Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy az == nem tranzitív, elég ősi okai vannak, stb. De konkrétan én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol ez probléma lett volna. Többször használok ===-t, mivel elég szigorúan ellenőrzöm a változók típusait, valószínűleg ezért. Backtrace PHP 4.3 óta van. De a 4.x egy vicc, ténylegesen úgy igazán az 5.2, de inkább 5.3 óta használható jól, ez igaz. Azóta kezdik kidobálni a régi hülyeségeket (register_globals
), remélhetőleg előbb-utóbb javulni fognak ezek a gondok.
PHP-nál szabadság alatt azt értem, hogy könnyű vele kódot írni, szinte bármilyen stílusban, nincs megkötés, hogy pl erősen típusos vagy OOP van csak, stb. Igencsak elterjedt, sok emberhez eljutott. Ami meg ilyen populár nyelv, ott több lesz szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest