Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1003) Vakegérke válasza Csoffadalom (#999) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nem szép dolog egy hölgyet kinevetni. :N

Csemike: Nos, igen. Talán mosni kell, és akkor nem viszket. Habár ahogy a mondás tartja, fürödni sem rossz, de vakarózni sokkal jobb. :)
Ami a nózit illeti, személyes élményemről tudok beszámolni. Egy sarkon befordulva szembe találtam magam egy nővel, aki a mutatóujjával az orrán keresztül épp az agyát masszírozta. Tehettem valamiről? Nem. Mégis akkora letolást kaptam, hogy ihaj. Még lökdösni is akart a hölgyike, de inkább elkerültem a dolgot, hogy az ujját ne belém törölje.
A nők bélműködésével kapcsolatban is van személyes élményem. Gyerek voltam még, amikor egy lépcsőházban indultunk felfelé a mostoha apámmal. Egy emelettel feljebb egy nő koptatta a lépcsőt. Hirtelen megtorpant, körülnézett, aztán egy olyant rittyentett, ami még egy nehéz fizikai munkásnak is becsületére válik. A fater füttyentett egy elismerőt, és mosolyogva kérdezte: drága hölgyem, hol lehet ilyen szép tarkababot venni? Ezután a hölgy még a köszönését sem volt hajlandó fogadni a faternak.

Ami azt illeti, egyiktek sem válaszolt a kérdésre. :N

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.