Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
King Unique #798 üzenetére
RTL II livestream jobb lenne
Azzal nem tudtok szolgalni?
-
King Unique
titán
válasz
zolikaDB #797 üzenetére
VV7 on Livestream - adott mail/ facebook login után tudod nézni.
Köszöntünk újra sorainkban!
-
zolikaDB
veterán
Urak, ittvagyok, ne izguljatok, figyelemmel kovetjuk ezt a f@szajo szemetet!!!
Van mar mukodo stream valahol? -
King Unique
titán
Amúgy én arra leszek kíváncsi az új feladat kapcsán, h Dani-Zsu duónál marad-e a távolságtartó lelki szemetesláda/ tanácsadó kapcsolat, v lesz vmi intimebb, tpi-tapi is...? Bár vsz Duncennek az nem fog összejönni, ami Dávid barátunknak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #792 üzenetére
Halmozza az élvezetet.
Vagy mást szoktak rá mondani? -
King Unique
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #790 üzenetére
Fanni az előzetesben Ádámot is letámadta.
-
Dyrtyho
őstag
Robin és Vikcsu mint házastárs
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #783 üzenetére
Saját magadról kérdezd, aztán eldöntheted, hogy hihetsz-e neki. Ismétlem, technikája van. Keress rá a gúgliban.
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #780 üzenetére
Technikája van a dolognak. Nekem nem hazudott az inga, de azt nem szabad tőle várni, hogy megmondja a nyertes lottószámokat.
-
-
Dyrtyho
őstag
Dani fiúnk összetört, finoman szólva.......szerintem ennyi volt közte és Zsu között
-
Vakegérke
félisten
Zsu a közeli képeken kiélt nőnek látszik. Hány éves is? 24.
King Unique: A két dolog egészen más. A szellemasztalhoz több személy kell, az inga csak neked mondja el a kérdésedre a választ.
-
Dyrtyho
őstag
Ingázás, pff
-
Dyrtyho
őstag
Nagyon úgy néz ki hogy a nagy esélyes aki vasárnap ki lesz választva az Zsu, de ugye ott van Dani is.....
-
Dyrtyho
őstag
Maci már gyártya az össze esküvés elméleteket
-
Vakegérke
félisten
Zsu nem magyarázkodik Daninak, hiszen nem tett semmit.
Csak éppen hagyta Dávidnak a kotorászást... -
Vakegérke
félisten
Vasárnap kiválasztás. Szerintem Vikcsu, netán Zsu lesz az áldozat.
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
donjohnson #764 üzenetére
Hali lali papi
-
hdman
őstag
válasz
Vakegérke #762 üzenetére
Sajna f9-9kor fekszem, 4kor kelek, 5re már bécsben kell lennem
King Unique: én is ugy gondolom, hogy valami csibészség is van nála a háttérben
donjohnson: vannak érdekes beszólások, aurálió szövegén nem egyszer szakadtam a vv-ben és a dzsungelben. Gáspár Laci is jól tolta a kontentet, már amit lehetett érteni belőle
-
Vakegérke
félisten
válasz
donjohnson #764 üzenetére
Még mindig jobb, mint az ordenáré trágárság.
-
King Unique
titán
Ja, "de" utánival én is kb. egyetértek, nézők egyik részének ezáltal biztos szimpatikus. De azért megvan benne egy a rafináltság, kis "sunyiság" is talán.
Amúgy mikor rúdon riszált, néztem is nincs rossz alakja, elég hajlékony is, mintha cickó is rendben lett volna, akár még... -
Vakegérke
félisten
Rendben, csak körítés nélkül nem értettem a dolgot.
Edina pillanatnyilag(!) nekem is szimpatikus, csak kérdés, hogy zsigerből olyan, amilyen, vagy csak taktika van a háttérben.
Mellesleg nem egy eldobni való csaj.Ha nem kell korán lefeküdnöd, és nem tudod fogni a rötölö2 adását, itt megnézheted élesben az adást. Működő stream.
-
hdman
őstag
válasz
King Unique #760 üzenetére
Külsőre nagyon nem tetszik, de olyan aranyos, ahogy beszél. Nagyon tiszatalelkű, segítőkész és azért néha vannak jó gondolatai.
-
King Unique
titán
válasz
freeknight #747 üzenetére
Olvastam erről vmit anno, csak a pontos okot nem tudtam, h onnan sugároznak, meglepő...
(#750) Vakegérke: azért nem rossz bringa, párszor meg lehetne tekerni.
De a hülye stílusa, az valóban idegesítő...Laci is minek ragozza, engedje el az egészet a f@szba, aztán kész, mert inkább csak hátráltatja ezzel magát a játékban. Ex macája meg kefél az úszómesterrel egy nagyot, oszt jóvan.
Aztán az is, véletlenül elszólja magát, oszt majd szívja a vérét annak is.
Amúgy Dávid kisfilmjében, h tálalta a nagy taktikát...ha még xarik a többségre a bent lévők közül, nem is lett volna akkora baj, de, h csak tujázott, az annál inkább.(#759) hdman: farkasok nevelte Ádina...
-
hdman
őstag
okvetlenül
Ezen meghaltam
-
lacy86
addikt
David a "macho" gyerek elment
-
Dyrtyho
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
freeknight #751 üzenetére
Az a nem mindegy, hogy melyikük veszít a másik miatt. Én Lacinak drukkolok kettejük közül, de ez nem jelenti azt, hogy favorizálom.
Dóri egy felfújt, szilikonnal teletömött, öntelt figura. Az életben legalább egyszer tapasztalja meg, hogy milyen a vereség íze. -
Vakegérke
félisten
Laci vajon mibe szerelmes? Talán a szilikonba? Vagy a kiállhatatlan modorba, önteltségbe?
Dóri a plasztikai műtétek nélkül talán nőies lenne, de így (legalábbis számomra) visszataszító. Mikor lehajol, akkor látszik igazán, hogy a feneke olyan, mint teve hátán a púp, és bár évek óta nem volt dolgom nővel, inkább elfordulnék tőle, minthogy megfogdossam. Amit kimond, annak úgy kell lenni, mert ugye ő a nagy "első" Dóri. A "megbocsájtás" hiányzik a szótárából, akire megharagudott, arra egy életen át lángot fúj.
Kelemen Annára emlékeztet. Lehet egy ilyent szeretni?
Jó, tudom, a szerelem vak.Remélem, hogy Laci kigyógyul belőle, különben miatta fog kiesni.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
freeknight #747 üzenetére
Az első 10 percben Dóri végig smárolta a fél villát, Laci, Fanni kivételével mindenkit lekapott, Ádámmal is jól elvolt a teraszon, erre meg Laci kicsit felkapta a vízet, földhöz vágott egy boros poharat, nem mondta ki, de látszik rajta hogy szerelmes lett Plasztikba. Fanni - Dennis páros pedig a legútobbi együtt létük óta összevesztek, mondhatni. Úgy hogy nagy vonalakban csak ennyiről maradtál le. Szellem levele...háát, szerintem Dani még mindig bele van zúgva Zsuba, de nem hülye azért, szerintem várjuk ki a végét.
-
freeknight
őstag
Na csak most írok, de megnéztem az összefoglalót meg a belevalót is.
Az összefoglalóban szerintem semmi nem történt, (bár az első 10 percről lemaradtam), az már látható, hogy a szerkesztők kedvence most Edina, Zsuzsát is sokat szerepeltetik, de őt negatív kontextusban. Ha ő megy párbajozni, szerintem ki is esik. Mintha elhintették volna, hogy volt valami nagy balhé Dóri meg Laci között, én nem láttam, de lehet csak lemaradtam róla. Volt ilyen, vagy azt kivágták?
Daninak nagyon el kéne engednie Zsuzsa kezét, remélem Szellem kedves levele ráébreszti végre erre, mert ha csak ő marad a csaj mellett, akkor ő is nagyon hamar pakolhat.Aurélió korrekt arc, de ezt a műsorvezetést nem neki találták ki
. Annak ellenére sem, hogy állandóan pofázik. Mondjuk még mindig jobb, mint Éva.
King Unique: ez a cigikitakarítás azért van, mert az rtl 2 romániából sugároz, tehát az ottani médiatörvénynek kell engedelmeskednie. Azért van 15-ös karika is a műsoron (ez sincs nálunk).
-
King Unique
titán
Nehezen hiszem, h csak eladó lett volna, ekkorát azért bulvár se ferdít, de ha te mondod, aki személyesen is ismeri (azt nem tudom mennyire, nem e kamuzott neked is), akkor biztos úgy van...
LA is jó bringa, meg bi is ahogy hallottam, bár, h kis/nagy K azt nem tudom...?mindenesetre jól nyomod, expóra fel.
(#731) sdforlife: kérdés első felét igen, mért nem rossz csaj az, sőt.
(#741) Vakegérke: jól tette...Maci "köcsög kurva" jelzője is komoly...
Illetve azon lepődtem meg, h bezzeg a cigit azt kitakarják, de újabban sokszor a káromkodást nem sípolják már ki és annál bezzeg szájukat sem takarják ki... -
Vakegérke
félisten
Dávid búcsúzóul rúgott egy nagyot Zsuzsába, Dani lelkébe meg beletiport.
-
Dyrtyho
őstag
Uhhhhh, mi lesz itt holnap
-
törölt tag
Ti egyébként bírjátok a Danit?
-
¤Envy¤
aktív tag
Igen, itt jön ki az, milyen körben mozog aki VV "sztárokkal" bulizik, nem biztos, hogy pozitív az ember véleménye egy ilyen után.
-
Dyrtyho
őstag
Zsu már most hogy hiányolja a kis turkálóját
-
törölt tag
Ti Charlotte-al dugnátok, sőt, még fizetnétek is érte?
Na jó, én léptem.. üdv, sziasztok!Dyrtyho: "De nem kis körökben mozgok". Ilyet nem jelentünk ki, ha nem akarjuk magunk fényezni. no offense.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
King Unique #728 üzenetére
Nem büszkélkedni akarok, vagy fényezni magam, de nem kis körökben mozgok. Amúgy nem volt Svájcban pr*sti, eladó volt, csak a bulvár mindent felfúj. A Simon lamour nem volt kamu, azért lett vége a kapcsolatuknak mert Charlie inkább élni akart, mig Simi a tanulást választotta, ennyi. Amúgy meg a Lévai Adri egész normális, picit alpári a megnyilvánulása, de tök közvetlen
-
Vakegérke
félisten
Nyúlnap volt, hogy répát esznek?
-
King Unique
titán
Na, ilyen jól megy neki, meg ilyen jól ismered...
Egyből fentűnt a képen az L.A (az is DJ-zik aszem), azt is ismered, fasza.
Azt én is gondoltam, h néhány lakó azért túloz itt-ott, ahogy Csárli is a pontos számmal + Simi lamour is kamu volt biztos, de gondolom a "másik" része, amit utólag bulvár is kiderített, az igaz volt?
Amúgy gondolom nem lehet rossz fej ez a Csárli girl, illetve nekem azért bejött, nem rossz buksza. -
¤Envy¤
aktív tag
Mindig meglepődök mennyire alá adják a mai pasik.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
King Unique #722 üzenetére
De, a Holdudvaron volt valami fellépése, és elhivott, de Dóri barátnője, a Lévai Adrienn is eljött rá
A jobb szélső srác vagyok, mielőtt bárki kérdezné
-
Vakegérke
félisten
Isznak, mint az állatok, másnap meg macskajaj.
-
Vakegérke
félisten
Laci egy kicsit bolond. Egy ribi miatt borul ki?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
King Unique #716 üzenetére
Dóri mondjuk megérne egy pár menetet....nem rossz buxa na
-
King Unique
titán
Vsz nem csak parti...VV Dórit is kihallgatják a szexguru perében
(#717) Dyrtyho : buliztál vele, no fene, milyen körökben mozogsz...
-
Vakegérke
félisten
Na, van egy új 500-asunk, Dennis.
Dyrtyho: Megelőztél. Biztos az élő adást nézed.
-
Dyrtyho
őstag
Dennisnek 500 nője volt, megvan a VV7 Charlotteja pasiban
-
Dyrtyho
őstag
Dóri mekkora party ribi
-
Vakegérke
félisten
No nézzük.
-
King Unique
titán
válasz
Vakegérke #709 üzenetére
Igen, ez a 3 jöhet szóba, Dóri sanszos, de Fanni is, aki elmondása alapján szeretné tovább próbálgatni a szárnyait, vsz más palik felé is nyitni...
Már csak Batman pajtása a kérdés, ő mennyire szeretne?
Edina szavazás alapján megtapasztalhat vmit, de gyanítom nem lesz abból semmi, nem hiszem, h ők lennének a villa új álompárja, ha netán mégis, az nagyon odab*szna... -
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #708 üzenetére
No, akkor gondolkodjunk.
Dóri szabad, és amennyire haragszik Lacira, talán még bosszúból is Robinhoz csapódik.
Fanni az előzetesből ítélve ma este fog öriharit játszani Dennissel, tehát ő is szabad.
Zsu lehet, hogy kötélnek áll, mert ugyan Danit "szereti", de szüksége van egy turkálósra.Futottak még:
Reni úgy tűnik, hogy megközelíthetetlen szexuális célból.
Vikcsu és Edina szerintem örülne, ha valaki rájuk repülne. -
King Unique
titán
Applikáción a szavazás tárgya, kivel romantikázzon Robin? Jelenleg 49.97%-on áll Ádina, most már 50% fölé ment...látom van a nézőknek fantáziája, őrá tettem én is...ha már annyira megtetszett neki a legény, itt a lehetőség...
Amúgy új lakó nálam eddig "vegyes" kategória. Látszik szépfiúi mivoltából előnyt fog kovácsolni, de ugyanakkor kicsit sumákolósnak tűnik..majd elválik. Arra leszek kíváncsi, ha rárepül vmelyik fullossabb csajra a 3-ból, a hozzájuk "rendelt" kanok mit fognak hozzá szólni, összefognak-e ellene...?
-
Vakegérke
félisten
Idáig senki nem lett igazán szimpatikus nekem a villában. Az ellentéte viszont megvan, ő Dóri. Amit kimond, annak úgy kell lenni, alternatíva nincs.
-
Dyrtyho
őstag
A következő összefoglaló is izgalmasnak igérkezik
-
Dyrtyho
őstag
Dávid legszebb pillanatai kisfilm : Zsu-ban való turkálás jelenete 4x is bevágva
Szerk : Applikációban frissült a szavazás - Kivel töltsön el egy romantikus éjszakát Robin, és eddig : Vikcsu áll 45.12% , Edina 30.68% , Fanni 7.68% , Zsuzsa 7.31% ,Dóri 6.25%
(#703) matyi19 : Utolsó három Dávid, Vikcsu, és Reni volt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest