Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmal
újonc
Sziasztok! Most vásárolt Ulefone armor 8 pro készülékkel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy tudom megnézni 6GB, vagy 8GB RAM memóiával rendelkezik?
-
Gnor27
csendes tag
100 ezres fájdalomhatár?
Cat S61-esem van, de csalódás volt.
A következő álmom egy Sonim lesz. Nézegettem az Ulefon-okat is de azthittem megalapozottabb teszt lesz a fenti... Ezzel se lettem okosabb.
-
Én már megtaláltam a tökéletes telefonomat, a nokia 6120classicommal hasítok már 6odik éve
és egy szavam sincs a telefon ellen, minden van ami a mindennapos használatra kell benne van (bluetooth, youtube, mail), a többiért meg leülök a gép elé; nekem ennél több nem kell
-
kekegsm
őstag
-
PDA_FAN
tag
-
psylocke
csendes tag
Érdekesek ezek a strapa telók. Egy dolgot szerettem volna, egy valódi ip69k vagy K+ telefont és nincs.
Nézegettem az armor 9, 11, 13at, blackview gépeket, Caterpillar, semmi. Nincs vízálló telefon. Hiába írják oda a többséghez, a reviewek tele vannak beázott telefonokkal.
Én pl könnyű búvárkodáshoz, snorkelezéshez, pecához szeretnék egyet, hogy legyen egy allin1 gép, de maradnom kell a hagyományos fényképezőknél. Mert mégha véletlenül lenne is egy telefon ami 10m-ig bírja a sósvizet, tuti értékelhetetlen lenne a kamerája. Főleg víz alatt.
1 éve volt egy cég ami olyan telefont fejlesztett, hogy nincs rajta csatlakozó, de nem emlékszem a márkára. Arról nem tud valaki valamit, hogy áll?
-
-
PDA_FAN
tag
Snapdragon 730-as a proci a Xiaomiban, de 2340x1080-as a felbontása, tehát az Ulefone 1560x720-as felbontásához képest közel két és félszer annyi pixelt kell működtetni. Ráadásul az Ulefone-on nem futnak az okosórához szükséges applikációk sem, meg nincs rajta Viber sem, tehát kevesebb processzt kell tekernie a procinak. Még így is hamarabb lemerül, bár egy iPhone tulaj számára még így is értelmezhetetlenül hosszú idő alatt: mondjuk 48 óra után a Xiaomi még 50-55% körül van, míg az Ulefone 35% körül jár azonos használati körülmények esetén.
-
F34R
nagyúr
Ugyanugy Mediatekes a Xiaomid? mert pl a Snapdragon proci jobban gazdalkodik az akksival.
-
-
PDA_FAN
tag
válasz
t72killer #16 üzenetére
No igen, az is elgondolkoztató, hogy míg a Xiaomi telefonomnak valami 5200 mAh aksija van, addig az Ulefone 5500-at állít magáról. Az Ulefone procija gyengébb, a képernyő felbontása jóval karcsúbb, mégis gyorsabban merül. El lehet vele menni egész napos túrára, de ha a túranavi helyett akarod egész nap nyomogatni, akkor vigyél egy powerbankot is magaddal.
-
Minden évben elcsábulok egy kis strapatelós ábrándozásra, aztán lebeszélem magam róla. Most épp Az Armor 13 tégla akksija és minitabletnek elmenő 6.8"-os kijelzője fogott meg, de sajna tudom, hogy a csilivili hirdetés mögött mikre lehet számítani
-
Valentino69
újonc
válasz
seniorzala #7 üzenetére
Hali!
Igen, általában az Armor kategória telefonjai SAR 0,5 körül de főleg ez alatt alacsony értéknek tekinthető.
Csak pontos számot nem találtam eddig sehol az Armor 8 pro SAR értékének megfelelően. 0,5 körüli érték számomra teljesen elfogadható. -
PDA_FAN
tag
Ennek is érzékenyek a gombjai. Van baloldalt egy programozható gomb, amit eleinte a zseblámpa üzemmódra állítottam be, de állandóan bekapcsolt, úgyhogy most nincs semmi beállítva rá. A bekapcsoló gomb meg azért nem tud nagyobb galibát okozni, mert PIN-kód védi a képernyőt. Bár egyszer sikerült így is kikapcsolnia az övtáskámban... fogalmam sincs, hogyan.
-
PDA_FAN
tag
válasz
seniorzala #7 üzenetére
Dehogynem, van SAR érték, méghozzá benne van a telefon dobozában egy angol nyelvű tájékoztatóban. Nekem ugyan a számok nem sokat mondanak, de ha valakit ez érdekel, hét ide írom:
10-g head: 0,543
10-g body: 0,974 -
kisi
aktív tag
Köszi. akkor a hiba nálam lehet, én nem szeretem bekapcsolva hagyni.
Amúgy jó kis telefon, amire tervezték, azt tudja korrektül.
Ami nem tetszik benne, az a 9E bekapcsoló gombja, szinte nulla erő kell a megnyomásához, és ilyenkor a zsebemben a tárcsázóba véletlen szerű számok nyomódnak vészhívás üzemmódba... illetve ha élére állítva néz filmet az ember, ügyelni kell rá, hogy ne arra az oldalára tegye, mert a telefon saját súlyától benyomódik a gomb.. -
-
PDA_FAN
tag
Mint az alcím is mutatja, szubjektív benyomásaimat írtam le egy olyan telefonról, amiről eddig a Prohardver lapcsaládban nem találtam tesztet. Ha technikai adatokat vártál, azok is linkelve vannak a cikkben. Mivel nagyon sokan nem a technikai adatlap alapján döntenek egy teló megvásárlásáról, így gondoltam, inkább arról írok, hogy nekem mennyire vált be, és mennyire felelt meg az elvárásaimnak.
-
PDA_FAN
tag
Nincs bajom a műhóddal :-) Elég gyorsan megtalálja a pozíciót, még akkor is, ha kinn vagyunk a tajgában, ahol a mobilnet lefedettség nulla. Ilyenkor is 1-2 percen belül pozicionál. Megjegyzem, nálam folyamatosan engedélyezett minden lokációs szolgáltatás, tehát nincs olyan gond, hogy hetekig ne látta volna a műholdakat.
-
seniorzala
újonc
Jó Estét!
Az Ulefone Armor 8 Pro készülékről nincs konkrét SAR érték /még/ A gyártó Armor készülékei fej mellett
kimondottan alacsony SAR értékekkel rendelkeznek.Üdvözlettel:
seniorzala -
Azt gondoltam egy teszt lesz.
Címlapra ez elég rövidke
-
kisi
aktív tag
Szia!
Nekem egy Armor 9E van, munka telefonnak használom.
Nálad nem fordul elő néha, hogy nehezen talál gps jelet?
Pld elindítod a navigációt, és bekapcsolt gps mellett nem talál gps jelet, kb 5-10 percig?
-
Valentino69
újonc
Az Armor 8 Pro SAR értékéről tudnál számadatot mondani?
-
PDA_FAN
tag
válasz
Valentino69 #2 üzenetére
Volt már nekem Android 11 4 GB-os telón is, és azzal is simán ment. Nálam sincsenek játékok. A leginkább hardverigényes app a Waze, amikor online navigálok. Bírja, nem melegszik, pedig közben még töltőn is van a kocsiban. Persze minél több a memória, annál simább a működés. Amikor vettem a telót, nem volt belőle 8 GB-os változat, csak a 6-os. Ha kapható lett volna, olyat veszek.
-
Valentino69
újonc
Szia.
Köszi a kis összefoglalót a telóról.
Szerinted a 8GB-os változat megérné a felárat hosszabb távon vagy szerinted a 6GB-os is elég lehet? Hozzáteszem nem játszok telón, csak nem ismerem az Android 11 igényét ennél a telótípusnál. -
PDA_FAN
tag
Kérdezzetek bátran a készülékről. Ha tudok, válaszolok :-)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jobb vízállósággal valamint hibátlan Bluetooth-szal elsődleges készülékké válhatott volna. Szubjektív cikk!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest