Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #2671 üzenetére
Mici és Krisztián már az összeköltözést fontolgatják.
Némileg a média is felkapta őket, a Hagyjál főzni! műsorában fognak szerepelni. -
Danex
addikt
válasz
xxxjjjkkk #2668 üzenetére
Ugyan ott nem is kell az általad felsoroltaknál több a 2-eshez, igazából aki tud olvasni és van józan esze a 4-es alját megtudja csinálni a függvénytábla segítségével, de legyen 3-as...
(#2669) Vakegérke
Nem is bánom, az összes ilyen hasztalan díszpatkány menjen a süllyesztőbe... rossz mondani, de néha elmosolyodom azon, hogy hány a gimiben nagyarc van a szalag mellett...Ugye addig könnyű amíg mindent anyuci meg apuci fizet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #2668 üzenetére
"ritkán gyököt is vonok.
+ a geometria alapvető részeit. Esetleg fejben egy ismeretlenes egyenlet mint a 26=(Yx4)x2,de ezt csak ünnepnapokon."
Meglepne, ha Soma mindezt tudná.Most is ott tartok, hogy az érdemtelenül szerzett pénze egyszer elfogy, (ebben Evelin hatékony segítsége garantált,) aztán megy a srác a szemétdombra.
-
-
válasz
xxxjjjkkk #2588 üzenetére
Ezért a korhatárért tényleg kár.
Én kíváncsi lettem volna a generációk küzdelmére is. Sikerült volna megtalálni a közös hangot? Hogyan állt volna hozzá egy 22 éves a 45-50 éveshez. A fiatal el tudta volna fogadni az idősebb élettapasztalatát? Az idősebb tudta volna helyesen kezelni a fiatal "pajkosságát"? Kialakult volna a kölcsönös tisztelet?
És ott van az a tényező is, hogy attól mert valaki idősebb, és tapasztaltabb, még nem biztos, hogy értelmesebb is. Mert bizony 50 évesben is találni olyat, hogy még a Mónika showba sem vették volna fel szereplőnek, mert annyira hülye.
Számomra ebben a szériában a legnagyobb csalódást a nézők, szavazók nyújtották. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért.
Én sem vagyok tökéletes, távolról sem, de olvasgatva a VV facebook oldalát, süt belőle a sötétség. Tényleg, szinte már olvasni is fáj, nemhogy belegondolni abba, hogy komolyan is gondolják, amit írnak.
Azért a tavaszt kíváncsian várom, hátha lesz Farm az nem is olyan rossz, mint sokan gondolják, sőt az igazi való világ. Ugyan nem én vagyok/leszek a topik gazdija, de remélem ott találkozunk, és kidumáljuk azokat a szerencsétleneket is.
Én különösen egy dologra leszek nagyon kíváncsi, már rögtön a legelső szakaszban.
-
Surda-
őstag
válasz
xxxjjjkkk #2478 üzenetére
Az idei egyébként nagyon fapados verzió. Sehova sem vitték őket, vendég is alig jött, feladatokból is alug volt.
Emlékszem régen volt olyan széria, hogy majd minden nap küzdeniük kellett, külön"aréna" volt a villa mellett. És sokat jártak ki vacsorázni, masziroztatni stb . Az idei alacsony költségvetésű verzió. -
ildi_
tag
válasz
xxxjjjkkk #2419 üzenetére
Én attól félek a végén még soma nyeri meg az egészet, pedig ha valaki tuja volt, akkor az ő volt. Miután kiesett mellőle mindenki, akik mellett még ki is merte nyitni a száját, alkalmazkodott azokhoz, akikkel amúgy nem szívesen barátkozott. Egy unalmas, begyakorolt karakter, aki próbált a háttérben meghúzódni, a titokszobában pedig előadni azt a nagyképű mitugrászt, akinek az elején igyekezett beállítania magát, a félpucér magabiztos gyúrós trendi balatonsoundos huszonévesen érettségiző lányok kedvencét.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #2350 üzenetére
Az elsőben kihívott volt, a második nem jött össze, de tétje se volt, a harmadikban ismét kihívott volt. Hol itt a bátorság?
Azon kívül, hogy jól fogalmaz, ért a szavakhoz, nem igazán tudok semmit mondani Dávidról, amiért kedvelni lehetne.
Danex jól mondta: "Dávidnak annyi előnye van, hogy nem csinált semmit, így nem is lehet mivel betámadni, akkor támad mikor vele van minimum a fél villa, lényegében a már lábon lőtt vadat vadássza le."
Avagy csinált valami érdemlegeset Dávid több, mint 100 nap alatt?
No persze, főzött, ez a javára írható. Azonban ez a játék a szórakoztatásról kell, hogy szóljon.Én Vivi butaságain, hisztijein szinte naponta nevettem, Dávid pedig csak úgy van.
antikomcsi: Ennyire nem lehetsz gonosz.
-
csababarca
őstag
válasz
xxxjjjkkk #2350 üzenetére
Ezt én sem értem, Vivi-Dávid viszonylatban Vivi a "tujább".
Most azt hogy mutogatta a hernyó testét meztelenül, az nem érdem.Ha nincs Zsolt, akkor már nem lenne bent kb.
antikomcsi: én ezt még az ellenségemnek sem kívánnám...
Egy patakukaccal minőségibb időt lehetne eltölteni.
-
-
Peti78
őstag
válasz
xxxjjjkkk #2309 üzenetére
TIvit e emlegessük már az emberrel egy napon, nem közénk tartozik
Én senkinek sem adnám szívem szerint ezt a pénzt, de ha már kell valakinek, az én véleményem szerint legyen Vivi az. EZ egy vélemény, ami másétól különbözhet, elmondtam miért gondolom így. Másnak más a véleménye, nincs értelme ezt tovább ragozni.(#2310) Ciccuka Vivien sokkal vidámabb alaptermészetű és jobban leszarja a világ dolgait, minthogy oda kerüljön. Előbb kerül be DÁvid, ha nem nyeri meg, mert ő már nagyo na zsebében érzi a pénzt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
xxxjjjkkk #2298 üzenetére
elhiszed, hogy ha nem somát választja, a kis köcsög a riportszobában biztos elkezdi fényezni magát, hogy: "nem érti miért nőt választott, őt kellett volna kihívnia, hogy igazi férfibárbaj legyen, stb"
lehetett hallani már több oldalról, hogy ez bent alapfeltevés, hogy "nőt kihívni gyávaság"
-
válasz
xxxjjjkkk #2276 üzenetére
Tényleg így volt!
És nem hiszem el, hogy nem tudott lehajolni a kaktuszáért. Látszott, hogy el sem tört a cserép, csak kifordult belőle a gyökér a földdel együtt, amit simán visszalehetett volna rakni. Inkább csak vihogva továbbment. Ha nem is csinálja meg, az akkor sem jut eszébe, hogy a szemetét fel kéne szedni, nem ott hagyni a kis manóknak akik majd eltüntetik?
Az ilyet ugyan úgy nem szeretem, mint azokat, akik a bevásárló központok éttermi részén ott hagyják a tálcájukat, szemetüket az asztalon, és elvonulnak, mint a kiskirály! Legközelebb pont oda ültetném le őket! Miből gondolják, hogy bárki utánuk akar takarítani, vagy a dzsuvájukba ülni?
-
mephi666
nagyúr
válasz
xxxjjjkkk #2128 üzenetére
ez a soma már régóta nagyon ellenszenves nekünk... úgy néz ki, mint egy gnóm aerobiknorbi
mellé meg nagyon alattomos... krisztián pátyolgatta mindig, háta mögött meg azonnal szervezkedett, hogy pakolják rá a jeleket ilyen-olyan szavazáson, hogy utána szívjon... demokratahéten legyen ő a góré, aztán bukjon meg irányításban... aztán legközelebb főzhetett/felszolgálhatott... mondjuk ezt jól meg is oldotta
nem csodálkoznék, ha valaki elhintené itt a végjátékban, aki tanúja volt a dolgainak, hogy ne legyen már annyira "családi hangulat"
ui: amúgy soha nem értettem ezt a szükségszerű csoportokba verődést... folyamatosan estek ki azok a játékosok, aki mellett ott állt a villa nagyja... nem érzem azt, hogy egy nagy csoportba tartozás egyenlő lenne a biztonsággal... az atti+dávid pároson éreztem azt, hogy nincsenek úgy összenőve, mint a búza+vivi, akik folyamatosan szinte ugyanúgy szavaztak... volt, hogy más mögé álltak, amikor támogatni kellett valakit, de soha nem adódott ebből konfliktusuk... jól csinálják
ui2: ha én benn lennék, megállapodnék a többi játékossal, hogy akárki nyer, adjon a többi játékosnak 1-1 milliót... így aztán kiesőként sem lenne akkora a fájdalom, győztesként meg ott lenne még mindig 30+ millió
-
válasz
xxxjjjkkk #2042 üzenetére
De valamit jól csinál Zsolti, mert a fejem a falba verem, annyian mondják a szájukba adott szöveget a VV facebook oldalán, és ették be Zsolti jófiú mártír szerepét! Észre sem veszik, hogy nem is az önálló gondolataikat írják, vagy nem úgy, ahogy ők mondanák, hanem ugyan azt ismétlik papagáj módra, amit a szájukba adtak!
Nem is tudom melyik műsort nézik, amikor a nyilvánvalóval pont az ellentétes dolgokat mondják. Ez egy kissé azért elkeserít, hogy ennyi manipulálható IQ negatív ember van ma az országban. Szerintem ez javarészt a szándékos népbutítás eredménye. Ráadásul minél nagyobb hülyeséget mond valaki, annál jobban megvan győződve arról, hogy csakis az ő nézőpontja a helyes, és mindenki más hülye.
Egyértelmű. hogy Mici már a stúdióba sem lesz ott, Zsolti és Dávid között fog ez eldőlni. Ez a párbaj is egyfajta felmérő lesz a szavazók mentális állapotáról, remélem minél többen szavaznak majd Dávidra. Amit ma Zsolti képvisel az az, ami ellen egy jóérzésű embernek küzdenie kell. Most jön majd az, hogy azért mondom mert meleg. Ez az adu, tudom! De nem! Nem az ellen kell küzdeni, hogy ne legyen meleg! Legyen! Menjen haza a párjával, mint bárki más, és csináljon a négy fal között, amit akar. De persze ugyan úgy eljárhatnak ők is szórakozni, vagy bármit csinálni, mint bármelyik más pár, vagy ember. De ne akarjon provokációból színesre festett fanszőrzettel a farkát pörgetve vonulni a fővárosban, ne vegyen magára Nagy Magyarországot gyalázó táblát, sőt, semmit ne gyalázzanak, ne akarjon két azonos nemű egy kisgyereket örökbe fogadni, és nevelni. Ez utóbbi egyébként csakis önzőség. Ne akarjon a betegségével visszaélni, és mindenhol kijátszani a "mert én buzi vagyok" kártyát, és elvárni a pozitív megkülönböztetést.
Egyébként én valahogy úgy érzem, hogy Zsolti a normális melegek szégyene, bár ebben nincs tapasztalatom!
-
-
válasz
xxxjjjkkk #1970 üzenetére
Nem is ez a félelmetes! Ez egy dolog!
Ami szerintem sokkal félelmetesebb, az az, hogy ezt sokan be is eszik. Olvasgatom máshol is a véleményeket, pl. a facebookon, és egy csomóan pontosan azt mondják, amit Zsolti a szájukba adott! Észre sem veszik, hogy nem is a saját véleményüket mondják, hanem azt, amit megetetett velük Zsolti. Vagy lehet, hogy tényleg ez a véleményük, de akkor ez a legfélelmetesebb!
-
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1862 üzenetére
Mici nem örvend népszerűségnek, a rokonai is szégyellik. Ha ő lesz a kiszavazott, jól meg kell gondolnia, hogy kiket hív ki párbajra.
