Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xeon forever #14 üzenetére
Szuper lett volna.
troviko : szerintem sok dologban félre vagy tájékozódva és urban legendekből táplálkozva beszélsz.
Már eleve a " kamerát nem lehet kikpacsolbi és nem indul el a konzol a nékül" dolog soha nem volt így.
Első hónapban megvolt a gép, amikor megjelent. -
Nem is voltak, nem volt minek fogynia. 2-3 cím ami volt rá One-ra, visszafelé kompatibilitásnál pedig a 360 kinectes játékok nem működnek az One kinectjével...
Szóval nem értem az egészet, mitől vártak csodát, hogy befut a hardver...xeon forever: ne haragudj, de ezzel nem értek egyet.. Ha van tartalom akkor 1-2 év. Nézd meg Wii-t vagy Switchet.( Azt meg azért halkan megjegyzem, hogy Xbox 360 2005 ben jelent meg ,Kinect, mint hardver lassan 13 éve a piacon van.)
-
Igazából nem is tudjuk, hogy megérte volna e, mert alig volt hozzá játék. Egyébként szerintem 360 nál jók voltak amik voltak, de ott is kevés volt.
One-n tök vagány volt, hogy a Tomb Raider-ben például, hajolgattam oldalra és úgy nézelődött Lara például a falon lógva , meg hasonló apróságok. Kislányom most tolja Just Dancben, oda van érte meg vissza, mert felveszi ahogy táncolnak, vissza tudja nézni és ki lehet effektekkel színezni ( repülő szívecskék meg sok ilyen marhaság ) és feltöltik a barátnőivel. Mi szeretjük a belépésnél azt, hogy az arcunk alapján azonosít minket és be is tölti azonnal a profilt, +ha ott a kislányom nem ad be horror tartalmakat a boltba mert érzékei, hogy jelen van.Szóval rengeteg lehetőség van benne.Skype-nál remek a hang és a képminőség., Microsoft azt mondja, bukta volt mert nem kell az embereknek, pedig valójában azért nem kell az embereknek, mert Microsoft elengedte a kezét ennek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- CORSAIR K100 AIR
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő