Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) művésznő4 válasza Csoffadalom (#999) üzenetére


művésznő4
csendes tag

Neeeeeeee!!!!! x'D :DDD

(#1002) domi007


domi007
őstag

52: szerintem az ilyen ruháknak megvan a maga előnyük...persze ha a barátnőd visel ilyet, és ugye mindenki utánafordul az utcán, az más tészta...

"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

(#1003) Vakegérke válasza Csoffadalom (#999) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nem szép dolog egy hölgyet kinevetni. :N

Csemike: Nos, igen. Talán mosni kell, és akkor nem viszket. Habár ahogy a mondás tartja, fürödni sem rossz, de vakarózni sokkal jobb. :)
Ami a nózit illeti, személyes élményemről tudok beszámolni. Egy sarkon befordulva szembe találtam magam egy nővel, aki a mutatóujjával az orrán keresztül épp az agyát masszírozta. Tehettem valamiről? Nem. Mégis akkora letolást kaptam, hogy ihaj. Még lökdösni is akart a hölgyike, de inkább elkerültem a dolgot, hogy az ujját ne belém törölje.
A nők bélműködésével kapcsolatban is van személyes élményem. Gyerek voltam még, amikor egy lépcsőházban indultunk felfelé a mostoha apámmal. Egy emelettel feljebb egy nő koptatta a lépcsőt. Hirtelen megtorpant, körülnézett, aztán egy olyant rittyentett, ami még egy nehéz fizikai munkásnak is becsületére válik. A fater füttyentett egy elismerőt, és mosolyogva kérdezte: drága hölgyem, hol lehet ilyen szép tarkababot venni? Ezután a hölgy még a köszönését sem volt hajlandó fogadni a faternak.

Ami azt illeti, egyiktek sem válaszolt a kérdésre. :N

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1004) tildy válasza Vakegérke (#1003) üzenetére


tildy
nagyúr

Vakegérke , egyszerű az oka, miért vakarja az ember. Mert ha nő a szőr szúr. Nem kicsit, nagyon. Nem attól függ, mennyit fürdik valaki.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1005) Vakegérke válasza tildy (#1004) üzenetére


Vakegérke
veterán

Való igaz, én is megvakarom néha az állam. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1006) Csoffadalom válasza Vakegérke (#1005) üzenetére


Csoffadalom
tag

Jó válasz! Én is szoktam az állam vakargatni. :C

[ Szerkesztve ]

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1007) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Igazából nem kaptam választ a kérdésemre. Mi a fenéért vagyunk mi, férfiak hibásak, ha nem is mi malackodunk?

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1008) Csoffadalom válasza Vakegérke (#1007) üzenetére


Csoffadalom
tag

Csak mert fény derült arra hogy ők is tudnak malackodni. Csak ezért vagyunk mi a hibásak.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1009) Vakegérke válasza Csoffadalom (#1008) üzenetére


Vakegérke
veterán

Kár, hogy ezt nem nő mondta ki.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1010) sKata™


sKata™
csendes tag

Nos, hát elnézéseteket kérem, de nem olvastam végig az összes kommentet, viszont most megírom az én válaszaimat az összes kérdésre. (Amúgy szerintem egyáltalán nem volt bántó, én jót nevettem némelyiken)

Na akkor kezdjük:
1.Szerintem erre a kérdésre mi magunk sem tudjuk a választ. Talán azért, mert ilyenkor olyan érzésünk van, hogy hozzánk tartozik a tulajdonosa:) Kicsit szabadabbnak érzi így magát az ember, magabiztosabbnak.( bár nem tudom erre a jó szavakat)
2.Ez a kérdés abszolút nem korlátozódik a nőkre, ugyanis én például nem szeretek ilyesmit tenni, ellenben több férfiismerősöm igen.
3.A válasz hasonló az előzőhöz, ez is ember- és nem nőfüggő. ( és most nem mondom azt, hogy : mert nekünk több idő kell, mert az igaz, hogy ha több idő kell-akármilyen okból- akkor előbb kell elkezdeni:) )
4.Mert a legtöbb nő elégedetlen magával, és szeretjük hallani, hogy a párunk nem. Önbizalmat ad. (Minden esetre nem csak a pasiknak kell bizonygatni, hanem az összes barátnőnek:D) Amúgy tényleg el kellene érnie az embernek egy olyan szintet, hogy nem a külső számít, hanem amit magunkból nyújtunk.
5.Ha nem érdekelnek a hírek, mondd meg, hogy nem érdekelnek. Ennyi az egész. Ha meg megsértődik, ő a hülye:D
6.Mert nem akarunk veszekedésbe bonyolódni fölöslegesen/ nem akarjuk megbántani a másikat. Bár alapvetően a barátoknak szerintem jobb megmondani az igazat, mert ezzel is segítünk neki.
7.Nos ezt nem tudom, ugyanis van egy olyan 'alapszabályunk', hogy : "soha ne vidd el a pasidat ruhát vásárolni" :)
8.Azért, hogy annyira érdekesnek hangozzon, mint ahogy átéltük. Bár hozzá tenném, hogy ez is emberfüggő, nem az összes nő ilyen.
9.Hát ezt én sem tudom, én sem szeretem ezt a fajta viselkedést. Úgy érzi, hogy tudnod kéne, éreztetni akarja hogy nagyon figyelmetlen vagy.
10.Mert ti vagytok a naagy és erőős fééérfiaak, akik miinden problémát meg tudnak oldani O.O ( Mert bazilusták vagyunk:D)
11.Szerintem nem jó az ilyesmi. Ha valakivel együtt vagy, olyannak kell szeretned, amilyen, és ha úgy érzed, hogy változtatni kell rajta, akkor nem is hozzád való. Erre szoktam azt mondani, hogy nincs tökéletes ember, csak számomra tökéletes:)
12.Ezt azért tényleg nem húznám rá a nőkre. Ez minden szempontból gusztustalan viselkedés, (amit pasik is meg szoktak tenni) és szóra sem méltó ember az, aki ilyet tesz,
13.Azért kívánom nektek, hogy egyszer szüljetek gyereket( :D) Lehet, hogy egész nap otthon van, de nem könnyű ám egy kisgyerek mellett ellátni az összes házimunkát. Meg gondolom szoktatok ebédet kapni meg ilyenek. Jó, beismerem, van néhány anyuka, aki nem képes semmit csinálni, de azért ti is lehetnétek toleránsabbak.
14.Ehh, ez jó kérdés:DD Én mondjuk nem teszek ilyet, mert ez nem csak nektek büntetés:P
15.Hát ennek több oka lehet. Lehet, hogy nem meri megmondani, hogy nem érdekled. Lehet hogy épp átesett egy szakításon, és tudja, hogy sok nyűg lenne benne. Lehet, hogy épp egy olyan szakaszban van az élete, amivel nem akar téged terhelni. ( Bár az is igaz, hogy ha szeretitek egymást, együtt könnyebb kilábalni) De lehet, hogy csak tudja, hogy teljesen mások vagytok, és nem működne a dolog, tudja, hogy még nem ismered eléggé. (Ez sem csak női. Nekem mondta már ezt pasi.)
16.Ahh, én is utálom, mikor ezt csinálják. Bár az is igaz, hogy kinek mi a büdös. ( Lehet, hogy nem jut eszébe, hogy ami neki isteni illat, az téged inkább a romlott tojás és egy hete napon álló tej csodás keverékére emlékeztet:D)
17.Ez a nagyon felületes nőkre jellemző. De feltehetném én is a kérdést férfi megfelelőjükre értelmezve:Napjainkban miért nem jelent !!!szinte!!! semmit a pasiknál az, ha egy nő értelmes, okos, tisztességes, segítőkész? Miért épp csak a külső vonzza őket?
18.Mert néhányotoknak nagyon rosszul áll, és amúgy is a szakáll szúr a csókolózásnál:D Na meg van hogy néha egyenesen ápolatlannak tűntök vele. De ez a kérdés is általánosító, mert van, akinek kifejezetten jól áll, és szeretjük.
19. Nem tudom, így alakult ki a szokás. Ha az arcodra adja, az sokkal személyesebb.
20.Ez sem igaz mindenkire. Amúgy meg nem csak a fagyi, hanem mindenféle édesség, csoki, mert az endorfint termel.
21. Mert egy olyan társadalomban élünk, ahol ez az élet része, és szinte kötelező férjhez menni. ( Régen például a pártában maradt fiúkat-lányokat kigúnyolták). Ez mondjuk nekem sem igazán tetszik. Viszont bennünk van az a romantikus idill, a kertes házzal, férjjel, gyerekekkel, meg a kutyával, ami bizony a házassággal kezdődik. Bár szerintem már ez is egyre kevesebb emberre igaz.
22.Ez sem igaz mindenkire. De az is lehet, hogy te sem mondod neki, hogy: mindjárt megcsinálom drágám, csak előbb ezt befejezem. Akkor lehet, hogy megértené. De van, amikor tényleg látszik, hogy semmi kedvetek megcsinálni, és húzzátok az időt mindenfélével, aztán utána, mikor már megcsinálta, közlitek, hogy megcsináltátok volna. ( Persze ez sem csak pasi dolog, én is ilyen vagyok néha:D)
23.Ahh, ez engem is idegesít. Van pár nagyon magas értelmi szintű nő, aki minden dologra visítozni kezd, meg a lehető legidegesítőbben nevetni, hogy felhívja magára a figyelmet. De nem vagyunk mindannyian ilyenek.
24. De, tényleg gusztustalan, és az értelmesebb nők nem csinálnak ilyet. Nem értem miért jó barnának lenni, pláne mesterségesen.
25.Nincs mentség, ez is egy bizonyos rétegre jellemző, nem mindenkire. Azt hiszik ettől szépek, pedig nem. Sokkal vonzóbb szerintem egy olyan nő, aki mindig természetesnek tud látszani, és mindenféle erőfeszítés nélkül szép. Vagy ha nem annyira előnyös a külseje, akkor is ki lehet hozni belőle a legjobbat ezek nélkül a dolgok nélkül. A végén talán még szimpatikus is lesz az embereknek.
26.Hát igen, az öregedés nagy érvágás. A hiúságunk üldöz minket, nem akarjuk elveszíteni a fiatalságunkat, de igenis meg kell birkózni vele, és észre kell venni, hogy minden kornak meg van a maga szépsége.( Azt amúgy észre vettétek, hogy szinte minden 50-en felüli nőnek rövid haja van?:D)
27.A pasik is szoktak izgulni, ez ember függő. Csak nem akarunk leszerepelni, vagy elrontani valamit. De nem mindenki izgul és szerintem ennek a kérdésnek nincs sok értelme.
28.Na ez nagyon nem igaz. A legtöbb molett nő nem tud felszabadult lenni, mert gyűlöli a külsejét, és ez feszélyezi. Viszont aki meg elfogadja magát olyannak, amilyen, az igenis vidám és közvetlen, akár vékony akár nem.
29.Ezt is csak azok a nők 'kajálják be', akik felületesek, és mindent be lehet nekik magyarázni.Nem mindenki ilyen.
30.Mert mindenhol ezt hallják, és ez jó ürügy arra, hogy ezzel magyarázzák fokozott éhségüket:)
31.Jaj már, ezt a pasik is eljátsszák. Amúgy meg lehet mondani, hogy most nincs kedved hozzá. De talán azt hiszik, ez kevésbé hangzik bántón.
32.Mert szeretjük hallani, ennyi az egész. Tudjuk a választ, érezzük is,de jó hallani. Szerintem ez kicsit olyan, mintha mi mondanánk, hogy 'szeretlek'. Nehezedre esik azt mondani, hogy: persze drágám?:)
33. Az idézettel egyet értek. Lásd:25. kérdés. Mindig tetszeni akarnak, és nem látják, hogy az nem a sminktől függ.
34.Ez sem mindig igaz. Csomó pasi csinálja ugyanezt. Amúgy nekünk azért több mindenre kell figyelni. Te felkapod a farmert meg a pólót, aztán kész. De nekünk figyelni kell, hogy passzoljanak a dolgok, meg ilyenek, és ahhoz több cucc kell. Na meg hajlamosak vagyunk a fél ruhatárunkat figyelmen kívül hagyni, ha már meguntunk egyes darabokat, vagy már nem illik hozzánk:P
35.Mert te már látod azt az M-es pólót, az csak egy póló, tudod hogy fog kinézni. Nincs különösebb szabása vagy hasonló. Nekünk meg kell próbálni, mert nem minden néz ki ugyanolyan jól a fogason, meg rajtunk. A sok válogatást mondjuk én sem szeretem, de ha szűk a keret, akkor meg kell találni a legjobbat, nehogy az legyen, hogy rögtön megveszek valamit, aztán máshol jobbat látok, de azt már nem tudom megvenni.
36.Hát igen:D Anyukám is ezt csinálja. Mert keresgélés közben sok izgi dolgot lát az ember, ami nagyon jól megy a konyha színéhez, vagy mert nagyon praktikus:)
37.Naa, azért ez sem igaz mindenkire. A sértődékenység nagyon emberfüggő. Nekem az a véleményem, hogy senkinek sem kell megsértődni, hanem mindent szépen, kulturáltan megbeszélni:)
38.Na ez egy nehéz kérdés. Talán azt, hogy mennyire vagy kreatív a helyválasztásban, mennyire vagy feszélyezett, meg úgy alapból megpróbálunk kiismerni minden apróságból. Én személy szerint nem szeretem az ilyen hivatalosan kimondott 'randit'. Az úgy izgibb, ha egyszer-egyszer beültök valahova, vagy ugyanazokat a dolgokat csináljátok, mintha barátok lennétek( gondolok itt arra, hogy pl barátokkal mentek el ide-oda, vagy átmentek egymáshoz filmezni meg hasonlók). Izgibb, mert azért tisztában vagytok vele, hogy többről szól, de mégsem mondjátok ki. Aztán majd az első csók, vagy kézfogás mondd el mindent. És akkor nem lesz semmi protokoll-szerű, meg kényelmetlen.
39.Nem hinném, hogy könnyebb túltenni magunkat rajta. Talán elfedjük néha az érzéseinket, talán néha (sajnos) egy másik kapcsolattal próbálunk segíteni rajtuk. Az viszont a kapcsolattól, meg a felektől, meg a szakítás módjától függ, hogy ki hogy teszi túl magát rajta. De ha arra gondolsz, hogy szép volt amíg tartott, és sok mindennel gazdagodtál, és igyekszel a negatív élményeket háttérbe szorítani, sokkal könnyebb talpra állni.
40.Na ezt is kikérem magamnak, nagy általánosítás:) Ez nem szép dolog, és nem is csinálja mindenki. Egy kapcsolatban bizalomra van szükség, és ha az megvan akkor nincsenek ilyenek.Ha pedig nincs bizalom, akkor eleve nagy a baj.
41.Nos, nem mindenki féltékenykedik, viszont az tényleg rosszul tud esni, ha alapból is keveset foglalkoztok velünk, aztán meg elmentek máshova. De ha szeretsz valakit, akkor sokat akarsz vele lenni, és ki is mutatod, nincs ilyen gond.( persze nem úgy értem, tényleg nem jó agyba-főbe egymás nyakán lenni) Ha máshogy van, nem muszáj együtt lenni..
42.Nem minden nő hiszi azt. Amúgy valakinek jól áll, és hozzá tenném, hogy a pasik nagy része szereti is ezeket. De szerintem például egy francia-bugyi is szép lehet, meg vannak egyes szerencsés nők, akik egyszerű rövidnadrág-póló pizsikombinációban is szexik tudnak lenni:D
43.Szerintem alapból nem szép az általánosítás. Pasi se tegye, nő se.
44.Ez sem igaz mindenkire. Aki meg teszi, szerintem azért teszi, hogy a figyelem központjában legyen, és ki kelljen engesztelni.
45.Én például csak akkor csinálok ilyet, ha olyasmit akarok megbeszélni valakivel, amit nem kell másnak hallania, elég rá egy 'pisiszünet' és úgyis mindenki ráfogja, hogy csak azért csináljuk, mert lányok vagyunk:D( na most elárultam magunkat..:D)
46.Miért, olyan sok idődet elveszi annyit mondani, hogy 'persze, hogy szeretlek'? :) Nem tudod nézni a tévét ettől, vagy felnézni fél percre a könyvből vagy a munkából? Tényleg fontosabbak ezek a dolgok? ( ne feledjük, hogy két szóról van szó:) .. )
47.Erre túl sok szót nem érdemes vesztegetni. Ha csalásról van szó, akkor nem szeretik eléggé egymást, nem kell együtt lenni. Nincs itt szó megbocsátásról. Nem ez a lényeg, haragudni sem kell( bár elég ronda dolog), ha más kell, hát más kell, és legyen vége. Akkor úgy sem működne jól, ha képes voltál mással lenni, akár nő vagy, akár férfi.
48.A pasik is gyakran akarnak 'visszakéretőzni'. Ez a jelenség pedig azért van szerintem, mert hiányzik nekik, hogy szeressék őket, és a kapcsolatra úgy gondolnak vissza, ahol boldogok voltak és biztonságérzetük volt. Talán nem is magára az emberre vágynak, hanem az érzésre. Vagy még nem tudott túllépni rajta. De szerintem, ha valami egyszer nem működött, akkor nem fog. És ha nem akarja a kapcsolatot mindkét fél, pláne.
49.Ugyan. Ezt a férfiak is ugyanúgy megteszik. Nézz csak körül;) Sok rosszindulatú ember van a világban.
50.Ez sem igaz mindenkire. Szintén személyiségfüggő. De alapvetően talán az lehet az oka, hogy az emberek érdeklődési-köre megváltozik, és aki eddig érdekes volt, már nem annyira az. De ezek is felületes dolgok. Egy igaz barátság kialakulása hosszú folyamat, és kölcsönös bizalom -és 'barátai'- kell hozzá.
51.Elárulok egy titkot. Fogalmunk sincs róla:) Magunk sem tudjuk a választ biztosan, mi is éppen olyan kétségek között vagyunk ilyenkor, mint ti.Nem mondhatunk biztosat, mert talán megváltozik a véleményünk vagy a körülmények. Sajnáljuk!
52.Na ez az öltözködés szerintem hibátlanul gusztustalan. És egyáltalán nem jön be mindenkinek. Ők azt hiszik, ettől lesznek szexik, de a legtöbb ember szerint ez undorító, ráadásul sok esetben borzasztóan előnytelen.
53.Teljesen jó az értékrended. Lásd: előző kérdés.
54.Na ez egy érdekes kérdés, mert azért ez szerintem viszonylag ritka. (Persze a különböző szappanoperákat leszámítva)Azt hiszik, ettől magukhoz tudnak láncolni titeket, bár ez elég gusztustalan módszer.
55.Mert mi ilyen örök romantikus-lelkületűek vagyunk:) Sokan szeretjük az ünnepek hangulatát, és néha ránk tör ez az érzés. Nincs ezen mit magyarázni.
56.Na ezen sokat nevettem:D Naggggyon jó kérdés. Fogalmam sincs, én is mindig nevetek rajta, pedig én is csinálom. Talán nagyon kell koncentrálni x)
57.Ez is általánosítás. Személyiségfüggő. Viszont nagyon érdekes téma. Sok érdekes dolgot lehet olvasni róla, nézz utána:)De azért a második felére reagálva, ha tényleg szeretik egymást a felek, nem szokott gond lenni. De ha nem szereti valaki a másikat, akkor úgy is hiába minden. És az is lehet hogy az egyik fél nem hagy a másiknak elég teret, az is nyomasztó.
58.Nem tudom, hogy ilyenkor miért kell a pasira haragudni, de tény, hogy kellemetlen.. Arról vagyunk híresek, hogy ilyet nem csinálunk:D

Na remélem azért segítettem valamit. További sok sikert a kiismerésünkhöz:) ( De úgy sem fog sikerülni, ugyanis még nekünk sem ment:D)

(#1011) Vakegérke válasza sKata™ (#1010) üzenetére


Vakegérke
veterán

Mit mondjak, le a kalappal. :K

Meló volt egyeztetni válaszaiddal a kérdéseket. Megtettem.

Az első kérdésre adott válaszod lehengerlő:
"Talán azért, mert ilyenkor olyan érzésünk van, hogy hozzánk tartozik a tulajdonosa"
Kedves válasz, szívemnek tetsző.

Ezzel persze nem akarnám azt mondani, hogy a többi nem tetszik. :N

Hozzászólásod köszönöm. :R

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1012) sKata™ válasza Vakegérke (#1011) üzenetére


sKata™
csendes tag

ja igen, bocsánat, akartam írni, hogy elnézést azért, hogy a kérdést a válaszokba nem tettem bele, csak már így is elég hosszúra sikeredett:))

(#1013) Vakegérke válasza sKata™ (#1012) üzenetére


Vakegérke
veterán

Elég a válasz. Mi lenne, ha mindenki idézné a kérdést is?

Köszi, megjegyeztem az sKata™ nicket. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1014) művésznő4 válasza sKata™ (#1010) üzenetére


művésznő4
csendes tag

Húúúha! Ez aztán nem semmi válaszadás. :) :R

(#1015) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Ötvenkilencedik kérdés, Csoffadalom barátunktól származik:
Miért teszik fel magukat a nők társkereső oldalakra ha kapcsolatban vannak, vagy férjezettek?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1016) Csemike válasza Vakegérke (#1015) üzenetére


Csemike
csendes tag

Gondolom, mert kell nekik a pozitív megerősítés, hogy még mindig jó nők. :) Szóval, udvaroltatnak maguknak vagy ilyesmi...

(#1017) Csoffadalom válasza Csemike (#1016) üzenetére


Csoffadalom
tag

Nevezz maradinak vagy féltékeny típusnak , de ez gusztustalan dolog. Szerintem ez egy párkapcsolatban elfogadhatatlan. Ha udvaroltatni akarnak maguknak azt akkor tegyék ha egyedül állóak.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1018) Csemike válasza Csoffadalom (#1017) üzenetére


Csemike
csendes tag

Bocsánatot kerék, azt nem mondtam, hogy ez így helyénvaló. :N Ez csak feltételezés. A párkapcsolatban élő, neten vadászó nőegyedek tudnák megmondani a tutit, de nem gondolnám, hogy ők ezt felvállalva válaszolni fognak erre a kérdésre. :D Addig meg csak találgatunk.

"Ha udvaroltatni akarnak maguknak azt akkor tegyék ha egyedül állóak." Ezzel egyetértünk. A férfiaknak meg ne essen már nehezükre udvarolni a párkapcsolatban, erre Vakegérke férfirejtelmes topikjában van két jó kérdés is (11. és 21.), ráadásul mindkettőt férfi tette fel. :D

[ Szerkesztve ]

(#1019) Csoffadalom válasza Csemike (#1018) üzenetére


Csoffadalom
tag

Ne kérj bocsánatot, én vittem túlzásba a heveskedést. Szerintem valami olyasmi magyarázatokat hallanánk hogy pl: csak a barátaim miatt, csak buliból, jólesik érezni hogy tetszem még a pasiknak meg ilyenek. Persze csak ha beismernék tettüket. Én szoktam udvarolni, mégsem viszem sokra. Kiröhögnek vagy átvernek.

[ Szerkesztve ]

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1020) Csemike válasza Csoffadalom (#1019) üzenetére


Csemike
csendes tag

"Én szoktam udvarolni, mégsem viszem sokra. Kiröhögnek vagy átvernek." Hát... Remélem nem így udvarolsz. :DDD

(#1021) Csoffadalom válasza Csemike (#1020) üzenetére


Csoffadalom
tag

Ez mekkora!!!!! :D :D :D :D :D Nem így udvarolok. Romantikusan, virág, bókok stb stb.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1022) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Hatvanadik kérdés:
Mi a frászért kelletik magukat a nők, ha eszük ágában sincs kapcsolatot teremteni?

Ma kiszúrtam egy korban hozzám illő nőt az interspuriban, aki rám mosolygott. Mikor látta, hogy észreveszem, megfordult, és csípőjét csábosan rázva tolta a kosarát, de egyáltalán nem sietett.
Khm, meg izé, jó a menyecske, a pofikája is csinos.
Úgy intéztem, hogy szembe kerüljek vele, és miután illő módon csókolommal köszöntem, ismerkedési okból megkérdeztem, hogy merre találom a fagyasztott cuccokat.
Ő is lefagyott, szárazon elhajtott a fenébe.

Nem értem.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1023) Beri válasza Vakegérke (#1022) üzenetére


Beri
addikt

Mert szeretik, ha simogatják az egójukat.

eladó Aromamizer RDTA V1

(#1024) Vakegérke válasza Beri (#1023) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szívesen udvaroltam volna neki, de nem hagyta. Fura egója lehet.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1025) Beri válasza Vakegérke (#1024) üzenetére


Beri
addikt

Látta, hogy tetszik, plusz megmutatta, hogy telibeszarhat. Ennél több nem kellhet. Ha hagyná, hogy "udvarolj", beismerné, hogy jó vagy nála.

[ Szerkesztve ]

eladó Aromamizer RDTA V1

(#1026) Vakegérke válasza Beri (#1025) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ez többszörös csűrcsavar.
Ha egyszer látta, hogy tetszik, akkor a logika alapján örült volna, ha kedves szavakkal udvarolok neki. Aztán ha céloz rá, vagy "véletlenül" feltett kérdésem után kiderül, hogy foglalt, akkor sincs semmi, mindkettőnknek lett volna egy kellemes élményünk.
Annak mi értelme volt, hogy elhajtott?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1027) Beri válasza Vakegérke (#1026) üzenetére


Beri
addikt

Az az értelme, hogy nem "ereszkedett le" a szintedre. Ebben a mesében te vagy a szerencsétlen paraszt, aki a hercegnőnek próbál udvarolni.

eladó Aromamizer RDTA V1

(#1028) Vakegérke válasza Beri (#1027) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ahamm. Szóval megteremtette a lehetőséget, hogy megtaposson. Nem volt szép húzás.
Mindegy, nincs bennem harag. :N

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1029) Beri válasza Vakegérke (#1028) üzenetére


Beri
addikt

Szóval megteremtette a lehetőséget, hogy megtaposson.
Pontosan.

eladó Aromamizer RDTA V1

(#1030) Csoffadalom


Csoffadalom
tag

Hányszor jártam én is így. Huuuuu de tudom ezt utálni. Sajna ez van, a nők manapság ilyenek. Kiteszik az árút, aztán ha nem vagy megfelelő vevő a számukra, mehetsz a búsba.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1031) Vakegérke válasza Csoffadalom (#1030) üzenetére


Vakegérke
veterán

Megfelelő vevő lettem volna, de miután megvolt a csábos farrázás, hidegen lerázott.
Csábított, aztán eldobott.
Korántsem hinném, hogy az ábrázatom volt kiábrándító számára, nem volt olyan messze, hogy ne lássa. Az persze más, ha hiúságból nem hord szemüveget.

Adott a sors egy esélyt, amelyet azonnal el is vesztettem.

No mindegy, ez is a női lélek rejtelmeinek egyike.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1032) Csemike válasza Vakegérke (#1031) üzenetére


Csemike
csendes tag

Nos, azért én kíváncsi lennék arra a lerázásra. :) Tényleg tapló módon hajtott el a vérbe? Mert az tényleg emberileg elítélendő cselekedet, ha te tisztelettudó és udvarias voltál (amit feltételezek rólad).
Ha így spontán leszólítanak, akkor én is lefagyok, bár én nem vagyok flörtölős.

(#1033) Csoffadalom válasza Vakegérke (#1031) üzenetére


Csoffadalom
tag

Én nem ugyan így jártam tavaly? "Adott a sors egy esélyt, amelyet azonnal el is vesztettem".
Basszus, ezt én is mondhattam volna. Hiába, mindig tanulok a mentortól. :R

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1034) Vakegérke válasza Csemike (#1032) üzenetére


Vakegérke
veterán

Feltételezhetően olvastad kérdésem kiváltó okát.

Nos, egyértelműen táncra hívott a hölgy. Mosolygott rám, és miután nyugtázta, hogy látom, észrevettem, megfordult, és csípőjét csábosan riszálva araszolt tovább. Nem sietett, inkább mintha arra várt volna, hogy utolérjem.

Mi ez, ha nem kokettálás, jelzés? Tetszel, gyere, próbálkozz, aztán majd meglátjuk.

Annyira nem lehetett vak, hogy miután szembe kerültem vele, ne tudta volna, hogy az vagyok, akit fél perccel azelőtt el akart csábítani.
Neveltetésemből, lényemből fakad az udvariasság. Csókolommal köszöntem, és mosolyogva tettem fel semleges kérdésemet. Meghagytam a hölgynek a "menekülés" lehetőségét, és tényleg kedvesen kérdeztem tőle, hogy én, buta férfi, merre találom a fagyasztott árut.
Hidegebben válaszolt, mint egy fagyasztott hering. Keressek egy eladót, majd ő megmondja.

Mondhatta volna szebben...
Szárazon, közömbösen, akárhogy. Nem tudja, és kész.
Megértettem volna, hogy amit életem esélyének tartottam, hiú ábránd volt.

Tartok tőle, hogy Beri fórumtársunknak van igaza.
Kellett valaki ennek a nőnek, akit porig alázhat, és otthon büszkén néz a tükörbe, hogy ő bizony még kívánatos. Lám, ragadt rá egy hosszú hajú vén rocker, de ő letaposta.

Mit mondjak, tudnak fájni dolgok...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1035) philoxenia válasza Csoffadalom (#1030) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Egyrészt általában nem tehetik meg, hogy szelektíven próbáljanak csábítani, másrészt fontos egy nőnek, hogy tetsszen, sok esetben más nők elismerését is szeretik kivívni, ebben nincs is csábítási vágy, egy nőnél a "rangsorban" elfoglalt hely fontos és ebben a "csábítási tényező" számottevő... Egy férfi sem azért próbál kitűnni a tömegből, hogy a neki nem tetsző nőknek tetsszen, de a neki tetsző hölgyek ízlése is hasonló, mint a többieké... Ha a kettő találkozik az jó, de ritka az ennyire "kétemberes" csábítás elsőre...

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1036) Csoffadalom válasza Vakegérke (#1034) üzenetére


Csoffadalom
tag

Persze hogy olvastam. Csak gondoltam párhuzamot vonok a két történés között. Egyébként tuti direkt csinálta a nő. Pozitív meg erősítés kellett neki hogy még kívánatos. Sajnos pont te voltál kéznél.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1037) moha21


moha21
addikt

Miért tépik ki a nők a konnektort a falból? Miért nem tudják megfogni másik kezükkel?

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#1038) philoxenia válasza moha21 (#1037) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Mert a konnektor számukra a fal része...
Föl sem merül bennük, hogy az kijön a dugóval együtt...

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1039) raskolnikoff válasza Vakegérke (#1022) üzenetére


raskolnikoff
őstag

Az élőlények nagy részénél ez a dolog a hímek dolga lenne. Kivéve az embereknél, egy jó ideje.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#1040) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Hatvanegyedik kérdés, moha21 kérdi:
Miért tépik ki a nők a konnektort a falból? Miért nem tudják megfogni másik kezükkel?

moha21: Jó kérdés, de ha kérhetem, priviben közöld a többit, ha lesz. Nagyobbat üt, ha váratlanul jön, egyben ott van az írás végén is.
Már ott van, mert jó a kérdés. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1041) moha21 válasza Vakegérke (#1040) üzenetére


moha21
addikt

Elnézést! :B

Nem volt időm elolvasni és ez a kérdés mindig foglalkoztat, nem akartam elfelejteni. De szoktak még bennem felmerülni hasonló kérdések. :)

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#1042) Vakegérke válasza moha21 (#1041) üzenetére


Vakegérke
veterán

Semmi baj, helyet adtam kérdésednek. :K

Ha lesz még, várom priviben kérdése(i)d. Bekerül írásomba, és a topicban is megjelenik saját kérdésedként.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1043) Csemike válasza Vakegérke (#1034) üzenetére


Csemike
csendes tag

Olvastam az előzményeket, igen, csak a visszautasítás módját kapargattam meg egy kicsit, hogy mégis mi volt a "szárazon elhajtott a fenébe" mögött. :)
De válaszoltál rá, köszönöm! Nos, én nem tudom, de tényleg nem tűnik korrektnek a hölgy viselkedése. Akárhogy is, ha flörtölünk, ha nem, akkor se kell taplónak lenni. Én valószínűleg segítettem volna neked megkeresni a fagyasztóspultot, pusztán már csak segíteni akarásból is. :D

(#1044) Vakegérke válasza Csemike (#1043) üzenetére


Vakegérke
veterán

Elég lett volna egy hűvös mosoly, meg egy "nem tudom".

Megjegyzendő tapasztalataim szerint nagyon segítőkészek a nők. Persze úgy kezdem, hogy "csókolom, buta férfiből vagyok, segítene nekem?" Talán az anyáskodó gondoskodást hozom ki belőlük, készségesen pazarolják rám idejüket.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1045) Vakegérke válasza moha21 (#1037) üzenetére


Vakegérke
veterán

Az ilyen irányú szerelés a férfiak dolga. Majd apuci megcsinálja, ha kiszakad a falból.

Egyébként szeretem az olyan hivatkozást a nőktől, hogy nem ért hozzá. Náluk ez a lustaság, nemtörődömség szinonimája. Alapvető dolgokat képtelenek megtanulni, pontosabban eszük ágában sincs.

Egy példa.
Vidéken autóztam, és az út szélén parkoló személyautó mellett álló hölgy integetett. Megálltam, és megkérdeztem, hogy mit segíthetek. Hálásan nézett rám, és elkezdte panaszolni, hogy már negyedórája integet, senki nem állt meg. Defektje volt.

- Talán ha az emelőt elő tetszene venni...
- Ott van a csomagtartóban.
- Talán ha a kerékkulcsot...
- Az is ott van.
- Ha itt lenne...
- Gondolja, hogy összekoszolom a kezem?

Ocsmány dolog, de köszönés nélkül távoztam. Azt láttam, hogy a nőnek nagyon jár a szája, de szerencsére nem hallottam, hogy miket mond.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1046) Csoffadalom válasza Vakegérke (#1045) üzenetére


Csoffadalom
tag

Még mindig te vagy az példa nekem. Főleg az ilyen helyzetekben tanúsított hozzá állásod miatt. Mester, taníts kérlek!!!!! :R

[ Szerkesztve ]

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#1047) moonlight115 válasza Vakegérke (#7) üzenetére


moonlight115
tag

LOL!
Egy nő szexi lehet pl.egy szál nyakkendőben,nem? Képzeld csak el ;)
Egy férfi viszont egy szál virágmintás selyemsálban.....bizarr,kissé. :K
Szerintem nem kell mindenre racionális választ keresni.Örülj,ha nem a gatyádban flangál.
És egy férfiing még mindig tetszetősebb,mint egy nááájlon otthonka :Y

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1048) moonlight115 válasza Vakegérke (#1034) üzenetére


moonlight115
tag

Vakegérke,elhiszem,hogy ez fájt,de gondolj bele:az a 30 másodperc elég volt neki,hogy végigsuhanjon az agyán,mi lesz,ha miután sikeresen elcsábított,a csodás hetek,hónapok után jön az elszürkülés,megunás,belefáradás....tuti volt már ilyenben része.És lehet,hogy megmenekültél egy hárpiától.Így kell felfogni,és akkor már tudsz örülni,hogy így alakult. :U

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#1049) Viszlát


Viszlát
addikt

Ami azt illeti, többször elégedetlen voltam a párkapcsolataimmal (főleg a végkimenetel miatt), de ezeket a kérdéseket látva be kellett lássam, hogy iszonyatosan nagy szerencsém volt a nőkkel, hogy az ilyenek elkerültek. Át is értékelem magamban a dolgokat... :U

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#1050) Vakegérke válasza moonlight115 (#1047) üzenetére


Vakegérke
veterán

Női szemmel bizonyára a férfi szexis egy szál selyemsálban. Bezzeg ha egy másik nőt látna egy szál nyakkendőben, biztos lesújtó véleménye lenne. :K
Nos igen, az is bizsergető érzés lehet, ha az ember tudja, hogy a kedvesén volt az ing, amelyet hord. ;)

"...mi lesz,ha miután sikeresen elcsábított,a csodás hetek,hónapok után jön az elszürkülés,megunás,belefáradás..."
Még az esélyét sem adta meg nekem, vagy önmagának, hogy átélhessük a megismerkedés csiklandós érzését, és (szavaid szerint) átélhessük azt a pár csodás hetet, hónapot.
Kelletni magát viszont tudta. :)

"Viszlát": Látod, látod? Mire nem jó egy ilyen piszlicsáré írás? :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.