- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Köszi a választ. Tehát akkor azért az alap spelleken kívül lehet még buffokat választani az adott karakterhez. (Közben találtam róla egy régebbi videot a skill rendsterről) Mondjuk valószínűleg azért a passzívokkal, meg a talentekkel sem lehet annyira specializálni a karaktereket mint Dota2-ben az itemekkel.Kíváncsi vagyok minden esetre ez hogyan működik játék közben. Remélem lesz szerencsém a bétához..
-
DaveNo1
veterán
-
Ragnar_
addikt
-
Wolverine
félisten
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dejaris
addikt
-
Ragnar_
addikt
-
.LnB
titán
-
Thodeus
aktív tag
Nem véletlenül macskakörmöztem.
Nem a mostani helyzetet néztem és ők se azt nézik szvsz, ezért is van ennyi játékuk hirtelen készülőben, hogy ha majd leesik a wowból származó bevétel, legyen más ami tartja a folyamatos magas bevételeket, mivel az új cím(ek)nek már javában sikeresnek kell lennie addigra, mire ez bekövetkezik. Én csak erre akartam utalni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Derrewyn
senior tag
-
Wolverine
félisten
-
.LnB
titán
-
Sident96
tag
Véleményem szerint egyáltalán nem kétségbeesett a blizzard.
WoW a legsikeresebb MMORPG(ebből származik a legtöbb bevétel, gondolom. Ha ismertek több bevétellel rendelkező mmo-t, javítsatok ki kérlek). HearthStone túllépte a 20 millió játékosszámot, és nemsokára jön androidra is, ami még elterjedtebbé teszi. MOBA játékukban már jelen vannak a profi csapatok, nagyobbak is mint fNatic, EG. Az FPS játékuk nekem nagyon színpatikus, azt gondolom ez is siker lesz, de ez csak az én feltételezésem. Diablo 3 hibáit is kijavították ha jól tudom, nagyon pozitív véleményeket hallottam a kiegészítőjéről. 
-
Sident96
tag
-
Derrewyn
senior tag
-
Wolverine
félisten
-
Derrewyn
senior tag
Nincs last hit, nincs vásárlás.
Nem ismerek más MOBA-kat, de ez egy elég egyszerű rendszer, 20. szintig 6-szor tudsz talentet választani, utána csak skálázódnak a hősök. A játékok elég pörgősek, 20-30 perc alatt többnyire véget érnek, és elég domináns a PvP benne, lane-ezés mint olyan elég marginális.
Blizzard nem is MOBA-nak hívja, hanem Brawler-nek.
Egyébként élvezetes játék, nekem bejön. A hősök nagyon eltérőek, annyira, hogy pl. Abathurt rendszeresen reportolják afk-nak a kezdők, holott játszik.

-
Thodeus
aktív tag
Érződik, hogy a Blizzard is "kétségbeesetteten" próbál minden népszerű műfajban indítani egy játékot, hogy a következő évekre valamelyik vagy akár mindegyik sikerében meg tudjon kapaszkodni. Van ill lesz neki mmo, rts, h&s, cardgame, kompetitív fps, moba. Lesz itt már minden.
-
Kasya
nagyúr
-
Ragnar_
addikt
-
.LnB
titán
-
Sident96
tag
Alphára gondolt.

Én 2-t játszottam eddig vele, nagyon tetszik az irány. Nincs karakterszint, csak csapat-szint. Nincs gold, ami megosztaná a csapatot. Sokkal pörgősebb, gyorsabb szerintem, mint a többi MOBA. De az a csapat dolog bántja a lelkem még mindig.
De majd tesztelgetem. Sajnos csak a f2p accountomra kaptam meghívot, nem pedig a fő bnetemre, remélem bétára majd kapok oda is. 
Januárban jön a béta ha jól tudom, és előtte is sokkal nagyobb számban fogunk kapni meghívokat, tehát érdemes figyelni

-
.LnB
titán
-
Kasya
nagyúr
Twitch-et nezve nem fog meg a dolog. Betara meg nem kaptam kulcsot (bar ismerosom aki igen, neki tetszik).
Bar amilyen iranyba a lol is megy, lehet nem lesz nehez atpartolni
-
.LnB
titán
Cristal Maiden

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem a mostani helyzetet néztem és ők se azt nézik szvsz, ezért is van ennyi játékuk hirtelen készülőben, hogy ha majd leesik a wowból származó bevétel, legyen más ami tartja a folyamatos magas bevételeket, mivel az új cím(ek)nek már javában sikeresnek kell lennie addigra, mire ez bekövetkezik. Én csak erre akartam utalni.