Soma rendben, de szerintem ahhoz nem lesz bátorsága, hogy Zsoltival kikezdjen. Inkább Ginára gondolok, és még indoka is van, hiszen frissen balhéztak össze.Ha Zsolti lesz a kiszavazott, nem sok választási lehetősége van. Mici "kötelező feladat" számára, aztán el kell gondolkodnia, hogy Ati, vagy Dávid.
Szerintem kétkörös szavazás lesz. Fokozódó izgalom, a stúdió szinte felrobban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
xxxjjjkkk #1853 üzenetére
sok múlik ezen... az is elég fura volt, hogy amíg az elmebeteg tivy nem lett párbajra küldve, folyamatosan jöttek a nőgyalázó bejátszások róla meg a nagy kiakadásai, párbaj előtt pedig viszonylag kulturáltan mutatták be... lehet, hogy naponta 5 tiszta perce volt és csak azt láthattuk róla
még talán a 4. évad volt az utolsó, amikor neten lehetett nézni éjszakai stream-et vágatlanul és ott kezdtek elkotyogni dolgokat a villalakók, miután meg is szűnt örökre a livestream?
soma a lila kendőjével jól megmutatta, hogy lehet legkönnyebben eldobni egy jókora előnyt
megtarthatta volna szűkebb időkre és akár döntőbe játszhatta volna vele magát, habár azon a tényen nem változtat, hogy úgyse fogja megnyerni... kb 1-1%-ot adnék soma, vivi, búza, mici meg atti végső győzelmére
-
-
válasz
xxxjjjkkk #1729 üzenetére
Ja, már előre odamegy kicsit nyalni, hogy javítsa a pozícióját, ha esetleg Krisztián térne vissza.
Nekem úgy rémlik, hogy van egy olyan szabály, hogy nem lehet kimenni a villából, hogy ki kísérjék, elbúcsúzzanak a párbajra indulótól.
Remélem kap büntetést. Mondjuk egy hétig ne mehessen ki, max csak cigizni.
szerk.:
Ja, azt valaki viccesnek találja, amit Tivy nyomat a stúdióban?
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1710 üzenetére
Félnek, de nem értem, hogy miért. Ugyan ki az a primitiv Tivy? Egy nyegle, nagypofájú senki.
Elég neki beszólni, máris a plafonon van, jön az ordítás, papagájozás, kutyázás. Ezt miért nem lovagolja meg senki?
Szóval be kell neki szólni, aztán hadd ordítson. Mosolyogva kell nézni vergődését, a mozgása ritmusára vezényelni. Ha már csitul, jöhet az újabb beszólás, és ezt végtelen végig. Hamar kikészülne.Már mindegy, ma megszabadulunk tőle.
-
-
Danex
addikt
válasz
xxxjjjkkk #1656 üzenetére
Krisztián ugyan úgy szerepet játszik, illetve lehet felháborítok valakit, de alapból egy ennyire buta embernek nem adnék ennyi pénzt.
Ő úgymond félreléphet mert ő ilyen ember, de az asszony meg ránézni se nézhet senkire. Simán kinézem azt is, hogy otthon megcsapná az asszonyt ,ha az úgy felidegesítené.
-
Danex
addikt
válasz
xxxjjjkkk #1503 üzenetére
Soma nagy mellénnyel ment be, azt hitte ő lesz majd a legtutibb pali a villában, aztán egyből visszavett mikor bejött Dávid.
Amúgy meg utálom a Soma féléket, tipikus "menőlegény", kb érettségi nélkül, jövőképe semmi, anyuci által eltartott ember.
Amivel önmagában nem lenne gond!, ha nem azt mondaná, hogy milyen király.
Amúgy mikor a szobában Krisztián meg Tivy is mondták, hogy ezt a matekot minek tanulni stb, semmi értelme a való életben. Mondtam volna, hogy ez a matek(értve itt a rendes továbbtanulást) ahhoz kell, hogy 300nettó -t vigyen haza az ember legálisan.
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1456 üzenetére
Nekem egyszer egy volt kolléga ezt mondta: Ha ellenségemnek is tartalak, azt el kell ismernem, hogy egyenes, becsületes ember vagy.
Ez nem öndicséret akart lenni, csak azt szerettem volna mondani, hogy nem szokásom az áskálódás, sunyiság, mások megvezetése, manipulálása. Ebből logikusan következik, hogy nehezen ismerem fel az ilyesmire utaló jeleket.
Látod, ezért is jó ez a topic. Miközben kitárgyaljuk az eseményeket, játékosokat, olyan dolgokat is meglátok, amelyekre egyébként fel se figyeltem volna.Mindettől függetlenül még a kedvencem marad Zsolti.
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1451 üzenetére
Fölösleges hazugság volt. Senkinek semmi köze hozzá, hogy Krisztián hogy kényezteti Micit, akinek ez persze, hogy tetszik. Akkor mi a bánatért kell hazugságba bonyolódni? Tudod, én úgy vagyok vele, hogy akit hazugságon kapok, annak már nem igazán tudok hinni.
Izgalom ide, izgalom oda, Ati emberségesebb lehetett volna. Lett légyen bármilyen ellentét, harag, a párbajellenfél megérdemel egy öleléssel fűszerezett búcsúzást. Ha elfelejtette, pótolhatta volna pár szóval, amikor Evelin elbúcsúzott Somától.
Elég egyszerű ember, majd kiderül, hogy meddig jut a játékban. -
válasz
xxxjjjkkk #1306 üzenetére
Mivel nem élő adás, hanem szerkesztett valószínűleg sehogy. Simán kivágták volna azt a részt a végéről, ha ilyen nagy baki történt volna. Szerintem itt csak véletlen volt az egybehangzás. Mivel Mici és Vivi a bögyében vannak, már a felolvasás közben megfogalmazódott benne, hogy őket kéne jelölni. És nem kell ahhoz nyelvész diploma, hogy hozzáolvassuk a végéhez, mintha eleve ott lenne.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1239 üzenetére
Tivy költői zengzetekkel siratja Zserit, méghozzá szó szerint, ez szép tőle. Azonban a kicsi huszár sokszor belegázolt a lányba. Ha jobban odafigyelek a szavaira, azt hámozom ki belőle, hogy Zseri megtette neki ezt, megtette neki azt, szóval igazából saját magát sajnálgatja. No meg lehet, hogy feltámadt a lelkiismeret furdalása.
Mici bulija nyögvenyelős volt. Hárman buliztak, a többiek meg siratták azt, aki talán nem is volt nekik annyira fontos, míg köztük volt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1183 üzenetére
Ha Zsolti sunyi, akkor nagyon jól játszik. mert engem megvezet, nem látom a sunyiságát.
Zseri még Tivyvel is jobban járt volna segítőként, mint Evelinnel. Gondolok itt arra, hogy a kapcsolatuk se veled, se nélküled, és a szavazóknak szimpatikus lett volna a dolog, mert talán összejön a párocska. Evelin viszont inkább unszimpátiát vált ki sokakból.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
xxxjjjkkk #1054 üzenetére
Tivy semmi más, mint egy pöffeszkedő lufi. Fényezi magát, pedig ő maga árulta el, hogy sikereit nem önmagának köszönheti, hanem egy csapat munkájának. Ha egy disznót szmokingba öltöztetnek, bemegy a színpadra, és a közönség megtapsolja, az nem a disznó érdeme.
"Mindenki fosik a tivytől," csak azt nem tudom, hogy miért. Hangember, nagypofájú senki. Aki az ilyennek behódol, az gyenge jellem.
Krisztián a szemére sütötte, hogy ócska poénjait unalomig ismétli, miközben másokat lenéz. A többieknek látniuk kellett volna, hogy a "kint is király, bent is király" valójában csak egy meghunyászkodó kisfiú, akit frusztrál, ha erő pozícióból beszélnek vele, de ahhoz már majrés, hogy felvegye a kesztyűt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Meghalt a király...Tudom, egy kicsit túlzás, de ez jutott az eszembe. A NyalóVilág 7 bezárta kapuit, a játékosok utolsó...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kalandor: Habemus papam
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest