Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
L_YKing #2099 üzenetére
Én meg most az élő adáson. A reggeli torna és szívatás (ami majd a mai összefoglalóban lesz) komoly nyomokat hagyott a villalakókon. Máskor ilyenkor még javában buliznak, vagy kajálnak, most meg szunya. Maci horkol a nappaliban, erre kijön Zsu, pisi majd nőiesen kisétál és kitúr magának két dekket a hamusból, de ilyen full plázacicás mozdulatokkal
-
L_YKing
addikt
Bencének miért nem látszódott a teste??
De jót derültem azon a részen
-
válasz
Vakegérke #2095 üzenetére
És úgy általában sincsenek tisztában a szavak jelentésével, mert sokszor olyan szókapcsolatokat használnak, hogy, csak lesek. Zsu sem nagyon tud beszélni, hiába dolgozott bemondóként, a szókincse szegényes, és azt a keveset, amit tud, azt sem úgy használja, ahogy kéne. Persze ez igaz a többiekre is sajnos.
-
Vakegérke
félisten
Zsu meg Laci már szopogatják egymás száját. A csaj melléfog, ha azt hiszi, hogy Dani levetett pórázát Lacira csatolhatja.
-
setom
tag
Bencus nem volt ép a toppon.
Legalább Dani elkezdett eszmélni. Tetszik amúgy ez az új felállás, hogy az "értelmesebbje" szövetkezik.
-
Vakegérke
félisten
Ezek a "te" szó helyett a "ge*i"-t használják.
-
Vakegérke
félisten
Jé, Dani is pletyis.
-
Vakegérke
félisten
Dennis is retirált, Edina is retirált. Már csak azt várom, hogy Ádám is megtegye.
kovsol: Szerintem rosszul lenne szeretkezés közben, nem tudná befejezni.
-
Vakegérke
félisten
Fanninak a térdében van visszér.
Ja, és még kattog is. -
Vakegérke
félisten
Maci arcán nem látom, hogy tetszene neki a dolog.
-
Vakegérke
félisten
Jön a mesteredző.
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Weeman1
veterán
Köszönöm uraim a dohányzással kapcsolatos felvilágosítást.
-
ronin79
addikt
Néha 10 perc az élő adásból többet ér mint az egész összefoglaló. A mai is vicces volt, Fanny-Dennis heggesztenek, erre mutatják a Dóri-Robin párost szintén ágyban, betakarózva csak éppen háttal egymásnak, miközben Dóri pislog és sóhajtgat és szinte ordít a képéről, h.ez valóban burnyák vagy csak ilyen fatökű
-
Weeman1
veterán
válasz
-HajTömeg- #2066 üzenetére
Nem is értem,miért kell kikockázni?
-
Weeman1
veterán
Észrevettétek már hogy ha elfogy a cigijük képesek dekket keresgélni és el is szívni.
-
törölt tag
Annyira idegesito szamomra, hogy szeriarol-szeriara egy mondatot sem tudnak felolvasni erthetoen. Ugy kell kibogarasznom es visszatekernem neha, rossz hallgatni. Borzaszto.
-
King Unique
titán
+1
Zsut meg eleve nem meri kihívni, így marad vsz Tuja 1 vs. Tuja 2 párbaj.Ez a Belaszaró is...Favágó, Gombi....nagy témák, ki kit fújatna le, kit ültetne a csodásába...
Most netezés közben megnéztem streamet is, ott meg mutatták egy kis ideig, a kis tájszólással operáló gyöngyszemünket, a Kiskun Krónikában. -
kovsol
titán
Ha Ádámot viszi akkor szavazni se fogok annyira hidegen hagyna ki megy vissza.
-
-
Szilofon
aktív tag
Jó lenne ha fanny-t vinné,ki is esne most a fanny. Robin rá rakta a jelet.
King Unique: ja,szánalmas ez a maci
-
Vakegérke
félisten
"Merő szeretetből" Robin a kiválasztott.
-
Vakegérke
félisten
válasz
-HajTömeg- #2048 üzenetére
Hiszed, vagy sem, most igazat adok neked.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Edina arról beszélt, hogy Lacit akarja kivinni párbajozni. Akkor most miről beszél?
-
Vakegérke
félisten
válasz
-HajTömeg- #2044 üzenetére
Látod, erre sem figyeltem fel, jó kérdés.
Olyan dolgokat tudsz kiszúrni amik fölött átsiklunk. Lásd Dóri tikjét, Fanni szokását. -
Vakegérke
félisten
Fanni egyszerű gondolkodású lány. Igyekeztem finoman fogalmazni.
-
Vakegérke
félisten
Ádámra tippelek.
Dóri vajon kire teszi a jelet? Ha Lacira, az azt jelenti számomra, hogy képtelen túllépni a sérelmeken.
-
-
Vakegérke
félisten
Jé, Dani felébredt?
-
Szilofon
aktív tag
Ki ez az Edina?!
Bent a villában semmit nem lehet csinálni,mert ő meg lesz bántva.
Kezd sok lenni nekem!Biztos más,másképp látja
-
Vakegérke
félisten
Dani megígérte Ádámnak, hogy ráteszi a jelet. Most ugyanezt teszi Edinával. Érdekes.
-
Vakegérke
félisten
Nem tartozik szorosan a témához, de feltűnt, hogy nem esznek kenyeret. Nálam kenyér nélkül nincs kaja, kirínék a társaságból.
-
Vakegérke
félisten
Jó poén ez a makroportosdi.
-
kovsol
titán
Edinából kezd már sok lenni.
-
Szilofon
aktív tag
Nem semmi.Mindenki írja hogy Zsu mekkora sz@r ember.De most kiderült hogy a drága fannyka taktikából kezdett sexelni.
-
Vakegérke
félisten
Na, Edina végre észhez tért.
-
Vakegérke
félisten
Van ott egy jó nagy láda. Abban meg mi lehet?
-
¤Envy¤
aktív tag
Edina szerintem nem játssza meg magát.
-
Vakegérke
félisten
Elkezdődött.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2015 üzenetére
Tény, hogy Laci nem ígért semmit, de bánhatna óvatosabban is egy egyszerű lánnyal. Közel engedi magához, érzi, szerintem tudja is, hogy Edina számára nem közömbös. No, innen kezdve nagy ám a felelősség.
Mit szólsz ehhez?
Szerinted ki lesz a kiválasztott?barca0519951: Mármint Ádám megy vissza? Nem lepne meg, aktívabb, mint Robin. Ami pedig azt illeti, ez a párbaj sem zaklatna fel, vállat vonva venném tudomásul, hogy melyikük nyert.
-
Tom5
addikt
Ez a Zsu egy riherongy...
Naprakésszé tettem magam VV ügyileg, kíváncsian várom a folytatást. -
Vakegérke
félisten
Ideje elkezdeni a kombinálást. Ki lesz a kiszavazott?
Ketten is ácsingóznak rá. Dennis is toborozta a tábort, hogy tegyék rá a jeleket, Ádám is ezt teszi.
Dennis nem emlékszem, hogy kit hívna ki, talán Zsu lenne a választottja.
Ádám Fannit, vagy Robint vinné, legalábbis ezt mondta.
Meglátásom szerint Ádám lesz a kiszavazott, de nem tartom kizártnak, hogy a pénteki események után Zsu kapja a legtöbb jelet.
Talán kategória: Dennis, Robin. -
King Unique
titán
Azon akkor mondjuk én is meglepődtem, h feltűnően jól megy neki.
Bár szerintem sportolhat kint vmit, mert olyan tornász alkata van, igaz újabban a rúdtánc is egyfajta sport lett.
(#2010) kakix: amikor mondta Hegylakó kortesbeszédét live-ba, az is kicsit nyögvenyelősre sikeredett....egy bemondótól, aki a szájával keresi a kenyerét, azért ettől jobb teljesítményre számítana az ember. Persze lehet "azt" másra is használni és érvényesülni, az is igaz.
Egyértelmű, h Lacinak, gatyája ékének a Plastik-Kiskun duó jön be, indítja be a vérkeringést, bár mondjuk abban ő is hibás, h hülyítette Ádinát. Aki meg rafkós és ügyesen előnyt kovácsol ebből, szal nem kell annyira szánni. -
Szilofon
aktív tag
válasz
King Unique #2006 üzenetére
Olvassa a gépről,meg biztos gyakorol előtte vagy 3 órát a Zsu.
Nincs nagy bajom Edinával,de nem tetszik ez a "mindenki engem sajnáljon és így vagyok a középpontban" viselkedése.
Messze nem jó csajszi,a kinti életben ilyen "Laci" félék nem is állnának szóba vele
-
Stafni
aktív tag
válasz
King Unique #2008 üzenetére
Amikor volt az erotikus tánc, ügyes volt. A szende kislányok nem szoktak jeleskedni ilyen dolgokban.
-
King Unique
titán
válasz
antikomcsi #2007 üzenetére
Aki meg ennyire bekajálja a szegény kis vidéki, szeretetre éhes kislány sztoryját, ami még véletlenül sem megjátszott, áh nem, az meg magára vessen...
-
válasz
King Unique #2006 üzenetére
Szerencse, hogy Te tisztán látsz, és felnyitod a szemünk!
-
King Unique
titán
válasz
Szilofon #2003 üzenetére
+1
Ja, Plasztik...Kiskun olyan, amilyen, de legalább van mit nézni. Azt mondjuk én sem értem, h lett belőle TV-bemondó...?
Robin, hagyjuk....ő eleve eltévesztette a házszámot, inkább ment volna ÉNB-be, ott külső adottságaival biztos akadt volna rá illő karakter, de egy ilyen taktikai játékban harmatgyenge a teljesítménye...
Dani azért nem rossz arc és valóban, utóbbi időben Ádám gyerek is kezd kicsit feljönni, kitörni a tujaságból.
Ádina nekem mindig is unszimpatikus volt, egyértelműen sunyizik és rájátszik a karakterére, a nagy szerelemre...és ezt sajna kint, de itt topikban is bekajálják sokan. -
Stafni
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2003 üzenetére
Isten hozott köreinkben.
Nem mindenben értek egyet veled, de a te véleményed is vélemény, legalább színesíti a topicot. Legfeljebb majd vitázunk jó nagyokat.
Arra kérlek, hogy az írásjelek, úgymint pont és vessző után, tégy egy szünetet, légy szíves. sokkal olvashatóbb lesz az írásod.
-
Szilofon
aktív tag
Sziasztok!
Először is a legnagyobb rib@nc Dóri,szerintem.Mivel ő ebből él.
Az hogy Zsu az életben pórázon tartja a férfiakat és kihasználja,nem olyan nagy baj.Törtető,a mai világban csak így lehet előrébb jutni.Viszont nem olyan okos,legalább is amit a villában mutat.Átlátszó és beszéd hibás.1 értelmes és összetett mondatot nem tud ki nyögni. Az meg nem baj hogy hogy sz@r kavaró! Milyen lenne a VV,ha mindenki Robin lenne?
ja Robin,szerintem picit sunyi és van benne pici melegség.Dennisz egy 0,ő nem lesz benne a top 3-ban,hiába is hiszik ezt.
Maci kétszínű és önsajnálatos,mint mindegyik túlsúlyos.Mindenki hibás,csak ő nem.
Fanny 21 éves,azzal nincs baj hogy sexel,csak nem a kamerák előtt kellene.A szája mocskos,ez a lány a kinti életben elvolt nyomva.
Dani,anyuci-apuci kedvence picit lúzer és naiv.A saját lábán egyenlőre nem tudna megállni.
Ádám jó fej,mármint vissza szól meg ilyenek,annyira nem tuja.Szerintem Laci tujább.
Edina, naiv és az én szememben lúzer. Azért mert ő szerelmes,attól még a másik azt csinál amit akar és akivel akar.Mivel Laci nem akar tőle semmit.
és azért nem kell úgy sajnálni eEdinát ahogy sokan teszik,igaz ezzel eléri a célját és benne lesz a top 3-ban.
Ez mind csak szerintem
-
L_YKing
addikt
válasz
freeknight #2001 üzenetére
Ne is nézd... szar unalmas rések voltak, nem pörgött a villa. Amit ki tudnék emelni a pásztorjáték na ott az talán vicces volt de inkább kezdett átmenni szánalmasba.
-
freeknight
őstag
Üdvözlet!
Karácsony alatt nem néztem VV-t (ahogy visszaolvastam, nem maradtam le semmiről szerencsére), a tegnapit viszont megnéztem. Volt felettem egy kis vita, hogy Zsu most ribi-e, azért maradjunk annyiban, hogy mindenesetre nagyon ostoba, mert most vesztette el a játékot, azért, mert egy pár hónapig nem bírta visszafogni a peckét. Így nem lesz kertesház/kutya a gyereknek. Ez nem az én véleményem, kint egyébként Zsuzsának tényleg nem lehetne semmit felróni, de ott bent a nézők szimpátiája számít, ez pedig az átlagnézőnek nagyon unszimpatikus lépés volt.
Több érdemleges dolog nem történt, kíváncsian várom kiválasztást! Kár, hogy Zsíragy kivitelére semmi esély, pedig de boldog lennék, ha a Folyamatosan Hízó Ember kitakarodna a villából!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2014 05 11.A NyalóVilág hatodik játékának vége. A rötölö azonnal bejelentette, hogy lesz ám NyalóVilág 7, már csak az a...
- DOOM - The Dark Ages
- Elektromos autók - motorok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest