Hirdetés

2022. január 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) PDA_FAN


PDA_FAN
tag

Kérdezzetek bátran a készülékről. Ha tudok, válaszolok :-)

(#2) Valentino69


Valentino69
újonc

Szia.

Köszi a kis összefoglalót a telóról.
Szerinted a 8GB-os változat megérné a felárat hosszabb távon vagy szerinted a 6GB-os is elég lehet? Hozzáteszem nem játszok telón, csak nem ismerem az Android 11 igényét ennél a telótípusnál.

(#3) PDA_FAN válasza Valentino69 (#2) üzenetére


PDA_FAN
tag

Volt már nekem Android 11 4 GB-os telón is, és azzal is simán ment. Nálam sincsenek játékok. A leginkább hardverigényes app a Waze, amikor online navigálok. Bírja, nem melegszik, pedig közben még töltőn is van a kocsiban. Persze minél több a memória, annál simább a működés. Amikor vettem a telót, nem volt belőle 8 GB-os változat, csak a 6-os. Ha kapható lett volna, olyat veszek.

(#4) Valentino69


Valentino69
újonc

Az Armor 8 Pro SAR értékéről tudnál számadatot mondani?

(#5) kisi


kisi
aktív tag

Szia!

Nekem egy Armor 9E van, munka telefonnak használom.

Nálad nem fordul elő néha, hogy nehezen talál gps jelet?

Pld elindítod a navigációt, és bekapcsolt gps mellett nem talál gps jelet, kb 5-10 percig?

(#6) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Azt gondoltam egy teszt lesz.

Címlapra ez elég rövidke :(

Honda - The power of dreams

(#7) seniorzala


seniorzala
újonc

Jó Estét!
Az Ulefone Armor 8 Pro készülékről nincs konkrét SAR érték /még/ A gyártó Armor készülékei fej mellett
kimondottan alacsony SAR értékekkel rendelkeznek.

Üdvözlettel:
seniorzala

[ Szerkesztve ]

(#8) PDA_FAN válasza kisi (#5) üzenetére


PDA_FAN
tag

Nincs bajom a műhóddal :-) Elég gyorsan megtalálja a pozíciót, még akkor is, ha kinn vagyunk a tajgában, ahol a mobilnet lefedettség nulla. Ilyenkor is 1-2 percen belül pozicionál. Megjegyzem, nálam folyamatosan engedélyezett minden lokációs szolgáltatás, tehát nincs olyan gond, hogy hetekig ne látta volna a műholdakat.

(#9) PDA_FAN válasza Graphics (#6) üzenetére


PDA_FAN
tag

Mint az alcím is mutatja, szubjektív benyomásaimat írtam le egy olyan telefonról, amiről eddig a Prohardver lapcsaládban nem találtam tesztet. Ha technikai adatokat vártál, azok is linkelve vannak a cikkben. Mivel nagyon sokan nem a technikai adatlap alapján döntenek egy teló megvásárlásáról, így gondoltam, inkább arról írok, hogy nekem mennyire vált be, és mennyire felelt meg az elvárásaimnak.

(#10) Graphics válasza PDA_FAN (#9) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ez rendben van, pár fotót azért lehetett volna mellékelni a kamerás képességekről pl. :)

Honda - The power of dreams

(#11) kisi válasza PDA_FAN (#8) üzenetére


kisi
aktív tag

Köszi. akkor a hiba nálam lehet, én nem szeretem bekapcsolva hagyni.

Amúgy jó kis telefon, amire tervezték, azt tudja korrektül.
Ami nem tetszik benne, az a 9E bekapcsoló gombja, szinte nulla erő kell a megnyomásához, és ilyenkor a zsebemben a tárcsázóba véletlen szerű számok nyomódnak vészhívás üzemmódba... illetve ha élére állítva néz filmet az ember, ügyelni kell rá, hogy ne arra az oldalára tegye, mert a telefon saját súlyától benyomódik a gomb..

(#12) PDA_FAN válasza seniorzala (#7) üzenetére


PDA_FAN
tag

Dehogynem, van SAR érték, méghozzá benne van a telefon dobozában egy angol nyelvű tájékoztatóban. Nekem ugyan a számok nem sokat mondanak, de ha valakit ez érdekel, hét ide írom:

10-g head: 0,543
10-g body: 0,974

(#13) PDA_FAN válasza Graphics (#10) üzenetére


PDA_FAN
tag

Bocs, a kamera nem volt selling point. Egyébként pocsék fotókat készít. Erős napsütésnél is kissé fátyolos a kép. Ettől még lehet vele fotózni, de szerintem a kamerája inkább a QR-ódok beolvasásában jeleskedik...

(#14) PDA_FAN válasza kisi (#11) üzenetére


PDA_FAN
tag

Ennek is érzékenyek a gombjai. Van baloldalt egy programozható gomb, amit eleinte a zseblámpa üzemmódra állítottam be, de állandóan bekapcsolt, úgyhogy most nincs semmi beállítva rá. A bekapcsoló gomb meg azért nem tud nagyobb galibát okozni, mert PIN-kód védi a képernyőt. Bár egyszer sikerült így is kikapcsolnia az övtáskámban... fogalmam sincs, hogyan.

(#15) Valentino69 válasza seniorzala (#7) üzenetére


Valentino69
újonc

Hali!

Igen, általában az Armor kategória telefonjai SAR 0,5 körül de főleg ez alatt alacsony értéknek tekinthető.
Csak pontos számot nem találtam eddig sehol az Armor 8 pro SAR értékének megfelelően. 0,5 körüli érték számomra teljesen elfogadható.

[ Szerkesztve ]

(#16) t72killer


t72killer
titán

Minden évben elcsábulok egy kis strapatelós ábrándozásra, aztán lebeszélem magam róla. Most épp Az Armor 13 tégla akksija és minitabletnek elmenő 6.8"-os kijelzője fogott meg, de sajna tudom, hogy a csilivili hirdetés mögött mikre lehet számítani :(

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#17) PDA_FAN válasza t72killer (#16) üzenetére


PDA_FAN
tag

No igen, az is elgondolkoztató, hogy míg a Xiaomi telefonomnak valami 5200 mAh aksija van, addig az Ulefone 5500-at állít magáról. Az Ulefone procija gyengébb, a képernyő felbontása jóval karcsúbb, mégis gyorsabban merül. El lehet vele menni egész napos túrára, de ha a túranavi helyett akarod egész nap nyomogatni, akkor vigyél egy powerbankot is magaddal.

(#18) t72killer válasza PDA_FAN (#17) üzenetére


t72killer
titán

Ennek így semmi értelme, tovább tart feltölteni, ráadásul a powerbank is kevesebbet ér. Optimalizálatlan ROM-ban lehet a kutya elásva, annak kikalapálását meg várhatja az ember :(

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#19) F34R


F34R
nagyúr

Ugyanugy Mediatekes a Xiaomid? mert pl a Snapdragon proci jobban gazdalkodik az akksival.

Elado Kizer Sovereign Folder. PM ha erdekel.

(#20) PDA_FAN válasza F34R (#19) üzenetére


PDA_FAN
tag

Snapdragon 730-as a proci a Xiaomiban, de 2340x1080-as a felbontása, tehát az Ulefone 1560x720-as felbontásához képest közel két és félszer annyi pixelt kell működtetni. Ráadásul az Ulefone-on nem futnak az okosórához szükséges applikációk sem, meg nincs rajta Viber sem, tehát kevesebb processzt kell tekernie a procinak. Még így is hamarabb lemerül, bár egy iPhone tulaj számára még így is értelmezhetetlenül hosszú idő alatt: mondjuk 48 óra után a Xiaomi még 50-55% körül van, míg az Ulefone 35% körül jár azonos használati körülmények esetén.

(#21) F34R válasza PDA_FAN (#20) üzenetére


F34R
nagyúr

Azert kerdeztem.. Hiaba erosebb a Snapdragon ha a Mediatek legendasan rossz akku kezelesben.

Elado Kizer Sovereign Folder. PM ha erdekel.

(#22) Graphics válasza F34R (#21) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ez már egy ideje nem igaz, az Ulefone szoftvere nincs optimalizálva, csak rá van hányva a telefonra...

Honda - The power of dreams

(#23) psylocke


psylocke
csendes tag

Érdekesek ezek a strapa telók. Egy dolgot szerettem volna, egy valódi ip69k vagy K+ telefont és nincs.

Nézegettem az armor 9, 11, 13at, blackview gépeket, Caterpillar, semmi. Nincs vízálló telefon. Hiába írják oda a többséghez, a reviewek tele vannak beázott telefonokkal.

Én pl könnyű búvárkodáshoz, snorkelezéshez, pecához szeretnék egyet, hogy legyen egy allin1 gép, de maradnom kell a hagyományos fényképezőknél. Mert mégha véletlenül lenne is egy telefon ami 10m-ig bírja a sósvizet, tuti értékelhetetlen lenne a kamerája. Főleg víz alatt.

1 éve volt egy cég ami olyan telefont fejlesztett, hogy nincs rajta csatlakozó, de nem emlékszem a márkára. Arról nem tud valaki valamit, hogy áll?

AERECO légszellőző ablakra: pára és penészmentesítés! Műanyag és új típusú fa ablakok javítása, beállítása, cseréje, rövid határidővel, garanciával!! PC frissítés, építés, javítás, tuning - mobil és gps (software) javítás, csere ... 06304445472

(#24) PDA_FAN válasza psylocke (#23) üzenetére


PDA_FAN
tag

Nem tudom, melyik cég volt az, de az iPhone-ról évek óta megy a pletyka, hogy valamelyik későbbi szériája már csak a vezeték nélküli megoldásokat fogja támogatni. Mondjuk egy negyedmilliós telót azért akkor sem úsztatnék meg, ha tényleg nincs rajta csatlakozó.

(#25) kekegsm válasza psylocke (#23) üzenetére


kekegsm
őstag

Nekem a Armor 6E van. 10m-re nem vittem, de a strandon nyakig vízben (szóval kb 1m) töltöttem 3-4 órát vele. Semmi baja. Esett le magasról (villanyoszlop tetején antennaszerelés közben), semmi baja.

Az ujjlenyomatolvasója szar, az tuti. 10ből 3-4 sikerül neki...

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#26) V.Milán


V.Milán
újonc

Én már megtaláltam a tökéletes telefonomat, a nokia 6120classicommal hasítok már 6odik éve :DDD és egy szavam sincs a telefon ellen, minden van ami a mindennapos használatra kell benne van (bluetooth, youtube, mail), a többiért meg leülök a gép elé; nekem ennél több nem kell :)

Az nem [Zafír] drágám, ejtsd úgy, hogy [Sheppájör]... Privátra kérlek mindig válaszolj!!! Ha lehet itt aprón kommunikáljuk, hivogatást, emailezést mellőzzük :)

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.