Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Csak a samsungnak van "háznál javítós" garja és csak Magyarországon, sehol máshol nincs, csak a futár hozza-viszi

Sejtettem, hogy érdemes lesz végig olvasni a hszeket, nagyon jót derültem rajtuk

Ennyi elvakult, minden féle józan észt nélkülöző fanboyt egy csokorban keresve sem lehet találni, mindkét oldalról
-
Parallaxis
addikt
-
Parallaxis
addikt
A prémium termék ott kezdődik, hogy a gyártó nem számol eleve azzal, hogy 3-4 havonta cserélni fogod a kijelződet, így ha nem akar pert, inkább felkészül szervizháttérrel.

Az megint más kérdés, hogy nekem ne bontogassa meg a készüléket nem szervizkörülmények között senki, inkább adjon egy újat, vagy egy minden bevizsgáláson átment új állapotú refurbished terméket.
A jelenlegi Note 3 az első Samsung termékem, ami még nem volt szervizben (Galaxy S, S2, Note 1, Note 2 mindegyike többször is).
Több Apple termékem van és még egyikkel sem kellett igénybe vennem szervizszolgáltatást, nos számomra ezt jelenti a prémium kategória.
-
Simi87
senior tag
neked a gyorsaság számít, nekem a minőség. nem vagyunk egyformák. én ezt tiszteletben tartom.

Adott egy olyan telefonszerelő, akit már sehova nem vesznek fel, mert egyszerűen nulla a munkája, link, sok selejtet csinál, lusta… tudod hol tud karriert csinálni? hát a telemaxnál.
én ebből nem kérek. -
Simi87
senior tag
nekem meg egyszer sem javították, a telemax-os kokányoknak meg a kezébe sem adnám a telefonom. Mert a "hivatalos" Samsung szervízt az a noname putris banda csinálja csak szólok. A szakma legalja. Nekem meg képzeld, ha timbuktu alsón tojna be a telefonom, bemennék az első Apple boltba, és a törszfőnök kicserélné. ha belelátnál egy kicsit a szakmába, lehet nem írogatnál butaságokat.
Cyberpunk: Jobb helyeken akár kettő, itthon is meg lehet oldani.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő