Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Én azért elszórakozok rajta.
Tudom nálad kiverte a biztosítékot a (mai) műsor, de én eleve úgy állok hozzá, h ha ide kapcsolok, ezt nézem, akkor tisztában vagyok vele, h mire számítsak, és nekem ez a színvonal nem csalódás, ettől VV, a VV.
Ha másfajta szintre vagyok kíváncsi, akkor máshova kapcsolok, ennyi. -
-HajTömeg-
őstag
Ugyanmár ne röhögtess
Micsoda képmutatás ez ma,mikor a 16éves lányok 90%-a már több fszt fogott,mint kilincset.
Fanni egy felnőtt nő, teljesen normális szexualitással, amit jelenleg takaró alatt él meg és szegénynek még így is lelkiismeret furdalása van.
Milyen hozzáállás az,hogy nap,mint nap itt röhög mindenki Deniszen,hogy hú megint reszelt, az összes pasi dugna fűvel-fával,ha lehetősége lenne rá, ők a király csávók.
Fanni meg egyetlen pasival szexel, akivel kölcsönösen nagyon vonzódnak egymáshoz, na ő viszont ettől mindjárt krva, szegény szülei hogy szégyelhetik.
Vicc,amit itt előadtok -
Stafni
aktív tag
válasz
King Unique #1497 üzenetére
Kiszelt viszont szerintem nehéz lenne bárkinek is alulmúlni! Bagoly mondja verébnek esete. A belevaló is nézhetetlenül színvonaltalan. Talán mert elég azokból az emberekből is. De Kiszel már a bulvárnak is sok, mostanában sehol nem szerepel.
-
King Unique
titán
Kiszel se csípi Renit, le is K-zta...
-
Stafni
aktív tag
válasz
Vakegérke #1492 üzenetére
Igazából én se tudom. Ezen a silányságon meg primitívségen nem tudok még nevetni sem. Attila volt a legjobb játékos. Alekoszékon is el lehetett nevetni, bár én inkább Olit bírtam.
Ez a Dani szimpi volt az elején, de ő se egy észlény.A szülei nevelték valószínüleg így. Ált. a szülök vastagon benne vannak.
-
King Unique
titán
válasz
Vakegérke #1494 üzenetére
Itt is, mint mindenhol, a naptárát mutogatja...erre már nem tudok mit mondani...
Mutatják itt is a fotózást, huhh, jó hús ez a Zsu...
Na meg elég merész pózok, fia aztán büszke lehet az anyjára, még Tüncinek is közönségesek....
Maci a szatír, szétnyitja a kabátot sötétben... -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1491 üzenetére
Ez a szerencsétlen a villa kényelmében, Dennis "ölelésében" egyáltalán nem gondol arra, hogy egy ország, mi több, ahol csak tudják nézni a műsort, mindenki látja, hogy mekkora rib*nc.
Részvétem a szüleinek, és nagyon sajnálom a testvérét, aki kap hideget-meleget a suliban miatta.King Unique: Frankón? Ha becsapsz, akkor irgum, meg burgum! Így muszáj lesz nézni.
-
King Unique
titán
Akinek van hozzá kapacitása, Kiszel lesz a belevalóba...
-
Vakegérke
félisten
Alulművelt vagyok, idáig nem találkoztam a költészetével.
Valóban nem sok minden történt.
Sommásan fogalmazok, silány banda a mostani. Humor nyista, egyetlen kiemelkedő karakter sincs. Egyelőre, vagyis még most sem tudok megnevezni senkit, akit kedvelnék, drukkolnék a győzelméért. -
-
King Unique
titán
Legjobb volt Fanni és Zsu fotozása, de Reni se volt rossz...
Érdekes, h Edina-Maci áll a harmadik helyen, pedig az övék egy 0 volt...vsz csak szimpátia miatt nyomták rájuk. Edina milyen kis bevállalós...Na, Fanni pöcke ismét bizsereg és jön Godzilla...
v mégsem...
Ja csak, faszán-lazán leszoppantotta...az anyja most biztos örül a kicsi lányának -
Vakegérke
félisten
Nem vagyok hülye, mondja Fanni. Biztos, hogy igaza van?
Azt is mondja, hogy "ribinek tartanak sokan", és ebben abszolút igazat adok neki, mi több, azoknak is, akikre gondolt.
-
Vakegérke
félisten
Megjegyzem ha én lennék Reni valós társa, nekem ennyi elég lenne ahhoz, hogy kiadjam az útját.
-
Vakegérke
félisten
Daninak még most sem esik le, hogy csak egy szerencsétlen csicska?
-
Stafni
aktív tag
Ez a Dani Axl Rose a GnR után. Hasonlít!
Na Maci jól néz ki! Tiszta Banderas fénykorában!
Dani nem tetszik a fehérmájú anyucinak.
-
Naaa vajon ki lett a fotós?
Szerk:
Ez igen, nem gondoltam volna, hogy valaki Macit választotta!
-
válasz
Vakegérke #1479 üzenetére
Nekem mondhatná a hülyeségeket, mert maximum az arcába nevetnék, de abban igazad van, hogy aki érzékeny erre azzal nem szabadna ilyen durván játszani. Még jó, hogy a paplant nem lebegtette meg közben.
Abban pedig szerintem igaza van Reninek, hogy ne jöjjön senki a hülye indokokkal. Rám tetted a jelet? Rendben, ez egy ilyen játék. Mond meg, hogy nem bírod a fejem, mert egy öntelt, arrogáns libának gondolsz és kész. Ne pedig ilyen hülyeségeket, hogy vár a családod. Ez szimpla gerinctelenség.
-
Vakegérke
félisten
Maci egy ócska sarlatán. Legalábbis szerintem.
Edina megroppant. Ezt akarta? Aljas húzás volt. -
King Unique
titán
Akkor a tegnapi jakuzzis jelenet, csak a fotózás része volt, semmi "komolyabb", nem lesz itt megcsalás és egyebek...
Reni egyre irritálóbb, legszexibb pár fotózáson is utolsók lettek, vsz csípik odakint is... -
Vakegérke
félisten
Reni meglehet, hogy túlbecsüli önmagát.
-
Stafni
aktív tag
Edina Vajdaságból jött?
Szíkely?
Kicsit mintha lenne benne vonó.
De lehet, hogy csak ősmagyar. Fene se tudja. De egyre értelmesebbnek tűnik. Nem tudom miért vonzódik Lacihoz. -
Vakegérke
félisten
Reni mi a frászt berzenkedik? Mindenki arra teszi a jelet, akire akarja. Hát akkor?
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Dyrtyho
őstag
Itt a válasz Dennis - Reni, és Ádám - Fanni párosra. Csupán csak egy fotózás kedvéért "pózoltak" igy. Hobbi fényképész szemmel nézve, Dani elég sz*rl kezelte azt a gépet, a Laci és Zsu képe pedig eléggé elmosodott lett.....plusz a beállitások sem a legjobbak
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dyrtyho #1466 üzenetére
Dennis azt mondta Fanninak, hogy ha összegabalyodik Ádámmal, ő nem szól bele. Erre kíváncsi leszek.
Egyébként el tudom képzelni, hogy Fanni csak azért omlik Ádám karjaiba, mert kíváncsi, hogy Dennis miképpen reagál.Laci bolond, bolond, és újra csak bolond.
Látható, hogy Edina oda, meg vissza van érte. No most nem azt mondom, hogy játszania kéne a szerelmest, de legalább kedves, figyelmes lehetne a lánykával.
Edina még a telefonálás lehetőségéről is lemondott a javára, hála gyanánt még a lánykának kellett kikunyerálnia egy ölelést.
Laci kiöntötte a szívét, dőlt belőle a keserűség. Testvérei voltak az apja kedvencei, ő csak sokadik volt a sorban, sőt, inkább csak nyűg volt az apja számára. Ezek után úgy dönt, hogy felhívja? Ugyan minek? Talán azt akarta bizonyítani, hogy "nézd apa, én is vagyok ám valaki, a Valóvillában élek"? A fater csúfosan leszerepelt, egyáltalán nem érdekelte a fia (érzelmi) állapota, mondta, csak mondta a magáét, ömlött belőle a sablonduma. No persze azt nem felejtette fia lelkére kötni, hogy aztán nyerje ám meg a lóvét, kocsit, lakást. Nekem úgy tűnt, hogy kényszerből beszélgetett, vagyis beszélt, hiszen a végén ő kezdte az elköszönést. A beszélgetés(?) befejeztével Laci valami olyasmit mondott, hogy őt szereti a legjobban.
Hááát, kedves Laci, ha eddig nem kaptál szeretetet, ezután sem érdemes kuncsorognod érte. -
Dyrtyho
őstag
válasz
King Unique #1459 üzenetére
Ádám - Fanni páros se volt semmi, holnap kiderül minden
-
King Unique
titán
válasz
-HajTömeg- #1464 üzenetére
Sokak számára szórakoztató volt, részben ennek is köszönhette a sikerét, idei cölöpben is hátán vitte az első szériát, ez vitathatatlan.
Vannak ott is, de ott azért eleve komolyabb műsorok mennek, kvízműsorok stb, mint a rötölő féle peremcsatornán, ezt se kell vitatni szerintem....amúgy még rötölő+ az igazi gyöngyszem, ott ismétlik Móni, Bazsi, meg neha Clau show-kat is, na azon aztán lehet szórakozni, nosztalgiázni... -
-HajTömeg-
őstag
válasz
King Unique #1463 üzenetére
Én a sík hülye embereken nem tudok nevetni. Az Aurélio féle agyhalottak nem szellemesek, nem érdekesek számomra.
A két szavas szókincsükkel előadott makogásuk inkább szánalmas.
Na a köztévé aztán tele van értelmes emberekkel... -
King Unique
titán
válasz
-HajTömeg- #1462 üzenetére
Műveltségi vetélkedő alapján hogyne....
Amúgy meg ezek se különbek sokkal, nehogy azt hidd.
Ezeket a műsorokat, szereplőket eleve máshogy kell nézni, máshogy kell értékelni és azon értékrend szerint ott voltak az említett emberkék. Ha annyira okos, intelligens egyedeket akarok nézni, átkapcsolok pl. a köztv, talpas műsorára. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
King Unique #1461 üzenetére
Az idei csapatban mindenki professzor ezekhez képest...
Azt mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ezen az irtózatosan primitív gyereken mi volt szimpatikus bárkinek.
Persze azok után, hogy egy mentálisan beteg ember is nyert már ( Alekosz) , semmin se csodálkozom. -
King Unique
titán
válasz
-HajTömeg- #1460 üzenetére
Lehet nem szeretni, de azért okkal nyert, a többi, vagy tuja volt és nem tudott bent akkorát leművelni, v ellenszenves, mint pl a Viki...aki vsz azért nem nyert.
Amúgy VV-kben többnyire mindegyik tag, azért....nem hiába lettek beválogatva. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
King Unique #1459 üzenetére
Tavaly nem néztem, de erős csapat lehetett, ha ez nyert
Atya Isten...
-
King Unique
titán
válasz
Dyrtyho #1455 üzenetére
Holnapi előzetes, Sinésznő jakuzziba + Dennis és félig letolt gatyája körül matat...
Amúgy komoly volt Laci papa, látszik nem csiípik azért egymást, próbáld műkönnyeket hullatni, de valahogy az is nehezen ment.
(#1457) -HajTömeg-: és okkal nyerte meg, mért ki nyert volna, Zsófika, v Miss Röfi...?
De aki bent volt, ennyi erővel fél....mind.
-
Weeman1
veterán
Aurélió iszonyatosan szánalmas a belevalóban.
-
-HajTömeg-
őstag
Tavaly ez a negyed kegyelmű nyert, aki ma a belevalót vezeti?
-
Vakegérke
félisten
Dóri mi a francért köt bele Edinába?
-
Higgyétek el, hogy nem vagyok egy érzéketlen tuskó, de amit itt művelnek az azért túlzás.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1447 üzenetére
Klikkesednek, és jól esik nekik, ha a társak visszaigazolják mindazt, amit mondanak.
-
-
Vakegérke
félisten
Megy az áskálódás keményen.
-
Stafni
aktív tag
Emel szintű beszélgetés!
(#1445) Vakegérke Most kezdtem nézni csak. Nem tudom hogy kezdődött.
Nagy élmény volt!
Egész adás alatt ez lesz.
-
Vakegérke
félisten
Vajon mennyibe kerül az a rengeteg kaja?
-
Vakegérke
félisten
válasz
donjohnson #1441 üzenetére
Én már kész vagyok, jelen!
-
donjohnson
addikt
készüljetek, mindjárt 22:00 óra.
-
Stafni
aktív tag
Erről lemaradtam. Ez a műsor elején volt? Dani se 100% ezek után. Zsu elmegy a nagydarabbal, Danira meg tojik aki támogatta. Nagyok okos csaj ez. Azt hiszi, hogy a 75%-al most azt csinál amit akart, ennyire szeretik őt?
Ui: Attila leszedte a Zsu posztját. Gondolom szóltak neki, hogy ne befolyásolja a nézőket.
-
freeknight
őstag
Sínésznő szerintem lesz olyan okos, hogy Robint vigye ki, és ebben az esetben kint is hagyja. Edinát akarta kivinni, de ellene esélye sincs. Az egyetlen pozitívum, hogy ő ezt nem tudja, úgyhogy reménykedjünk, hogy mégis őt viszi, mert ez a Reni hihetetlen mód unszimpatikus, ahogy fröcsög.
-
King Unique
titán
válasz
donjohnson #1435 üzenetére
Akár az is benne van....bár utóbbi időben Zsu megitélése is megint átment kicsit negítívba, de Renike se jobb, engem kifejezetten irritál.
(#1436) sdforlife: +1 "Sinésznő"
(#1437) Stafni: tehetség...akkor nem VV-ben tolná...
-
törölt tag
Remélem kint is marad az A színésznő.
Valahogy nem jól játssza ezt. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1433 üzenetére
Alszunk a dologra egyet, aztán majd beszélgetünk.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1431 üzenetére
Ebben a percben fogalmam sincs, hogy ki ellen van esélye.
-
-
Vakegérke
félisten
-
Stafni
aktív tag
Nehéz lesz neki. Kit tudna kint hagyni? Egyik tuját?
Vigye ki Danit, őt tartja a legkevesebbre!(#1430) Vakegérke Danira
-
Dyrtyho
őstag
Na mit mondtam hogy Reni lesz a kiválasztott ?
-
Stafni
aktív tag
Ki ez az Ádám?
-
Vakegérke
félisten
Dani meglepi a rátett jelek kapcsán számomra.
Mondjuk elképzelhető, hogy Zsuzsát akarják gyengíteni.
-
Vakegérke
félisten
Dóri sértettsége rendíthetetlen. Józan ez a csaj?
-
Dyrtyho
őstag
Vagy Laci, vagy Reni lesz a kiválasztott, de nagyon remélem hogy Reni, és akkor olyat vissz ki, aki kint is hagyja a drága Sínésznőt, mivel nála szinte mindenki erősebb játékos
-
Vakegérke
félisten
Ami kettőnk között van...
Mondja Dani. Mi is van közte, és Zsu között? Póráz, amely az ő nyakán van, és Zsu rángatja. Hogy nem képes ezt a hegylakó meglátni, felfogni, megérteni? -
Stafni
aktív tag
Kibannoltak a chat szobából.
-
donjohnson
addikt
fanni hogy kivágta magát, fontosabb dolgunk van, egyből reklám.
-
Vakegérke
félisten
Robin szeme, tekintete egyre kevésbé tetszik.
-
Stafni
aktív tag
Törne össze a szék!
-
Vakegérke
félisten
Most jelzik azt, amit nehezményezek. Maci a közös sót árulta, és ezért gondolom azt, hogy ő lesz a kiválasztott.
-
Vakegérke
félisten
Robin tekintete nem sugároz őszinteséget. Máskor ezt nem szúrtam ki, de most igen.
donjohnson: Erre nem gondoltam.
-
Vakegérke
félisten
Még van egy óra a műsorból. Most lesz a kiválasztás. Mivel töltik ki a többi műsoridőt?
-
kovsol
titán
korábban a szavazáson is Denis nyert nem? Lehet az is befolyásolta ezt.
-
Stafni
aktív tag
Ez mi volt?
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1403 üzenetére
Mitől érdemelte volna meg? Dennis legalább melózott, Dóri beledöglött volna, ha söprűt kellett volna kötnie.
-
-
Dyrtyho
őstag
Az öreg megint kezdi az unalma monologját
(Erre mondaná azt Iza, hogy szemeztem egy csirke csücskével
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2014 05 11.A NyalóVilág hatodik játékának vége. A rötölö azonnal bejelentette, hogy lesz ám NyalóVilág 7, már csak az a...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest