Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
V.Stryker #30 üzenetére
ez pontosan mit jelent? bocs, ha le lett írva konkrétabban, de melyik menet? monoblokk vagy ilyen klasszik középcsapágy ellenanyával?
@_hoffman: a nipli tetején a vágás mindig ugyanúgy áll a négyszöghöz képest. mikor becsavarod a küllőbe, pont a menet végéig csavarod. látni fogod a vágás állásából, hogy hol van jól. ugye fél fordulat + vagy - már látható, mert vagy eltűnik a menet, vagy nagyon kilátszik. utána csak arra figyelsz, hogy sose engedd el egy körön belül a küllőket, meg hogy mindig egész vagy fél fordulatokat csinálj (megint vágásfigyelés). az, hogy berontod-e utána egyengetésnél már más kérdés, de ott is csak annyi, hogy megtalálod a pukli (jobbra vagy balra) csúcsát, és az adott 4 küllőt +1/4 és -1/4 fordulattal eltekered nyilvánvaló irányba. ezt se könnyű elrontani.
én régen alacsony guminyomás + ugrabugra kapcsán leginkább a felniket lapítottam, azokat már utána esélytelen volt javítani a 20 centis sík részekkel. nomeg volt, hogy 1,8-1,5-1,8 küllőkkel csapattam, azokat meg egy erősebb szél is meghúzza, főleg hátul kazetta oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest