Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
Ma hívtak a tv2-től, hogy indul valami társkereső műsoruk...és hogy facebook alapján gondoltak rám, hogy menjek be castingra.
Vicces, nyilván nem égetem be magam
-
csababarca
őstag
Lízingelni is lehet egy ilyen bmw-t,és ha már nem kell sok másra költenie, futhatja rá.
Vagy hitelt vett fel, vagy eleve volt félretett pénze.
Nem tudhatjuk. -
-
csababarca
őstag
De most amúgy nekünk itt mi közünk ahhoz, hogy mire költi a pénzt? meg miért aggódunk miatta?
Komolyan, nagyon kevesen voltak bent "idén" is, akik mondjuk lehet hogy normálisan költik el.
Kb senki inkább.Mi okosak vagyunk, mert nem a mi ölünkbe hullott, fiktív pénzről beszélgetünk,hogy mit tennénk vele.
Ismerek olyat, aki ugyanígy állt hozzá mint ti, ölébe hullott egy kis pénz, és megbolondult, ma meg kopogtat havonta 10ezer forintért.
Persze a fordítottja is megvan.A lényeg,hogy nem lehet előre tudni mi lesz, persze lehet filózgatni.
De én nem sajnálom ettől a Soma gyerektől, kapott kis zsebpénzt, mai világban ez lókuki kb, legalább pár hónapig, 1-2 évig boldog lesz.
Utána meg majd elcelebeskedik Pumped Gabóval, alájuk teszik a sponzorok a cuccokat, aztán kész.
Nem olyan bonyolult ez. -
csababarca
őstag
SOMAAAA
OTTVAN, a szeptember közepén leírt tippem bejött.
Hahaaa, van igazság
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #2493 üzenetére
Miért nem tetted soha? Volt már rá példa, nem egyszer.
Érdekes.ja amúgy nm azt mondom,hogy Gina szép,meg ilyenek.
De ebből a szériából talán a legvállalhatóbb.Most komolyan, Vivi? Mici? Evelin? Dina?
Többire nem is emlékszem, ja az ostoba modellnek képzelő magát hurkaszájjal...jó annak adtam volna két zacskóval.
-
csababarca
őstag
Messze a legvalamirevalóbb lány volt a szériában.
Többi nulla, vagy ocsmányak,vagy alpáriak voltak. Vagy mind a kettő,lásd Vivi.Mára tippem sincs, komolyan még Gina is megnyerheti ezt, de szerintem Soma fogja vagy Vivi.
De nehéz, lehetetlen tippelni,meg százalékokból kiindulni,az sem alap,hogy kik vannak kint és az ő "bázisuk" hova szavaz.Vakegérke, ne legyél képmutató, nem az első hogy napraforgóskodsz.
Most szerinted,ha Vivit megkérdezik,hogy kit szeretne kiesőnek, nem Dávidot mondja?
Dehogynem.
De kb akárki, mindig az aktuális ellenfelét mondaná, hát könyörgöm, azért párbajoznak,mert utálják egymást...
Fura lett volna,ha Dávid azt mondja,hogy reméli Soma esik ki. Akkor miért nem őt vitte ki?Nem tudom,de érdekesen tudod a saját szimpátiádra értelmezni a dolgokat, nem vagy hiteles, nagyon nem. Ha valaki akit szeretsz/kedvelsz/szimpatizálsz vele akkor neki bármit és mindent elnézel, akit meg nem azt ugyanazokért elítéled és rágalmazod, miközben uganazt teszi,mint amiket a kedvelteid is.
Nulla objektivitással nézed a műsort, ami oké, így döntöttél,hogy lazára veszed, de én meg felszólalok ez ellen, mert igazságtalanság. És amit most Dáviddal csinálsz az utóbbi 1-2 hétben, az gáz. Mondjuk a szerkesztők is ezt tették,úgyhogy téged is jól megvezettek.
-
csababarca
őstag
Szép hármas a végére.
CSak oylanok akik semmit nem csináltak.TUJAfinálé holnap....
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #2444 üzenetére
Akkor újra nekifutok,hátha átjön.
Van különbség aközött, hogy valakiVEL együtt nevetsz.
Vagy valakiN nevetsz.Amit írtál példa, az az első kategória.
Vivi meg a második kategória. (az esetek 95%ban)Ha nem tiszta továbbra sem miről beszélek, akkor felesleges a további kommunikáció a témában.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #2442 üzenetére
Most leírtad a két végletet.
Szerinted én azt nézném szívesen?Ebben a szériában mindenki hülye volt, senki nem rendelkezik magas intelligenciával. Nem még Dávid se, és nem még Zsolti sem.
De Vivi mindennek a legalja. Kisegítőbe nem férne be. Ne haragudj, de ez olyan mint röhögni egy Dawn-kóros gyereken...de hát ha ez kell.https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTClUvLXRjgQbHbKbBScYt37t2cJp-Zy1rsBjKJfPlLs_svINsl
http://www.sima8.hu/wp-content/uploads/2016/11/2_4_1.jpg
példakép.
-
csababarca
őstag
valamilyen szinten lehet ezt egy társadalmi tükörnek is tekinteni.
És most összevetve a héten kijött PISA-felmérések eredményével, látszódik,hogy mivel tud azonosulni ma a magyarság. A butasággal, ocsmánysággal, tudatlansággal. Ezek vagyunk mi magyarok 2016ben.
Lehet ellenkezni,de mindig bizonyítjuk,amikor bizonyítani kell.
(a 2009-2012es eredmények sem jobbak, azok most 19-22 évesek, kb akik szavaznak ebben a műsorban...meg vannak az idősek, akik elhiszik pl hogy ÉNB Alexat tényleg Alexának hívják, és hogy Lali tényleg fogyatékos, meg hogy Esmeralda vak.Na mindegy, csak ezek után nem csodálkozom azon sem,ami az országban zajlik,és nagyobb volumenű szavazásokon milyen eredméynek születnek..mert átfedés van a szavazók között is,az fix.
Innen nekem mindegy kinyeri, tőlem nyerheti Vivi is,nem oszt nem szoroz kinél vész el hamarabb a pénz.
De egy ilyen agykapacitású lányt mint Vivi, úgy fognak 2 nap alatt kiforgatni a pénzéből jóakaró, hirtelen feltűnő barátok, mint a huzat. -
csababarca
őstag
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #2353 üzenetére
TE nevettél rajta, én meg elkapcsoltam. Elkapcsolási faktor a csaj legalább annyi embernél,mint amennyi kedveli.
Szubjektív dolgok ezek, nálam nem volt szórakoztató megmozdulása a csajnak.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy a két számomra legelviselhetetlenebb dolog a hűtlenség, és az emberi butaság, ostobaság. -
csababarca
őstag
válasz
xxxjjjkkk #2350 üzenetére
Ezt én sem értem, Vivi-Dávid viszonylatban Vivi a "tujább".
Most azt hogy mutogatta a hernyó testét meztelenül, az nem érdem.Ha nincs Zsolt, akkor már nem lenne bent kb.
antikomcsi: én ezt még az ellenségemnek sem kívánnám...
Egy patakukaccal minőségibb időt lehetne eltölteni.
-
csababarca
őstag
Vagy csak szimplán tisztában van vele Vivi, hogy bár területileg Európában vagyunk, valójában nem...
Uristen,biztos ilyen magvas gondolatai vannak...
ne legyél már elfogult.
Ostoba mint a föld, lehet szépíteni, de így van.Ettől még lehet kedvelni, meg drukkolni neki persze, mindenkinek szíve joga.
-
csababarca
őstag
Bence: "Vivi Európába is elmenne, nem tudom ha kijön elmondjuk e neki, hogy már ott van..."
mennyire butaaaaa.
JAh, meg, el menne valami borászatba, beszól: "ide majd megINVESZTÁLOK valakit"Mondjuk ez a széria úgy átlagban arról szólt, ki a hülyébb, sötétebb. És ki tud több szót rossz helyen alkalmazni.
-
csababarca
őstag
Dávid megmondta,hogy még fog egyet párbajozni.
Kíváncsi vagyok viszi e Ginát, már nincs védettség ugye?
De Soma is sanszos, ahogy Vivi is.
Nem bánnám ha Vivit vinné,és hagyná kint. -
csababarca
őstag
Én mielőtt kitessékelném, azért még levarrnám egyszer, szigorúan hátulról.
Kicsit meg is lepett a végeredmény, kicsit nem is.
Igazából nekem ez mindegy volt, számítottam rá,hogy mostanában sorra esnek ki a Soma-Vivi oldalán állók, most a másik rész jön, ez sem véletlen.Amúgy ha van "lány" akit még részegen se, az Vivi. Inkább a halál. Ahogy Bendegúz öcsém mondta, olyan rusnya teremtés még a kalendáriumban sincs. Persze ízlések és pofonok,de nekem az antinő tipikus megtestesítője.
-
-
csababarca
őstag
Vagy csinálnak egyik nap váratlanul egy sima közönségszavazást, hogy ki essen ki az 5ből. (hétfőn)
Utána kiválasztás egyből, majd kihívás is. SZerdán párbaj...m,aradnak 3 az utolsó 4 napra. -
csababarca
őstag
Gináék produkciójára a feszengő és a kellemetlen ami először eszembe jutott.
Meg hogy milyen antinő Vivi...az a donga teste, teljesen alaktalan...eskü Soma jobb nő mint ő ezerszer.A fiúké beteg volt, mondjuk egy ilyen dalra lip syncelni...grat a készítőknek.
-
csababarca
őstag
Nálam ez érdektelen párbaj így, ha pár hete van a szavazás akkor Ginát mondanám esélyesebbnek.
De amit mostanában játszott,hogy napraforgóskodott nem biztos hogy szimpatikus volt. -
csababarca
őstag
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #2131 üzenetére
Elején az a csaj, már elfelejtettem a nevét, de azt rongyosra....
-
csababarca
őstag
Most nézem vissza a tegnapi összefoglalót, Vivinek ez a műhisztije, atyaééég...mondjuk a legjobbtól tanulhatott.
Aztán amit Ginával csinált, ahogy odaszólt. Így még Mici vagy Dina sem szólt oda senkinek, pedig nekik aztán ömlött a gané a szájukból.
De nem baj, aranyos, és cuki a lány...ja nem. -
csababarca
őstag
válasz
csababarca #2118 üzenetére
Bejött. Írtam korábban is,hogy Ati párbajrészvételében biztos vagyok.
Kihívásban már nem vagyok biztos, Soma is pakliba került szerintem rendesen.
De itt már kiválasztásban nem lesznek nagy meglepik,nagyjából könnyű lesz megmondani. Villamester is képbe kerül,mert lesz még döntetlenes kiválasztás sztem.
-
csababarca
őstag
Gina lesz, és Atit fogja kihívni.
Vagy fordítva. -
csababarca
őstag
válasz
mephi666 #2104 üzenetére
Szerintem Ati mindenképpen párbajozni fog, ha nem kiválasztottként,akkor kihívottként.
Most nagyjából két tábor van: Soma-Vivi-Gina vs Dávid-Ati-Krisztián.
Most ha az első táborból lesz valaki kiválasztva szinte biztosan Atit viszi, akárki az.
Esetleg Vivi van annyira elmebeteg, hogy rámegy Ginára.Ha a második táborból lesz valaki kiválasztva, szerintem csak Ati lehet, Dávidot ezek után nem merik megrakni, se Krisztiánt szerintem.
Megint marad Ati. -
csababarca
őstag
válasz
mephi666 #2100 üzenetére
Ugyanaz az elv, mint amikor a milliárdokat sikkasztók szabadlábon vannak, büntetések nélkül, aki meg 1-2-3 milliót félreír, vagy valamit okoskodik piti összegekkel,azt büntetik is meg.
Sok kis összeget be lehet hajtani, minél nagyobb az összeg, annál nehezebb.Ma máris kiválasztás, tippem sincs.
Esetleg Gina, ha Ati-Dávid rámegy, és Krisz is rádobhatja akár, mert elárulta őket úgymond.
Most a Sima-Vivi-Gina triót érzem veszélyeztetve, kivéve ha összefognak,és ők egységesen megszórnak valakit. (Ati?) -
csababarca
őstag
Helyes helyes!
Mehet haza a hazugságkirálynő.Most mèg Vivike kapnon idegrohamot, csináljon vmit ami miatt kizárják, és kerek a nap.
-
csababarca
őstag
Mici ki is esett.
Mondjuk nem volt fair,hogy ő nem tudhatta hogy hármas párbaj lesz. Szerintem akkor is Zsoltit viszi, de lehet akkor mérlegel jobban.
Érdekes.
Remélem a Mici szavazok átteszik most szépen Dávidra a szavazatukat,és Zsolti hazamegy.Ha nem, az nagyon nagy szégyen.
-
csababarca
őstag
Tuti Mici megy haza, bolondok a nézők, kell nekik Zsótii. bekajáltatta őket.
