- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Mondok valamit a minőségről (most abba ne menjünk bele, hogy nekem pl. a fém meg az üveg nem az, mert ez egy másik beszélgetés). Egy Galaxy Nexusom van, Samsung prémium garancia jár hozzá. Azt jelenti, hogy bármi gond van kijönnek, helyszínen javítják. Bele lehet olvasni a Nexus topikba mennyire vannak (nagyon) ezzel a hozzáállással megelégedve az emberek. Nekem 2x javították, mindkét esetben gyakorlatilag új készüléket kaptam. Kicserélték a képernyőt, az USB csatlakozót, minden apróságot ami tönkremehet. Nem mintha bármi gond lett volna ezekkel (sávosodás miatt lett garanciás), de a szervizes azt mondta, a lényeg, a fogyasztói elégedettség (szó szerint). Itt aztán nagyon felbátorodtam és gondoltam megkérdezem mi lenne ha kicserélné a házat is ha már ennyire jó fej. Megígérte, hogy megkérdezi a Samsungot és ha igen visszajön egy hét múlva és cseréli. Egy hét múlva jött, kicserélte. Szóval nekem ez prémium.
Na most, szeretnék egy hasonló sztorit hallani az Apple oldaláról is.
Had gondoljam azt is prémiumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest