Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

válasz Morden24 #19 üzenetére

Szarafihoz képest némiképpen árnyalja a helyzetet az, hogy azonos a layout motor, de ennyiben ki is merül a rokonság (hálistennek). Hogy számodra nem meggyőző, az egy dolog, de véleményem szerint a könnyedségével, és egyszerűségével kirí a mezőnyből. Engem az szoktatott le végleg a FFról a gyorsasága mellett, hogy az exploderes baromságokkal lényegesen elnézőbb a többiekhez képest.

(#20) aronvirginas "egy technikai jellegű vitában nem a marketingesek által puffogtatott frázisokkal kéne érvelni" -- úhh, mondja ezt egy apple-ügyfél :)

(#27) attila9988 Szvsz projektre magánügy h ki milyen verziózási rendszert alkalmaz, de látni kéne, hogy a chrome lényege a script motorban rejlik. A fordítóhasználat meg lehet h első ránézésre nem nagy szám, viszont én is csak lassan láttam be, hogy nem mindegy az, amikor a gugli translate-ről/addonból hívod meg, vagy a böngi automatikusan megcsinálja neked. Nomeg nem elsősorban az angolra kell itt gondolni, de vannak a világon bőven olyan felhasználók, akiknek szüksége lehet egy efféle kocafordításra. Ki lehet próbálni spanyol, német, portugál, francia, japán vagy kínai oldalakra is. Az meg h az operának mi képezi "alaptartozékát", abban nem is kételkedtem, hogy minden, bár pl a windózba nemrég ezt köpködted te is, hogy minden felesleges dolgot beépítenek. Ez van az operával is. Ahelyett h működőképes (végleges) böngit készítenének, telibevágják egy rakat szoftverrel, amit a júzerek nagy része nem használ. Mondom ezt úgy, hogy több évig használtam operát.

(#28) attila9988 mint érintett harmadik fél...

Új hozzászólás Aktív témák