- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
pincehely #179 üzenetére
Írtad, hogy nálad 11.2-vel is előjön a dolog, ezért nem is próbáltam. Helyette kipróbáltam gyakorlatilag szinte az összes meghajtót amit eddig támogatta a Cayman-t, és mindegyikkel látható volt a hiba. Végül utolsó próbálkozás gyanánt felraktam a 11.2-t és azzal eddig jó. Remélem így is marad...
-
Oliverda
félisten
válasz
pincehely #165 üzenetére
Remek, akkor ez driver bug. A ClearType nálam ki is van kapcsolva már a Win 7 feltelepítése óta. Pedig először azt hittem, hogy a mini DP -> DP átalakító a gagyi.
Próbáld meg úgy, hogy a monitort illetve a TV-t akkor kapcsolod be, ha már felállt a Win és bent van az asztal. Nálam ilyenkor nincs probléma, sőt DVI-on keresztül sincs.
Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga.
Abu: Ezt hol lehet hatékonyan jelenteni? Már úgy értem, hogy olyan helyre menjen, ahol foglalkoznak is vele. Honnan tudok leszedni 11.1 előtti driver-t a 6950-hez? Kipróbálnám azzal...
-
-
DMG
senior tag
válasz
pincehely #113 üzenetére
Tudom én, csak megjegyeztem, hogy a legutóbb már C: \AMD-be telepedett, most meg megint ATI-ba.
Most szembesültem a ténnyel, hog ykevés a memória a gépembe, szóval jövő hónapban vehetek 2x2 GB-ot hogy érdemben meg tudjam állapítani, valóban gyorsultra-e az említett játékok.
-
julius666
addikt
válasz
pincehely #115 üzenetére
Ha a hétköznapi módszer valami rejtélyes okból kifolyólag nem működik nyilván próbálgat az ember mindenfélét és akkor ha a Vénusz és a Jupiter jó szögben áll, lehet bejönnek az ilyen 3rd party külső okosságok.
De ez nem azt jelenti hogy akkor tuti jók és orrba-szájba használni kell őket mindenre, mert könnyen lehet több bajt okoznak mint hasznot.
Ezekről mindig a "régi szép" XP-s idők jutnak eszembe amikor az emberek ész nélkül rakták fel a különböző egygombos windóz-sebesség optimalizáló varázs szutykokat. A dolog iróniája hogy többet lassítottak így hogy futott 4-5 ilyen is egyszerre mint amennyit "gyorsítottak" a rendszeren (a sok ilyen registry meg egyéb cleanernek álcázott féregről ne is beszéljünk).
Szóval én határozottan azon a véleményen vagyok, amíg nem muszáj, addig kerüljük a külső, 3rd party dolgokat. Ne akarjunk okosabbak lenni a gyártónál, úgysem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest