Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem pl. tanítottak olyat, hogy a cég figyeljen a vevői visszajelzésekre...
a nokia felvásárlásból is lehetett volna pénzt csinálni, ha nem akkora gőggel okoskodnak, hogy majd ők mindent jobban tudnak és mindent lenyomnak az emberek torkán. meg azt is lehetne csinálni, hogy kicsit visszavesznek a profitelvárásból a vásárlói elégedettség kedvéért. akkor hosszabb távon több lenne a zseton. rövid távon meg egyébként is annyi készpénzen ülnek, hogy külön részlegük lehet, amelyik azzal foglalkozik, hogy mit kezdjenek annyi zsetonnal.számomra elképzelhetetlen volt, hogy az ms kirúgja balmert. de akkora lett az elégedetlenség, hogy megtették. és a legnagyobb problémájuk az lesz, hogy sok területen technológiai vezetők voltak, most meg követők lettek. ennek sok negatív következménye lesz számukra.
és amilyen erőszakkal tolják a w10-et, meg a hozzá kapcsolódó disznóságokat, meg fog esni az a nagyon vicces történet, hogy a linux desktop évét az ms fogja elhozni. akkor nagyon fogok röhögni.
-
-
-
nem ártana alaposan utánanézni az itt közölt pénzügyi adatoknak, mert a windows licenszelési politika változása miatt változik a könyvelésben való elszámolás szabálya, ezért a windows desktop számok csalnak.
bevallom őszintén, nem értettem, hogy hogyan számolnak el ezentúl ezzel
ha kibogarászod, engem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha kibogarászod, engem érdekel.