- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
válasz
Keeperv85 #23 üzenetére
Köszönöm a biztatást, nálam Unity 4.6 óta ásta el magát a Unity, utána tértem át Unrealre. Most ha jól tudom a 4.10.2 van, azért vannak még elég komoly gondok, jó pár hete küzdök az árnyékokkal, de úgy néz ki kezdem kitapasztalni, mit miért. Vannak egészen felfoghatatlan hibái, de ezek elvileg szerencsére a 4.11 javitva lesznek.
Az most a preview 5-nél tart, arra nem merem frissiteni a projektem még a másolatát sem mert hát na.. preview.
De még igy is jóval kevesebb anyázás van mint Unitynél.
Bevallom, olyan igazán csúnya projekttel még nem találkoztam, ami eljutott odáig, hogy screenshotot tegyenek fel róla. Szóval, hogy csúnya legyen, arra külön oda kell figyelni. Itt még pár fehér, megvilágitott fal is gyönyörű a maga nemében, szóval kis engine.
A végén meg kap egy kis tuningot a játék utómunkákkal, és remélem minden rendben lesz kinézetben. Elkövetkezendő cikkekben igyekszem pumpálni a képeket + Flickr galéria, lehet majd onnan ötletelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest