- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Mondok valamit a minőségről (most abba ne menjünk bele, hogy nekem pl. a fém meg az üveg nem az, mert ez egy másik beszélgetés). Egy Galaxy Nexusom van, Samsung prémium garancia jár hozzá. Azt jelenti, hogy bármi gond van kijönnek, helyszínen javítják. Bele lehet olvasni a Nexus topikba mennyire vannak (nagyon) ezzel a hozzáállással megelégedve az emberek. Nekem 2x javították, mindkét esetben gyakorlatilag új készüléket kaptam. Kicserélték a képernyőt, az USB csatlakozót, minden apróságot ami tönkremehet. Nem mintha bármi gond lett volna ezekkel (sávosodás miatt lett garanciás), de a szervizes azt mondta, a lényeg, a fogyasztói elégedettség (szó szerint). Itt aztán nagyon felbátorodtam és gondoltam megkérdezem mi lenne ha kicserélné a házat is ha már ennyire jó fej. Megígérte, hogy megkérdezi a Samsungot és ha igen visszajön egy hét múlva és cseréli. Egy hét múlva jött, kicserélte. Szóval nekem ez prémium.
Na most, szeretnék egy hasonló sztorit hallani az Apple oldaláról is.
Had gondoljam azt is prémiumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest