- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy az == nem tranzitív, elég ősi okai vannak, stb. De konkrétan én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol ez probléma lett volna. Többször használok ===-t, mivel elég szigorúan ellenőrzöm a változók típusait, valószínűleg ezért. Backtrace PHP 4.3 óta van. De a 4.x egy vicc, ténylegesen úgy igazán az 5.2, de inkább 5.3 óta használható jól, ez igaz. Azóta kezdik kidobálni a régi hülyeségeket (register_globals
), remélhetőleg előbb-utóbb javulni fognak ezek a gondok.
PHP-nál szabadság alatt azt értem, hogy könnyű vele kódot írni, szinte bármilyen stílusban, nincs megkötés, hogy pl erősen típusos vagy OOP van csak, stb. Igencsak elterjedt, sok emberhez eljutott. Ami meg ilyen populár nyelv, ott több lesz szar.
-
Nem értem mi ez a sok hsz, nincs olyan, hogy fos nyelv, hisz akkor nem terjedne el.
Hülye kókánymesterek vannak csak, akik nem képesek normális kódot írni, még ha akarnak, akkor sem. Pl a php annyira korlátok nélküli, hogy piszok egyszerű megtanulni és gányolni vele. Tadaa, a PHP szar...
...ja nem, hanem a programozó.
Én személy szerint a .NET-et "utálom", de csak azért, mert csak windowson fut (hivatalosan). De attól még nem szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mazda topik
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óriáskészülék, kis akksival
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest