Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
-
matyi19
őstag
válasz
-HajTömeg- #1297 üzenetére
Nagyon kemény
-
kovsol
titán
válasz
-HajTömeg- #1297 üzenetére
Valami helyi kis tv-Ben előre megírt szöveget olvas fel.
-
-HajTömeg-
őstag
Kiírtam pár szösszenetet a "műsorvezető" négyszemközti beszélgetéseiből:
"Teljesen számomra alaptalan vádaskodásnak tűnik"
"Engem csak biztat és támogat abban, hogy én abszolút nem ilyen vagyok és pont ezért nem kell ilyennek lennem és ez nagyon jó érzés"
"Maximálisan állok elébe"
"Én adnék az embernek egy esélyt hogy megismerjem hogy tudjam támadni" - (ezzel bizonygatva,hogy ő nem rossz ember)
"Te tudatosan teszed azt mikor kijelentesz szavakat ?"
"Többszörösen nem én hetyegek itt a villában. "
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
antikomcsi #1294 üzenetére
Laci egy gyökér.
Már az sem fair, hogy figyelmeztettek, simán hagytam volna tönkre menni.
Macinak nem szólt senki, magától jött rá, hogy erre rá kell kérdezni!
Dórin én is hangosan felnevettem
Megnézném mikor a hidegben seprűt csinál... -
Nem értem, hogy Laci miért van felháborodva? Azt gondolta, hogy jó pofát vág majd hozzá Maci, hogy megszívatja? Nem tartotta be a szabályokat, és még sem lett semmi következménye. Miért? Simán szankciót érdemelt volna Laci, amiért nem megfelelően vezette a boltot.
Persze, Dóri megállná a helyét bármely munkakörben, mondja... aha, mert pont ugyan az a meleg löttyöt mufin formába önteni, mint kint barkácsolni.
Dani pedig egy szégyen, egy biztos, hogy a minecraft nem neki való játék. Értem én, hogy értelmiségi, de azért egy férfinek legyen már annyi képessége, hogy egy seprűt megcsinál.
Mondjuk engem nem tudnának megfogni a munkanélküliséggel, kenyér meg víz van, simán el vagyok vele hetekig.
-
-HajTömeg-
őstag
Ez a belevaló...
Budapest Tv szint. -
Dyrtyho
őstag
Fannit holnap megint meghegesztik
-
Vakegérke
félisten
Laci ki akar b*szni Macival. Mi lesz még itt...
-
Vakegérke
félisten
Dani ma szerintem nem keres egy krajcárt se.
-
Dyrtyho
őstag
Maci masszörözést vállal, munka nélküli
Szerk : Munkáskakaó - Sör, Bor, Pálesz
(#1287) Vakegérke : Nem heverte ki, csak magába folytja
-
Dyrtyho
őstag
Szerk : Zsíragy azért eléggé magába zuhant......... de kivinném ezt a Dennis gyereket, Vikcsu után ő a következő aki nagyon irritál.....
-
Vakegérke
félisten
Macival jól kicsesztek.
-
Vakegérke
félisten
Laci azt hiszi, hogy neki ingyen van a kaja?
-
Vakegérke
félisten
Zsu szervezkedik, és nem is beszél butaságot.
-
Dyrtyho
őstag
Kezzzdőőőődiiiik
Szerk : Laci akcióba lendül
(#1277) Vakegérke : Csak 2 másodperccel előztél meg
-
Vakegérke
félisten
No lássuk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
-HajTömeg- #1275 üzenetére
Meglátásom szerint Dóri is benne volt, ha színjátékkal van dolgunk. Ahogy sírt, könnytől kellett volna ázni az arcának, amit korántsem láthattunk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
-HajTömeg- #1273 üzenetére
Szerintem inkább szánalmat akartak ébreszteni.
-
-HajTömeg-
őstag
Hogy Dóri nagymamájának halálából az RTL2 esti szórakoztató műsort készített, elképesztő.
Remélem megbünteti őket az ORTT !
Undorító a készítők gátlástalansága, ostobasága. -
hdman
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Most nézem a tegnap előtti adást,mikor Zsu mindenkivel leült 4 szemközt megbeszélni a dolgait.
Elképesztő,hogy egyetlen értelmes mondata nincs!
Ezt hogy csinálja?
Se füle-se farka annak amit mond.
Értelmetlen, magyartalan, keszekusza szöveg.
És ő műsorvezető?
Jó, nyilván "a Csehszlovák televízió kísérleti adásának tartalék bemondónője" valahol Piripócson,de akkor is... -
válasz
freeknight #1268 üzenetére
Szerintem Laci hülyeséget csinált.
Szappangyártóként ellébecolt volna, kicsit jobban figyelve jól kereshetett volna. Ehelyett elpazarolta a képességét egy ilyen hülyeségre. Maci a kanapén azért pöffeszkedett, mert direkt Zsu-t szívatta, mint a szabolcsi őrvezető a pesti honvédet. Aztán mikor Laci átvette a boltot, még az is lehet, hogy Maci nem mérges volt, hanem kárörvendő, hisz mégsem úgy működik a dolog, mint gondolták, pont ezt kérdezte meg a Főnöktől.
Na, majd ma meglátjuk.
A Dóris résszel egyet értek nem kellet volna mutatni. Másrészt nem vagyok érzéketlen, de nekem amúgy nagyon műnek tűnt az egész bejátszás.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
freeknight #1268 üzenetére
Anno a VV1-ben, amikor Oki kislánya elhunyt amig bent volt a villában, azt is le videózták, ahogy Oki találkozik a feleségével, szóval bármi elképzelhető, mert ma is volt a Fókuszban, hogy eddig hányan adták fel a Való Világok történetében. az RTL a nézettségre hajt, szóval sajnos elképzelhető
-
freeknight
őstag
válasz
Vakegérke #1266 üzenetére
Megvan már kire hasonlít Maci ezzel a szakállal:
Mostantól el is keresztelem ZsíragynakBár Laci elrontotta, hogy nem a lila kendőt vette el a jokerrel, de ez se rossz döntés, élvezet volt nézni Zsíragy kétségbeesett arcát
. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele, így most munkanélküli lett, vagy átmehet szappangyártónak Laci helyére (ez mondjuk ha jobban belegondolunk nem lenne nagy veszteség neki, kamu meló mesés fizetségért). Remélem ez előbbi, megérdemelné Zsíragy, amilyen nagy mellénnyel pöffeszkedett meg parancsolgatott a kanapéról
Ja, a Dóris szálat meg nagyon ízléstelen volt, hogy az rtl belerakta az összefoglalóba. Az nagyon nem tartozott ránk szerintem... Szégyen.
Mi lesz még itt, a temetést közvetíti majd a Fókusz?
-
-
Vakegérke
félisten
Macinak szivattyú van. Kifelé a boltból, irány a meló!
-
Dyrtyho
őstag
Juj, holnap mi lesz, Laci be aktiválta a kis kártyját, és elvette Maci villa krajcárjait, és Maci eléggé lefagyott ettől
-
Vakegérke
félisten
A legkönnyebb meló a szappangyártás volt, mégis ők kerestek a legjobban.
-
Dyrtyho
őstag
Szegény Dóri, teljesen megértem hogy ezek után felhasználja a szuperképességét
-
Vakegérke
félisten
Lássuk a húsos fizetéseket.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1259 üzenetére
Edina már jelezte a dolgot Zsuzsának és Lacinak.
-
-
Dyrtyho
őstag
Reklám után jön a kemény kritika az elvégzett munkákért
-
matyi19
őstag
Hihetetlen mennyire ügyetlenek, kétbalkezes mind!
-
Vakegérke
félisten
Étlen fogunk halni. Mondja Edina.
Föl föl, te éhes proletár...
-
Dyrtyho
őstag
Napi kérdés : Ön kit alkalmazna ? Én Fannit alkalmaznám mint asszisztenst, de biztos sokat is térdelne előttem
-
Vakegérke
félisten
No nézzük a dolgozó népet.
-
Vakegérke
félisten
A karbantartók vajon órabért, vagy teljesítménybért kérnek?
-
Weeman1
veterán
-
hdman
őstag
-
Dyrtyho
őstag
válasz
antikomcsi #1235 üzenetére
Fanninak az ideális munka az örömlány ipar lenne a megfelelő
-
Ja, tényleg Fanni nem k...a, csak magát adja! De azért Maci zsákját meg masszírozná, csak az sokba kerülne.....
Amúgy pedig engem valahol felháborít, hogy milyen viszonyban vannak a munkával. Komolyan kérdezem, hogy 20-30-40 év múlva ki fog dolgozni???
-
Dyrtyho
őstag
Ez a munka főnök hatalmas pacek, bár Dórit kicsit erősen lehülyézte, ez még jobb hétnek igérkezik mint az előző szériában, ágyat mindent leadni
Szerk : Szegény Dóri
-
Vakegérke
félisten
Edina nyilatkozata szimpatikus.
-
Dyrtyho
őstag
Laci is felhasználja a szuperképességét, és elfogja venni Maci villa krajcárjait
-
Vakegérke
félisten
Fanni sem dolgozott még életében...
