Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem neked még soha nem kellett használnod a navos tárhelyet
Az UX az szerintem teljesen ismeretlen kifejezés arrafele 
A kedvencem meg az, amikor időnként teljesen elromlik az ügyfélkapus bejelentkezés és ilyenkor azt javasoljva a NAV hibaoldala, hogy töröld az ÖSSZES cookie-dat (valójában egyetlen NAV-os cookie-t kell törölni, de az se igazán megmagyarázható, hogy egy ilyen komoly bugot (miszerint egy cookie miatt nem tudsz bejelentkezni valamiért) nem kijavítanak, hanem ledokumentálnak. -
joghurt
addikt
Ez rendben is van. De hogy az általam küldött akármi érkeztetéséről miért kell nekem ilyen bonyolultan tudomást szereznem? Szerintem annak nincsen jogkövetkezménye, hogy ezt elolvasom-e. (Vö. az általam feladott levél postai tértivevényét 1. egyáltalán bedobja-e a postás, 2. elolvasom-e.)
És akkor nem beszélek arról, mekkora bohóckodás így 2020-ban, hogy alapból csak 30 napig őrzik meg akár a legfontosabb dolgokat is az értesítési tárhelyen. Küldjek nekik adományként pár tera vinyót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az UX az szerintem teljesen ismeretlen kifejezés arrafele