De Dávid remélem legyőzi kint.Megint egy társadalmi tükör lenne ha Zsolti gyerek menne vissza.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #2045 üzenetére
Sajnos de, ennyire sok buta ember van.
Lásd politika.
A csőcselék a bázis, ők vannak ott is megfogva, ők a tömeg.Aki értelmes az a kevesebb, vagy őket nem is érdekli ez az egész, és nem is vitatkoznak már.
Ugye van az a mmondás, hogy ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ez sokszor igaz politikai vitákban, de Zsolti esetében is. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #2043 üzenetére
Zsolti legalább annyiszor szólt közbe, és vágott oda más szavába, mint a másik kettő.
Másik Zsolti megint a futópadon is betolta a buzifaktort: "próbálj meg 44es magassarkúban vonulni"
hányinger a pali.Van meleg ismerősöm, érdekes van méltósága, és nem önsajnáltat, hanem él, és tud 5 mondatot anélkül elmondani, hogy meg se sejtsd hogy meleg.
Zsolti meg ezzel kérkedik, plusz vmiért nincs kibékülve a helyzetével hogy ő meleg, mert mindig sajnáltatja magát. Miért nem büszke arra ami?Vivi felett meg nem tudok napirendre térni, de lehet ő az átlag, és ennyire ostoba, kifejezéstelen bárgyú arcú az átlagember.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1960 üzenetére
AMikor Lóri ellen játszotta el, akit nem szerettél akkor faszagyerek volt, meg erkölcsi győztes.
Most a kis házikedvenceddel csinálná, akkor már nem etikus.
Érdekes.Sokakat megvezetett a Zsolti, engem is, két hétig kb.
Szeptember vége-okt elején már írtam ide is,hogy csak figyeljetek vele kapcs., mert nem az akinek hisszük. -
csababarca
őstag
Dávid lesz szerintem, úgy lesz vele Zsolti, hogy ha már kiesik, essen ki Mici is.
Atit viszi, akkor benne van a pakliban,hogy Mici visszamegy, Dávid ellen viszont necces Micinek is bőven.
Zsolti mit tud felmutatni pozitív oldalról? Semmivel nem többet mint Mici, hiába hangoztatja az erkölcsösségét, meg az intelligencia szintjét. nulla.
-
csababarca
őstag
EZ a szavazás mégis mi?
Ennek mi értelme? Ennyi erővel pénzfeldobás is lehetne.
Nem értem ezt a sufni dolgot, készítők helyében megtiltanám hogy ott aludjanak.
Fél óra maximális idő amit ott tölthet bárki.
ALudjon mindenki szépen a hálóban, van elég hely mostmár.
Egyébként most egyszer már megszavazták a villalakók hogy kié legyen, most azért mert zsolti rinyál akkor megpróbáljuk ilyen értelmetlen módon neki adni? Nonszensz.Jah, a másik hogy Vivi butaságtól torzult fejét nézve, rájöttem, hogy embertől nem féltem még, de ettől a valamiféle lénytől biztosan megijednék fényes nappal is.
+1: Dávid meg szépen visszakúszott nálam a szimpatikus (lehetőségekhez képest) kategóriába. Azzal hogy felnyílt a szeme Zsoltival kapcsolatban, ha későn is, de ez plusz pont.
-
csababarca
őstag
Kutyazsoltinak ez a hisztije..
ha jól emlékszem kapott videóüzenetet a barátjától, valaki még ennyit se.
Nem tudom mit beszél itt olyanokat, hogy nem fair, meg mocsok dolog...És akkor Vivit a barátjának mondja. ahha. ott rúgna bele ha kellene ahol tudna.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1913 üzenetére
Olvasgattam amiket írtatok, a hétvégén sajnos nem tudok írni ide, de követem azért a történéseket.
Hát több opció van a fejemben.
Tartom olyan furmányosnak az embert, hogy akár Krisztiánt választja. Miért? Mert csak "nyerhet" úgymond.
Ha nyer, akkor visszamegy, feltöltődve, ráadásul megerősödve, két riválist kiejtve.
Ha veszít, és Micit is magával rántja, értsd, Krisztián megy vissza, akkor legalább elérte hogy a "nemezisét" kiejtette, és lehet Krisztiánt is gyengítette. Plusz óvja Vivit Micitől.
Ha veszít és Krisztiánt ejti ki magával együtt, akkor jár a legrosszabbul. Mert Mici visszamegy, és Vivit kicsinálhatja könnyen. Viszont Mici esélytelen megnyerni a játékot, ezt láthatja, így hozzásegíthet úgymond olyanokat a nyereményhez (Vivi,Dávid), akiket sokra tart, mert egy erősebbnek vélt játékost ejt ki Krisztián személyében.De ez lehet csak az én agymenésem, én látok ebben is logikát.
Illetve bocsánat, Krisztián védett, akkor sztornó az egész. Vagy erre a második kihívási körre is érvényes a védettsége? Vagy csak 1 kiválasztásra, és 1 kihívásra szólt?De nagyjából kiviheti Atit is, ezen metódus mentén, csak Dáviddal eljátszva, ki is eshet, de gyengítheti Dávidot,ha magával rántja Atit.
Aki szerintem nyugodtan lehet most az Dávid, Vivi, és Soma.
Mondjuk ha "tökös" nyom egy kamikázét és Dávidot viszi ki.De sok múlhat egyébként azon is, hogy két körös lesz e a szavazás.
-
csababarca
őstag
TEgnapit most néztem vissza, azért ez, hogy Zsolti hívhat ki valakit pluszba, ez azért előny ebben a szorult helyzetében.
Bár szerintem semmi nem menti meg a kieséstől. -
csababarca
őstag
Mostanában Dávid visszanyerte a szimpátiámat, főleg amiatt mert átlát azon a Zsoltifiún.
Remélem rá is dobja a jelet, újra csalódnék benne ha nem így tenne.Zsolti szerintem kivinné a Mici-Krisztián párost. Ha visszamegy, meg van oldva a létproblémája, a sufni, ha nem megy vissza, akkor is legalább szétszakította a Mici-Krisztián párost, az is egy siker.
-
csababarca
őstag
Dávid-Soma lesz szerintem a végén ott, a lányok közül egy meg ott lesz a 4ben.
Lehet Vivi is akár, de Mici vagy Gina is.De franc se tudja, pl nem látom magam előtt hogy a primadonnát ki fogja merni kivinni, esetleg Mici.
-
csababarca
őstag
Ha azt gondolod, hogy ez miatt nem szimpatikus most, akkor tévedsz.
Olvass vissza szeptemberben mi volt a véleményem pl nekem róla.
Szimpatikus volt, nem kérkedett, hisztizett.
Teljesen más arcát mutatta, 2-3 hete fordult nagyot a karaktere, jelleme, 4-5 hete kezdte el nyomni ennyire a melegségét, meg hogy "jaj azért mert meleg vagyok", "én meleg vagyok, kifinomultabb", és egyéb bullshiteket.ha az a Zsolti lenne most is képernyőn,mint szeptemberben,okt elején, akkor egy rossz szavam nem lenne.
-
csababarca
őstag
Egyetértek ezzel szórólszóra.
Irigységről van szó, semmi egyébről,meg hogy csinálhassa a műsorát,meg a hisztijeit. Ultragáz a "csávó".
Nekem jött volna ilyen miatt, biztos hogy porig alázom.
Nehogy már ő mondja meg, hogy hogyan kell fogadni egy ilyet.Eltemettem három nagyszülőmet, 1et könnyeztem meg,de őt sem a temetésen. Akkor rongy és szar ember vagyok? vagy a másik két nagyszülőmet nem szerettem?
Fúúú az ilyen nagyon fel tud húzni, én nem tudom a villában hogy viselik el.
Pl Dávid aki full normálisnak tűnik ilyenekben, hogy nem hányja el magát undorában hacsak ránéz erre a véglényre?! -
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1648 üzenetére
Tudom, nem rád céloztam,rád emlékeztem hogy írtad korábban is.
Ez a hiszti amit levágott...igaza volt Krisztiánnak, műsort csinált.
Undorító a "pali", csak akkora respectje van a villában, hogy sose fog párbajozni.
Nekem már mindegy egyébként, csak ne Ő vagy Vivi nyerjen. -
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1646 üzenetére
Egy igazi rosszindulatú, kétszínű, sunyi alak.
szeptember vége óta magyarázom ezt, örülök, hogy nyílnak a szemek.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1573 üzenetére
Nemsokára kiderül, de én olyanra tippelek, hogy Vivi elvette a szempillaspirálját, vagy elhasználta a tamponjait.
Ripacs. -
csababarca
őstag
"Tiv Tivy vagyok, és szeretném feladni a játékot MOST"
következő mondat: "24 órát szeretnék kérni" -
csababarca
őstag
Pedagógusként mondom,hogy igen ez szégyen.
De most itt vannak 0 agyi szinten állók, meg Dávid-Zsolti, akik mondjuk elérik egy amőba szintjét értelemben, és akkor ők a tutik?
Még Dávid hagyján,mert legalább nem spicli, de Zsolti...hát hányinger a pali. De visszanyalt neki a fagyi legalább amikor a töritanár kiküldte. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1513 üzenetére
Miért?
Megmondták az elején a tanárok, hogy a fejlődést díjazzák, nem azt hogy teszik valakik az agyukat, hogy tudják milyen színű a fű.
Zsolti-Dávid kettős mást se csinált az iskolahéten,csak fölényeskedett, és spicliskedtek.
Ezeket a fajta diákokat, gyűlölik a tanárok is egyébként, vagy maximum jó esetben semlegesek a szemükben. -
csababarca
őstag
Zsolti az a fajta a spicli az osztályban, akit magára valamit is adó diáktársai szünetekben belemártanának a wc-be fejjel lefelé, teljesen jogosan.
undorító a "pali", aztán még sunyi is.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1402 üzenetére
Ezek kb olyan kimosdatások, mint ha azt írnád,hogy Zsolti nem buzi, mert ránéz más lányokra, mitöbb szóba áll velük.
Mindegy, nekem nincs bajom vele amúgy, emberileg. MEg tény nem árt senkinek, bár ahogy zaklatja Somát, meg hisztizik, az károsabb mint gondolnák sokan.
De ok,ezt elfogadom.Viszont azért,mert egy műveltségi vetélkedőn adott pár jó választ, ahol olyan kérdések voltak, hogy mi körül kering a Föld, had ne essek már hanyatt.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1375 üzenetére
Ezen mit érzel át? Már ne haragudj, de ilyen műbalhét ritkán látni, még maga sem hitte el hogy ő most hisztizik.
ultragáz a csaj ilyenkor, senkire sosincs tekintettel, somát szivatja. (akit nem védek mert idióta az is)De igaza van a ZSoltinak most, "elegem van belőle hogy megint rólad szól az este", ez az, semmi másról nem szól, műbalhé.
Tömeg meg eszi úgy néz ki. -
csababarca
őstag
válasz
donjohnson #1362 üzenetére
Jó lenne amúgy.
Ki hova fog állni?
Ati: Dávid, Mici, Krisztián, Gina fix szerintem.
Evelin: Soma,Tivy fix.A billegő megint zsóóóti, gondolom majd kiszimatolja ki az esélyesebb, és odafurakszik, öntudatlan bnője meg megy a szaga után.
-
csababarca
őstag
Annyiban nem lenne baj ha ATi kiesne,hogy talán Dávid önelégült vigyora letörlődne a fejéről, ami rajta van a Lóri elleni "párbaj" óta. Plusz észbe kapna,hogy mutatni kéne valamit, mert kb meg sem szólal,csak ül és nagyképűen bámészkodik.
De evelin meg annyira legalja képződmény, hogy mégsem tudok kicsit sem drukkolni neki.
-
csababarca
őstag
Atit hívja ki, akkor még drukkolok is a némbernek.
Na jó ez túlzás, de nem lennék szomorú ha visszamenne.
Ati nagyon jellemtelen, igazi napraforgó.
Plusz ez a buziskodása Dáviddal is már visszataszító, és unalmas. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1335 üzenetére
Pont nem veszem véresen komolyan, de engem ezek a dolgok bosszantanak.
Akkor is ha a metrón munkába menet találkozom ilyen alakkal, (mégegyszer, nem a melegség a bajom,hanem ez a mézesmázas, közben meg végtelenül aljas, kétszínű, de rózsaszín köntösbe bújtatott magatartás), vagy egy bevásárlás közben, vagy csak az utcán látom.
Engem az ilyen kikészít a való életben is, itt meg koncentráltan az arcomba tolják, és ez a bajom.
És az,hogy még ez a pali rá is játszik az egészre, ripacskodik, egyszerűen gyomorforgató.
Megjegyzem, az elején nem egészen ilyen volt, 2-3 hét múéva kapcsolta be a fullba nyomom a kretént kapcsolót, és azóta is tart.Vivi meg butuska, vicces, megmosolyogtathat sok embert. De egy idő után már csak kínjában mosolyog az ember az ilyeneken, aztán meg már nem is mosolyog, utána meg rá sem bír nézni.
Én most ott tartok, hogy már nem mosolygok, csak egyszerűen dühít hogy ilyeneket mutogatnak a tv-ben. -
csababarca
őstag
Vasárnapi adás után komolyan elgondolkoztam azon,hogy csak a hogyvoltos oldalon követem tovább a műsort.
Zsoltit én tovább nem bírom tolerálni, undorító, és felfordul a gyomrom tőle. És ez mellékes attól hogy meleg, nem emiatt.
A másik Vivi, aki annyira buta, hogy kb fel sem fogja miről van szó. Amikor mondták a neveket hogy kiket akarnak/tartanak esélyesnek a fináléra, akkor is pislogás nélkül vigyorogva ült, üres tekintettel.
Ez engem nagyon irritál, mert az értelem nélküli emberek a másikok,akiket nem bírok egyszerűen tolerálni.Na mindegy, de nekem ez a kétszer 20 perces összefoglaló is sok ebből a két egyénből.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1322 üzenetére
Szerintem amúgy még csak nem is szimpatikus sokaknak, de valamiért tartanak tőle, ezért nem konfrontálódik vele a többség.
Mondjuk a bent lévőknél pár %al magasabb értelmi szinten áll, ami valljuk meg nem nehéz, mert a többség majdnem növény szinten áll, így tűnhet valóban jó játékosnak. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1320 üzenetére
a legundorítóbb teremtmény a villában zsolti. játsza a fölényest, mindenből kimagyarázza magát, közben meg az összes jelrakása jellemtelen volt, persze hebegett habogott, meg szánta bánta mindet,de hát ugye valakire tenni kell...
Ritka csalódott lennék,ha ő lenne a befutó a végén. -
csababarca
őstag
Evelin nem bírja levetkőzni származását...annyira gusztustalan egy teremtmény...Soma jó nagy idétlen hogy ugrál neki.
-
csababarca
őstag
Evelin szánalmas, ki kéne esnie...ultragáz volt a műbalhé. Én azt sem tudom mikor lettek ennyire jóban.
Zsolt és Vivi a másik, szerintem ők egy alternatív valóságban éltek, Zserit egyik sem szerette, hozzá se szóltak, és akkor ágaskodnak. IQbetyár a kettő, összeillenek.KorrektAti a másik...mondtam ez lesz, napraforgó a gyerek.
Krisztián az egyedüli értelmes, pedig belőle nézném ki legkevésbé.
Mici mondata: "egy ember kijelenti, a többi meg megy utána mint a kiskutya". Ez nagyon találó a viszonyokra. Dávid,Ati,Tivy,Soma,Evelin,Zsolti mind ide tartoznak, Vivit azért nem említem, mert ő annyira ostoba, hogy szerintem 10 másodpercenként rászólnak fülesen hogy vegyen levegőt, mert azt sem tudja hogy kell.
Tivyn viszont szakadtam, nekem most vicces volt, főleg ezzel a zongorazenével mögötte...
"tanítanom kellett volna" ki ez gyerekek? -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1227 üzenetére
Ezért megérte az egész, látni az önelégült fejéről lehervadni a mosolyt.
Bár elég durván rá is játszott azért.Ati meg bizonyított, erről beszéltem amúgy nemrég, hogy egy tuja, és nincs önálló véleménye.
És hogy nálam ez sokkal undorítóbb dolog, hogy oda állok amögé, aki mögé a többség...és ez sokakra jellemző bent egyébként. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1223 üzenetére
Örülök neki, ez a Zseri egy minősíthetelen darab volt...főle hogy odapucsított a héten a szavazatok miatt Tivynek. Úgy néz ki ellenszenvet váltott ki ez inkább.
Na alig várom Evelin fejét, meg hogy majd mint a kocsis káromkodik....
Remélem Evelin lesz a következő....
Ati meg...ő is mehet ki, nyal Micinek, meg mászik rá, majd csak azér tmert Dávid Zerit mond, ismétli mint a papagáj.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1218 üzenetére
Bohócoknál kellemetlenebb dolog kevés van a mai világban.
Nekem ez az egész cirkuszosdi nagyon kellemetlen volt, nem tudtam hova nézzek,annyira gáz volt.
Mondjuk erről nem tehetnek a szereplők.Na remélem Zseri kiesik.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1167 üzenetére
"Érdekes dolog ez a nőknél. Nekem nem kell, de másé ne legyen."
tipik ősi foglalkozást űző lány ez az Evelin, semmi több annál.
Mici vs Zseri, várható volt,hogy Tivyt nem viszi ki, nem is tudom hogy merülhetett ez fel bárkiben.
Hát mérlegelni kell miket ad a villának egyik, mit a másik.
Mici szolgáltatja az ostobaságot, a furkálódás,hátbaszúrást, + amikor részeg akkor garantáltan borul egyet->humorforrás.
Zseri adja a megkeseredettséget, a flegma nagyképű csajt, aki eljátsza a nemtörődömöt, belül meg zokog. + Tivy boxzsákja, akit Tivy megalázhat mindig, minden ok nélkül,bár inkább okkal.A játék ezen szakaszában szerintem Mici a "fontosabb" a villának. Zserit észre se venné senki, ha nem lenne ott. Szavazni most sem fogok, mielőtt jönne az össznépi támadás, hogy Mici a kedvencem.
Táborok nem tudom hogy fognak alakulni mögöttük, szerintem Ati beáll Mici mögé, akkor Dávid is. És akkor már Vivien is. Krisztián is fixen szerintem.
Zseri: Evelin és akkor megy vele koloncként Soma is. Tivy lesz érdekes, kinézem belőle,hogy Soma miatt odaáll, és megindokolja azzal,hogy lehet bántja Zserit,de azok építő jellegűek, blabla..
-
csababarca
őstag
Imádtam Tivy mondatát Zserinek:"ha nem tetszik, akkor tudod mi a megoldás!"
állandóan nyomja ezeket.Ez a Zseri nagyon gáz, igazi antinő, mind kinézetre, mind belsőre...én remélem kiesik, nem tudok olyan személyt mondani, aki ellen neki tudnék minimálisan is drukkolni.Talán Evelin.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1150 üzenetére
Evelin eddig is így beszélt vele, én ezért sem értem Somát, meg ezt a kendős mizériát múlt hétről...Ennek az egész Dávid-Lóri hercehurcának egy igazi nyertese volt, mégpedig Evelin, senki más.
Zseri nem fogja merni kivinni Tivyt, gyáva hozzá. Bár lehet úgy gondolkozik,hogy húú de tökös csaj lenne,ha kivinné Tivyt,de szerintem visszanyalna a fagyi. Pláne ha nem vesz vissza az arcából záros határidőn belül.
-
csababarca
őstag
Mici már megy nyalni a Zserinek...istenem, és ő még bent van
mindig oda megy ahonnan veszélyt érez magára, egyből megy nyalni.
Vivi meg...tuti szerpet játszik, ennyire nem lehet iq negatív.
-
csababarca
őstag
Peti78, köszönöm a hszt, jókat írsz, ezzel a fajta vélemény nyilvánítással nincs is problémám.
Vakegér, a problémám az olyanokkal van, hogy "nagyon vakon vagy", "nagyom fiatal vagy".
Ha ez szerinted nem bántás, csak mert más a véleményem, akkor mi az?(bocsi, még csak nem is más a véleményem, mert ezeket én is leírtam Lóriról, csak unfairnek tartom azt, amiket nem írok le mégegyszer, felesleges)
Szóval írod, hogy nem bántanak senkit a véleményéért, én mégis megkaptam ezeket. Persze ezek rendben vannak.Akkor én is annyit tudok írni ezekre, hogy rendben.
Köszöntem az eddigi véleménycserét, legalábbis akitől megkaptam ezt!
-
csababarca
őstag
A kiközösítést egy Lórival való párhuzamként említettem, nem magamra értettem.
Nézd, továbbra is annyit tudok mondani, hogy nem értitek miről beszélek, vagy rosszul próbálom megértetni (sanszos), vagy a kettős mérce kifejezést nem ismeritek (kétlem).
De még egyszer, nem vagyok Lóri fan, láttam a hibáit, jellemét, láttam a hibás döntéseit.
De látom mások viselkedését is, amit ti is észre fogtok lassan venni. Pl Ati esetében már páran kapizsgják is, amiről kb két hete beszéltem. Akkor még az is különvélemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Meghalt a király...Tudom, egy kicsit túlzás, de ez jutott az eszembe. A NyalóVilág 7 bezárta kapuit, a játékosok utolsó...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest