Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem pl. tanítottak olyat, hogy a cég figyeljen a vevői visszajelzésekre...
a nokia felvásárlásból is lehetett volna pénzt csinálni, ha nem akkora gőggel okoskodnak, hogy majd ők mindent jobban tudnak és mindent lenyomnak az emberek torkán. meg azt is lehetne csinálni, hogy kicsit visszavesznek a profitelvárásból a vásárlói elégedettség kedvéért. akkor hosszabb távon több lenne a zseton. rövid távon meg egyébként is annyi készpénzen ülnek, hogy külön részlegük lehet, amelyik azzal foglalkozik, hogy mit kezdjenek annyi zsetonnal.számomra elképzelhetetlen volt, hogy az ms kirúgja balmert. de akkora lett az elégedetlenség, hogy megtették. és a legnagyobb problémájuk az lesz, hogy sok területen technológiai vezetők voltak, most meg követők lettek. ennek sok negatív következménye lesz számukra.
és amilyen erőszakkal tolják a w10-et, meg a hozzá kapcsolódó disznóságokat, meg fog esni az a nagyon vicces történet, hogy a linux desktop évét az ms fogja elhozni. akkor nagyon fogok röhögni.
-
Én meg úgy látom, hogy egy ms bérenc próbál meggyőzni arról, hogy milyen jó is ez a cég, szóval nem is folytatom.

Ahol nincsenek monopol helyzetben, ott mindenhol bedarálta már őket a konkurencia. Ahhoz meg nem kell emberfeletti tehetség, hogyha valakiknek csinálok valamit, akkor azért nem ártana a véleményükre is adni. Na az MS pont ezt szarja le magasról. -
Na ja. Ez minden normális cégnél így megy. Az egyik vezető szórja valamire a milliárdokat, amit a következő csak úgy kivág az ablakon. Mondjuk tényleg egyszerűbb, mint minőséget letenni az asztalra. De felőlem arra költik feleslegesen pár kisebb ország gdp-jét, amire akarják. Csak utána ne pislogjanak, ha nem jól alakulnak a számok.
#38: ezekről akkor lemaradtam.
-
exedoc
senior tag
Én ezt megértem. Mindent megértek. Viszont egyre erőszakosabbak a felhasználókkal szemben, hogy mit kéne szeretniük, vagy elfogadniuk. Talán tényleg túl sok feléjük az elvárás, de régen akkor sem ilyenek voltak. Változik a világ, vele változtak ők is. És nagyon agresszív üzletpolitikát folytatnak. De ahogy írtad lejjebb nem jótékonysági szervezet, hanem egy profitorientált vállalat. Megértem. Nem muszáj szeretni őket, én sem teszem. Ez van.
-
Nekem csak az furcsa, hogy ennyire okos emberek hozzák a döntéseket?
Tisztában voltak vele, hogy állnak a konkurenciához képest. Gondolom látták, miben gáz a WP.
Azt is tudták, mennyi WP telefon fogy. Erre mit csinálnak? Kivágnak az ablakon 7 miliárd dollárt a nokia mobil üzletágára, amit bő 2 év után kukáznak is.
Na ez aztán tényleg megérte.
Az ilyen döntéseken kellene spórolni, nem a dolgozói létszámon. -
Eddig sem nagyon kapkodtak a WP után a gyártók. WP7 idején pár gyártó (LG, HTC, Samu) kiadott 1-1 modellt, ami ezt használta, de WP8-at ha jól emlékszem, már csak a Nokia.
Azt meg épp ők vették meg
Szóval nyugodtan tolhatták volna tovább minden árkategóriában a telefonokat. -
cog777
őstag
"A keszulekek gyartasa eleg vekony profittal kecsegtet."
Ezzel egyet is ertek, de nem lett volna erdeke felfuttatni jobban a mobilos app store-t ? Esetleg a reklambevetelek ha mar Win 10 alatt is kezdik azt bevezetni?Ertem ezalatt hogy ha kiadtak volna par _jo_minosegu_ telefont, jo tamogatassal, + fejlesztoket tamogattak volna hogy portoljak a cuccaikat androidrol es ios-rol akkor nem itt tartananak.
Valahogy azt erzem hogy par donteshozo rosszkor volt rossz helyen es direkt leepitettek az egeszet mert mas terveik vannak. Csakhogy a piac ma mar korantsem desktopbol all.
"Ha a microsoft lefedi a teljes piacot, akkor minek törnék magukat?"
Na ja. De ezt a kicsi piac meretet azert maguknak koszonhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Teclast Tablet Topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi