- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
Köszönöm, hogy olvastad. Nos itt nem , hogyan is fogalmazzak, hogy ne sértsek meg senki... Szóval nem kommersz, mindent az egye chip-ról van szó. Vannak igen magasminőségű DAC-ok. Így egyszereűen DAC -nak hívják őket is. De ezek belseében több külön chip van. Azok nem dacok, csak illesztik a biteket a valódi dac-chip-hez. Valójában a láncolatban csak az utolsó a Valódi DAC chip mely a láncolat végén digitálisról analógra fordít. Ő az aki valóban nem beszél USB-ül. Ilyen chip pl az AD1865N-K melyekkel én építek R2R Csöves Dac-okat. Mára persze gyártanak olyan összetett chipeket melyek mindent egy közös tokban tartalmaznak amik régen külön dedikált chipek voltak. Ilyeneket én nem használok mert ... Miért? Ja! Mert zenét szeretek hallgatni
Sajnos erre kevésbé alkalmasak. Létüket nem a jobb hangminőség indokolja. Hanem ezen kívül minden más. Csakhogy nekem pont csak ez az egy fontos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest