna párbajozni. -
-
-
Vakegérke
félisten
Valakitől kapott jelet Gina, csak nem emlékszem, hogy ki tette rá. Megnéztem volna a hivatalos oldalon az adást, de csak az első fél óra látható. Hogy miért, az rejtély.
Érdekesség, hogy egy ideig 2-2 jel volt Evelinen és Tivyn. Mit mondjak, nagyképű "barátunk" egója picire zsugorodott.A védettség egy kiszavazásra, és az azt követő kihívásra érvényes. Gina védettsége Zseri kiszavazásával és Mici kihívásával véget is ért.
-
¤Envy¤
aktív tag
Evelin lett?
Kiesett.
Tökmindegy, kit hív ki, neki annyi.Mondjuk ha Atit... ellene van csak esélye. Lehet, hogy a nézőknek inkább érdekesebb a Somás töcskölés, mint Ati.
Tett valaki jelet Ginára? Ezek szerint 1 hét védelme volt?
Nem tudom, hol hallottam a kettőt. -
-
Vakegérke
félisten
Egész jól kalkuláltam.
Már csak az a kérdés, hogy Evelin kit hív ki párbajozni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy bosszúból Atit.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
csababarca #1323 üzenetére
Egyetértek, kiváló példa, az imént élő adásban nem volt mersze azt mondani tivynek, amit a riportszobaba.
-
Vakegérke
félisten
Na, a petting megvolt, jöhet a kiszavazás. Biztos egyetértünk, kétesélyes. Evelin, vagy Gina.
Ha Mici sikeresen befűzte Atit, akkor Evelin valószínűleg 4 jelet kap.
Kérdés, hogy Tivy kire teszi a jelet, egész jól elvan Ginával.
Zsoltinak is bőven van oka másra tenni a jelet.
Vivi most kapott Ginától dicséretet, ez talán befolyásolja döntését.
Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy Evelin lesz a kiválasztott. -
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #1323 üzenetére
Tetszik amit mondasz, ha nem is értünk egyet teljes mértékben.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1322 üzenetére
Szerintem amúgy még csak nem is szimpatikus sokaknak, de valamiért tartanak tőle, ezért nem konfrontálódik vele a többség.
Mondjuk a bent lévőknél pár %al magasabb értelmi szinten áll, ami valljuk meg nem nehéz, mert a többség majdnem növény szinten áll, így tűnhet valóban jó játékosnak. -
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #1321 üzenetére
Tény, hogy jól játszik, így, vagy úgy, de eléri, hogy a többiek szemében szimpatikus legyen.
Majd most meglátjuk, hogy kire teszi a jelet. Van kire haragudnia, így ha Ginát szavazza ki, az bizony aljas húzás lesz tőle.Más.
Becsülöm Viviben, hogy alig haladt a fárasztó hernyózásban, mégsem adta fel. Elnyerte jutalmát, és mivel hárman nem szabályosan hernyóztak, Mici pedig idejekorán befejezte, ő győzött. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1320 üzenetére
a legundorítóbb teremtmény a villában zsolti. játsza a fölényest, mindenből kimagyarázza magát, közben meg az összes jelrakása jellemtelen volt, persze hebegett habogott, meg szánta bánta mindet,de hát ugye valakire tenni kell...
Ritka csalódott lennék,ha ő lenne a befutó a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Meghalt a király...Tudom, egy kicsit túlzás, de ez jutott az eszembe. A NyalóVilág 7 bezárta kapuit, a játékosok utolsó...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest