Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Na igen. Két probléma van ezzel. Miért öt év múlva, és miért van az, hogy az end user egy büdös fillért nem lát a kiszabott n milliárd dolláros büntiből, pedig őt nyúlták le?
Ráadásul valószínűleg a kiszabott büntetések kisebbek, mint a valós okozott kár, vagy maximum annyi. Én bevezetnék egyy szorzófaktort, ami lehetne mondjuk 1,5-2, vagyis a bizonyított kár 1,5-2-szeresét kellene ehhez hasonló esetekben kifizetni. Az ilyen esetleges büntetéseknek semmilyen elrettentő ereje nincs, és ez érthető is. Lenyúlom az embereket, de legrosszabb esetben - már ha lesz bármi az egészből, és nem csak néhány döntéshozónak kell a pénz töredékét visszaosztani - majdnem ugyanannyi pénzt kell visszafizetnem, mint amennyivel megloptam őket, na bumm
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul valószínűleg a kiszabott büntetések kisebbek, mint a valós okozott kár, vagy maximum annyi. Én bevezetnék egyy szorzófaktort, ami lehetne mondjuk 1,5-2, vagyis a bizonyított kár 1,5-2-szeresét kellene ehhez hasonló esetekben kifizetni. Az ilyen esetleges büntetéseknek semmilyen elrettentő ereje nincs, és ez érthető is. Lenyúlom az embereket, de legrosszabb esetben - már ha lesz bármi az egészből, és nem csak néhány döntéshozónak kell a pénz töredékét visszaosztani - majdnem ugyanannyi pénzt kell visszafizetnem, mint amennyivel megloptam őket, na bumm
.