-
freeknight
őstag
válasz
donjohnson #1225 üzenetére
Jaja, pedig neki a lánya halt meg.
Egyébként kedves gesztus az rtl-től, ha kimehet a temetésre, legalább rendesen el tud búcsúzni. Ebben az esetben én is megpróbálnám folytatni a játékot.
-
matyi19
őstag
Szerintem, marad Dóri...
-
Vakegérke
félisten
Maci sem szimpatikus, de ahogy Zsu beszédét fogadta, le a kalappal. Én is így tettem volna. Elmondtad amit akartál, szevasz!
-
Dyrtyho
őstag
Fanni és Zsu beszélgetése
Fanni : Én nem hetyegek, én magamat adom
Zsu : Akkor jóval súlyosabb a helyzet -
Vakegérke
félisten
Így megvagyunk hárman. Mondá Zsu. Ő, Edina és Dani.
-
Vakegérke
félisten
Vikcsut gyászolják. Talán meghalt?
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Dyrtyho
őstag
Hát minden részvétem Dórié [link]
-
King Unique
titán
válasz
freeknight #1210 üzenetére
Hát kb...én amikor megtudtam a BB hírét, először csodálkoztam is, minek akarnak leporolni egy 1x éves műsort, amit anno akkor is simán vert nézettségben a VV
Lehet tavasz lesz belőle, v el sem indítják, ki tudja?
-
Vakegérke
félisten
válasz
freeknight #1210 üzenetére
Az előjelek alapján Dóri is Zsuzsához csapódik.
-
lacy86
addikt
Ki ez a csaj , jezusom!
Fanni kiakadt mikor ZSU visszajottEn megbuntetnem SOT ki is zarnam mikor azt mondta , hogy kifoglak csinalni te Bu.. Ku...
Azert alljunk mar meg egy szora .... -
freeknight
őstag
válasz
Vakegérke #1207 üzenetére
Én szerintem pont akkor volt kétszínű Edina, mikor Zsuzsára rakott, de leginkább, mikor Vikcsu mellé állt. Már akkor is jóban volt Danival, és tudta, hogy Zsuzsa az ő pártfogoltja. A jelrakás része még érthető, úgy gondolta, a sok szavazat között eltűnik az övé, így nem kellett felvállalnia senkivel nyílt konfliktust.
Egyébként kétszínű, vagy sem, most nagyon jót tesz a játéknak, ha az egyetlen játékostömb szétválik. Én főleg ezért üdvözlöm Edina és (talán) Laci csapatváltását.antikomcsi: no igen, sok ember szavazott olyan megfontolásból, mint te, teszem hozzá, hogy teljesen érthetően. Én is Zsuzsára szavaztam és én se szeretem, de én még a kiválasztás előtt rá adtam a szavazatom, mert úgy gondoltam, nem szabad az összes villalakónak együttműködnie, ez nem érdekes a műsor szempontjából.
Dyrtyho: Fannika legalább a kamerák miatt visszafoghatta volna a pöckét, nem igaz, hogy nem lehet megállni szex nélkül azt a pár hónapot. Bár én a rosszindulatú viselkedése miatt jobban szégyellném magam
King Unique: jó meglátás, valószínűleg nem akarnak nézettségi harcba kezdeni a jól bejáratott VV-vel, úgyhogy a BB indulása csak tavasz után várható. Szerintem is most nagyon jó a VV, az előző széria katasztrofálisan unalmas volt, ez most tetszik, még így a játék elején is. Mi lesz még itt később!
-
King Unique
titán
BB-ről van valakinek valmi infója, mert úgy volt, h eredetileg idén az is indul
Bár gondolom nézik ők is és látják, ezzel a színvonallal nem tudnak versenyezni, megvárják, míg véget ér... -
válasz
freeknight #1204 üzenetére
Igazad van.
Szerintem szó nélkül oda kellet volna menni Zsu-hoz és egy kézfogás mellet gratulálni Neki, majd elvonulni higgadtan bármilyen nehéz is.
Én Zsu-t már a kisfilmjében megutáltam, de az a viselkedés, amit Vikcsu és brigádja művelt, az annyira ellenszenves volt, hogy előbb csak levettem a szavazatomat Vikcsuról, majd a párbaj előtt fél órával már rá adtam a voksom Zsu-ra. És nem azért, mert Zsu-t megkedveltem. Vikcsu saját magát ejtette ki.
És akkor még Fannika ordibál, hogy milyen emberek szavaznak! Elmondom, hogy olyanok, akiknek ez a stílus nem jön be.
Érdekes, hogy a 4.5. évadban volt olyan akit kedveltem, a 6.-at nem tudtam nézni, az annyira iq vesztő volt, de ebben a részben nincs senki, akire azt tudnám mondani, hogy na igen, ő szimpatikus, ellenben a többségről csak az ugrik be, hogy nem szabad eltörölni az abortuszt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kizárólag a köpönyegforgatás az, amit gusztustalannak gondolok. Így értettem, és ez nem magyarázkodás.
-
King Unique
titán
válasz
Jó gondolatok, néhány helyen számból vetted ki a szót.
Azért kétszínűek, mert nem nyalunk mind2 felén, v egyik, v másik. Bár a játék, a taktika adott esetben ezt megkívánja, de attól még illik rájuk a jelző, illetve Edinában amúgy is megvan ez, korábbi adások alapján is.
Amúgy tényleg nagyon primitívek, h nem esik le nekik, de ezzel csak a saját gödrüket ássák a hülyéji...Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de nekem a kezdeti nagy szimpátia után, ez a Maci is valahogy egyre ellenszenvesebbé kezd válni, lehet a végén mégse jön majd be Dávid barátjának elképzelése...
(#1205) Dyrtyho:
azért gondolom nem éppen kellemes, mikor vkit suliban, v munkahelyén ezzel csesztetnek, h mekkora ordas K a lányod...
-
Dyrtyho
őstag
válasz
-
freeknight
őstag
válasz
Vakegérke #1197 üzenetére
Miért lennének gusztustalanok? Mi más műsort néztünk eddig? Edina a kezdetektől fogva Danit kedveli a legjobban, csak még a játék legelején, mikor a "menő gyerekek" kiközösítették a többieket, Vikcsu volt ott neki. Ő is érezte, mekkora alpári senki ez a Vikcsu, de nem akarta cserben hagyni sem, ezért állt mellé a párbajon. Én örülök, hogy most már szabad, és odaállhat Daniék mellé.
Laci nem kedveli annyira Danit, se Zsuzsát, de ő pedig undorodik a Reni-Fanni-Dennis-Maci szövetség, módszereitől ezt még Vikcsu kiesése előtt meg is mondta. Ráadásul nem hülye, minek álljon a (jelenleg) vesztes oldalon, ha ott még ráadásul nem is szeretik?
Edina és Laci csatlakozása Daniékhoz teljességgel várható volt, és attól miért lennének kétszínűek, ha otthagynak egy számukra nem is szimpatikus csapatot?----
Mostantól Fannika a legutáltabb karakter a játékban, csak a fröcsögés, hiszti megy neki. Ebben még mesterén, Renin is túltesz.
Ezek teljesen el vannak tájolva. Azt hiszik, hogy ők jók, meg valami erkölcsi magaslaton állnak? Nem veszik észre mennyire gusztustalan és ráadásul értelmetlen volt így fogadni Zsuzsát? Ezzel a viselkedéssel csak lejáratják magukat, nagyon ostobák. Folytatják ugyanazt az öngyilkos taktikát, amit a párbaj előtt. De ennek csak örülök, legalább hamarabb takarodnak
Vikcsu kiesése nagyon jót tett a játéknak, kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a szövetségek a következő napokban!
-
-
Dyrtyho
őstag
válasz
King Unique #1201 üzenetére
A kisfimjében is lehetett látni hogy csori palit még megszólalni se hagyja, annyira önfejű, én mondjuk már most új nő után néznék, amig bent van a villában
Szerk : A Reninek a tesója van a BeleValóban, hát az is elég irritáló személyiségnek tünik mit ne mondjak, szerintem az egész családjuk ilyen, isten óvja a férfiakat az ilyen családba való beházasódástól
-
King Unique
titán
válasz
Dyrtyho #1199 üzenetére
Ja, Laci és Plasztik is eléggé 2színű...
(#1200) kovsol: bezony, szerintem nem csak bennünk kelt visszatetszést Reni viselkedése, vsz nézők többsége is rühelli és Zsu most simán kint hagyta volna....
Amúgy, ha akkora nagy színésznő, akkor játszhatna kicsit jobban is és nem hagyja, h ennyire elragadják az indulatai, de vsz nem olyan nagy wastisdas, mert akkor nem itt lenne...
Sajnálom a paliját, aki egy ilyet elvesz, mi vár rá...
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2014 05 11.A NyalóVilág hatodik játékának vége. A rötölö azonnal bejelentette, hogy lesz ám NyalóVilág 7, már csak az a...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- World of Tanks - MMO
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest