Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
Köszönöm, hogy olvastad. Nos itt nem , hogyan is fogalmazzak, hogy ne sértsek meg senki... Szóval nem kommersz, mindent az egye chip-ról van szó. Vannak igen magasminőségű DAC-ok. Így egyszereűen DAC -nak hívják őket is. De ezek belseében több külön chip van. Azok nem dacok, csak illesztik a biteket a valódi dac-chip-hez. Valójában a láncolatban csak az utolsó a Valódi DAC chip mely a láncolat végén digitálisról analógra fordít. Ő az aki valóban nem beszél USB-ül. Ilyen chip pl az AD1865N-K melyekkel én építek R2R Csöves Dac-okat. Mára persze gyártanak olyan összetett chipeket melyek mindent egy közös tokban tartalmaznak amik régen külön dedikált chipek voltak. Ilyeneket én nem használok mert ... Miért? Ja! Mert zenét szeretek hallgatni Sajnos erre kevésbé alkalmasak. Létüket nem a jobb hangminőség indokolja. Hanem ezen kívül minden más. Csakhogy nekem pont csak ez az egy fontos.
[ Szerkesztve ]
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest