- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tome.jr
addikt
válasz
#72042496 #26 üzenetére
Nagyon igényes, jól megépített ház. Csak kinöttem. A vizezett 3 way SLI nehezen férne el benne. Vannak trükkök amiket meg kell tanulni, de nem vészes. Sajnos nincs ki/bekapcs opciója a front panelnak, van egy VGA csatija, ha nem akarod hogy jelet kapjon akkor azt kell kihúzni.
-
törölt tag
Végülis magának is veheti az ember, ha ez tetszik neki. Én a Lian Li-vel jártam így.
Milyet használsz? Bevált, nem macerás a kezelése, s nem zavaró, hogy ott van rajta a fényes kép? Nekem nem tetszene, hogy filmnél az arcomba világít. Vagy ilyenkor lekapcsol a panel?
Az elsőben levő VFD nekem is volt, az korrekt szerkezet, csak egy idő után már nem használtam, mert feleslegesen bonyolította a rendszert. -
törölt tag
-
zoo8800
veterán
A 2. nagyon kafa, a 3. sztem túl nagy kijelzőt kapott.
A kijelző vajon kikapcsolható-e, ha nincs rá szükség? -
Egzee
őstag
nekem a 2. jön be, mert azt be lehet rakni erősítők cd deckek közé és nem tűnik ki mint a 3... zalmannak van hasonló ugyan ilyen kijelzővel asszem 200-250k-ért... kéne a ráknak még egy kijelző, sose nézném...
dabadab: a mélység elhanyagolható tényező... a szélessége legyen hi-fi méret!
-
NoLF
veterán
vajon hol van az elöl elhelyezett 12centis venti?
-
tome.jr
addikt
Nagyon tetszenek. Nekem még az előző szériából való DH 102-esem van. Mellesleg eladó
TT-ből most a Luxa2 ami a legdurvább HTPC ház.
-
Morden24
nagyúr
Tényleg nagyon jól néznek ki.
Bár nem kicsi, azért ilyesmit lazán el tudok képzelni egy normális nappaliban is.
-
zed1983
őstag
A legalsó az nagyon ütősen néz ki...igaz az ára is biztosan ott lesz, főleg itthon
-
Devid_81
félisten
Régebben ezeket kinézeteket erősítőnek (is) neveztük
-
Ste
addikt
Zéró innováció. A belseje biztos a jelenlegi termékpalettára épül, csak kapott egy új designos előlapot
-
zsolt501
nagyúr
Kimondottan tetszenek
, gondolom az ára az egekben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!