Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor a cikkben írtak eredetileg óriási f×szságokat... W Úgy látszik, egyre több ITCafés cikknél fogalmaznak szarul, vagy írnak bődületes baromságokat... könyörgöm, nézzenek már körül először egy kicsit...
Megnéztem, és azóta átfogalmazták a cikket, így már nem tartalmazza ezt az óriási hülyeséget. Konkrétan verziószámról volt szó az eredeti cikkben, amit nem is értettem, hogyan jöhet hirtelen a 6.2-es verziószám után 8.1... 
Ezek szerint tényleg nagyon fenntartásokkal kell kezelni minden ITCafés cikket, mert a cikkíró hozzáértése megkérdőjelezhető...
Akkor mégis áll az eredeti hozzászólásom, amiben pont erre a problémára hívom fel a figyelmet, az előbbi pedig tárgytalan, a cikk hülyesége vezetett meg faszán. Kár, hogy bíztam benne, hogy a cikkíró utánanézett, mielőtt blődségeket pötyögött volna be.(#358) Penge_4 :
konkrétan nem tudom, milyen alkalmazások esetén jöhet elő ilyen kompatibilitási probléma, ami miatt pont a 6.0-s Vista után jött a 6.1-es Windows 7... úgy értem, akkor már miért nem XP után maradtak az 5.x-es vonalon. Igazából tényleg f@szság a konkrét verzióellenőrzés a szoftverfejlesztésnél, feature meglétét vagy hiányát kéne detektálni, nem pedig verziószámhoz kötni egy alkalmazás vagy csak valamely részének működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnéztem, és azóta átfogalmazták a cikket, így már nem tartalmazza ezt az óriási hülyeséget. Konkrétan verziószámról volt szó az eredeti cikkben, amit nem is értettem, hogyan jöhet hirtelen a 6.2-es verziószám után 8.1...