Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
seniman
üzenetére
én azt hittem, hogy valamit elírt, vagy vicc volt.
aha.****
(#2991) jones965
tényleg baromi jól néz ki, meg minden.

(a sűrűbb nyelvcsapásszámot a cikk megjelenése utánra tartogatom.)
tudtam, hogy valami fura.
többedszer nézem, mire rájöttem.
a tápkébelek nagyon szépen el vannak rejtve, dolgozva.de én lennék az örök, gondolkodó kritizőr:
ez hogyan fog kinézni, ha üzembe lesz állítva.
az ég felé fognak meredezni mindenféle madzagok, amik az alaplap hátába, azaz tetejébe lesznek dugva?nem kéne erre valami ráilleszthető, egyik végén lezárt, "U" profil szerű burkolat?
-
-
-
jones965
Modder
válasz
seniman
üzenetére
Le vannak nyomás próbázva, természetesen összeszerelés előtt azért pár órát tesztelni fogom. Remélem nem lesz vele semmi gond.
FID:- miért nem kellett volna, ezt mondhattad volna előbb is. Most hogy a fenébe kössem be a félbevágott csatlakozót?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ramses07: köszi, próbálkozom, bár azért vannak nem kis nehézségek. Azért próbálok úrrá lenni rajtuk.
Andrew_31: majd eldöntitek, mennyire lesz az.
-
jones965
Modder
válasz
seniman
üzenetére
A plexi vörös, alatta van fekete lemez (is). Ez a gép alsó része lesz, és nem átmennek rajta a csövek, hanem ebben áramlik majd a víz a csövekhez.

FID: dekopírral a plexit, a kömatex-et pedig szikével. Aztán lukfúró, állványos fúró, amit ma átalakítottam esztergává, azzal készítettem el a csatlakozók alá a belső menetes gyűrűket.
-
mrbig25
őstag
válasz
seniman
üzenetére
Áhh, két kapcsoló az semmiség

Nekem az összes vezetéket ki kell forrasztanom a tápból és újakra cserélni. Azoknak a végére pedig új csatlakozókat krimpelni. A melegre fogom, de igazából kedvem nincs hozzákezdeni
Aranyos kis házikó,látom Te is szereted a karbonfóliát

Tetszik maga a karbonfólia, de nem akartam ilyen nagy mennyiségben használni. Viszont házilag meg nem tudok olyan festést csinálni, ami tartós és valamennyire strapabíró is. Ezért lett ennyi karbonfólia. Tartósabb mint az általam felvitt flakonos festék.
De az új változatban nem lesz semennyi.
Ott inkább a kis helyre bezsúfolt sok dolog lesz meghökkentő, remélhetőleg.(#2798) FID
Óhh, pedig lesz eladó 240-es meg 180-as radi, meg tápegység, meg 16/10-es csatik, meg minden jóság.
Szóval készítheted a pénztárcádat
(#2799) Pete55555
Köszi
Maga az átalakítás nem volt nagy dolog, de nálam minden sokáig tart, mert csak fúró, flex meg satu van a "tarsolyomban" egy pár kéziszerszám kíséretében. Ez társítva azzal, hogy nem vagyok egy őstehetség sok elvetélt tervet szül, de néhány azért jól sikerül. Ez az SG05 viszont a jobbak közé tartozik, ezért is tartottam meg, mert éreztem hogy később még jó lesz valamire. -
mrbig25
őstag
válasz
seniman
üzenetére
Nekem is újra kéne kábelezni egy komplett tápot, de valahogy a 32°C-os szobában nincs kedvem elkezdeni forrasztani

Hétvégén otthon voltam és a "hűvös" pincében volt egy kis barkácsolás. Jövőhét vége felé már tudok mutatni valamit. A régi ITX-es házam lesz egy kicsit tovább alakítva, mert a mostanit nagynak találom.
-
Ramses07
Modder
válasz
seniman
üzenetére
Igen, csak nem olyan rideg, hanem rugalmasabb.

(#2765) FID: Raidmax super aeolus. A domborítás gyári rajta.
Majd frissítem valamikor a log-omat és ha tt mergnézed, akkor összeáll a kép
De még messze van a vége, mert minden meg lesz csinálva ( festve ) a gépen. A hűtők a ventik ( amik teljesen új formát öltenek, nem a megszokottat...)
Csak az alaplap marad gyári, meg talán a memória, az eladhatóság végett.... 
-
jones965
Modder
válasz
seniman
üzenetére
Vannak ház moddolók, és házépítők. Az utóbbi, mikor semmiféle gyári PC házelemet nem használ fel.
Utóbbiba fogok most belekezdeni. Itt bármiféle elképzelés megvalósítható. Természetesen én maradok a letisztult, de látványos megoldásnál. Terveimben sok plexi használat lesz, különböző megoldásokkal. Természetesen vízhűtéssel. -
spanglee001
addikt
válasz
seniman
üzenetére
Alaplapra

1x1 centis kellene 13 db, régebben linkektem aki a sabertooth fx 990 et vizezete le univerzalis blokokkal.
A feetek mellet levö valamikre ragszatotta, de írta is hogy opcionnális.
5,1 ghz futtatta az fx 8350- et, és a vrm csak 28 fok volt
Ami nálam 50 fok alapjáraton.
-
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz
seniman
üzenetére
Igen megtaláltam, de sajna sehol semmi, illetve 1 db használt kék szegeden. Pesten pirosat találtam. De megoldom kék harisnyával azt lehet venni legalább. Aqua computeren van harisnyázott, de nem irjak, hogy uv-s e, illetve csőtörésgátló rugó is van uv-sba aquan bitangjől néz ki, de már nem módositgatom amegrendelésem, majd legközelebb azt is rendelek. Viszont veszek uv alkoholos filcet, meglátom az hogy mutat a plexin. Szépen akarom megcsinálni végre a gépemet.
-
zolee5016
őstag
válasz
seniman
üzenetére
All!! thx....
-Amit bekarikáztatok,az a legkisebb baj,hisz ott simán javítható....
-melegítve is van,de a sik felületeket adó darabokon nincsen
- fekete korrektebb, minőségibb ,kezelhetőbb,puhább mint az antracit...az olyan papíros viselkedésű,vagy inkább mint a régi írólap.....azért is válik,el talán..
-totál első ilyen jellegű melóm,vannak hibái nem is takargatom,ahol bírom javítom még...
- az a dúrva,hogy a műanyagon fel-fel próbál jönni a fólia...de ahol nem gondoltam,hogy megáll,ott tapad mint a barom..
- sehol nem lett tökéletes,csak nézőpont kérdése....
-
Drizzt01
őstag
válasz
seniman
üzenetére
Ezt néztem , talán .
-
szab.tam
nagyúr
válasz
seniman
üzenetére
aha.
értem.
viszont szálcsiszolt alu-ból van sima öntapadó fólia is a sima felületekre. viszonylag olcsón, barkácsáruházakban.
az ívesekre gondolom az egyszínű 3m ugyanúgy működik.
ott nem tud elcsúszni, "szögbe" fordulni a minta, mint pl a szálcsiszolt alunál.*****
értem a technikai és az ebből adódó vizuális korlátokat, anomáliákat.
amint az előbb próbáltam kifejteni:
főként a fantáziátlanságot nem értem...****
holnapra átgondolom az elvi bölcselkedésemet.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
seniman
üzenetére
erre nincs általános válasz.
helyzete válogatja.
egyenesből bizonyos határig lehet kézzel is. (tapasztalat kell hozzá.)
sokszor csináltam már.
viszont ahol van egy éles gyári hajtás, azt teljesen kiegyenesíteni szinte reménytelen.
ott csavarodik, törik, lapul, nyílik, stb...csodát már én is csináltam.
ez egy mugen2 volt valamikor...
első 2 kép
-
zolee5016
őstag
válasz
seniman
üzenetére
hát megszenvedtem......nem titkolom tovább ..ezt a gépet hibridnek készítem......a jelenlegi párom az egyetlen szerelmem,de virtuális/vizuális szerelmeimről mintázom ezt a házat...ez a rész ugye Jones mester-től lesz..a táprekeszt is az ő gépéről mintáztam.( lehet másolatszagú..de az megnyugtat fel sem vehetem a versenyt az Ő,illetve a másik 2 gép akotóival...így teljes lelki békével alakítgatom, a szép is lehet tárgyak soraiba).....de azért lesznek saját ötletek is..............
3 szín lesz az uralkodó...fekete ,antracitszürke (előlap,alaplapi kontrasztlemez) fekete,és piros(kábelek)
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez csak imitálja a témához kapcsolódó eseményt. A hangon még gondolkodom, elméletileg nem kivitelezhetetlen, de azt az ajtónyitáshoz tudom illeszteni.

Utána nézek majd, köszi a tippet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hamarosan megtalállak!