Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván egyrészt technológiai érdekességből készült ez az egész, ráérős programozók játéka.
Gyakorlati haszna azoknak lehet, akik valamilyen okból nem akarják a webet használni, és megelégszenek az egyszerűbb megoldásokkal.Meg azért egy Gemini szervert implementálni nagyságrendekkel egyszerűbb, mint egy http szervert, nem is beszélve a kliensről.
-
Lenry
félisten
ezt értem és megértem, de mondom: a hivatal szempontjából ez ugyanaz, mintha 50 ajánlott levél után aláírsz ötvenszer.
nekik így van kipipálva, hogy átvetted, ezután nem mondhatod, hogy nem kaptad meg. jogilag nekik így tiszta.
hogy ez user szempontból mekkora szopás, az nem hiszem hogy valaha különösebben megmozgatott volna bárkit -
Lenry
félisten
+1
én se teljesen értem.de majd meglátjuk.
vagy csendben elvegetál a technológia majd kihal, vagy ha nő a felhasználói tábor, akkor az ő nyomásuknak megfelelően előbb-utóbb bekerülnek az olyan űrtechnikák, mint a kép meg a mozgó gif és akkor eléri a 90-es évek internetjének szintjét -
Én a napokban változtattam jelszót az ügyfélkapun, az is egy kisebb tortúra volt. Ahelyett, hogy lenne egy "kattintson ide a jelszó módosításához" jellegű link, inkább leírják négy vagy öt pontba szedve, hogy kattints ide, kattints oda, aztán emide, amoda... természetesen a kereső sem ad releváns találatot a "jelszó" kifejezésre.
-
Lenry
félisten
a tárhelyet volt szerencsém használni, nem tudom, hogy a NAV-nak van-e külön, de én eddig megtaláltam benne, amit kerestem (mondjuk én csak egy mezei állampolgár vagyok).
ennél fogva az UX-re nem tudok mit mondani, csak azt vázoltam, hogy mi az oka annak, hogy ilyen kacifántosan jutsz el egy sima értesítésig
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest