Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
De ember. Kijönnek. Érted. Nem viszik el semmiféle szervizbe. Oda sem adnám. Ott megcsinálja ahova kihívom. Aztán elmegy kunyerál nekem házat és visszajön. Rendben, mondhatod, hogy velem kivételezett, jó napja volt, vagy én esek túlzásokba. Ezt, vádaskodás helyett nagyon egyszerű ellenőrizni, csupán másokat is meg kell kérdezni róla...
De nem, évek óta a szakmában vagyok... Húúú...

-
Dottore
addikt
A prémium garancia sajnos nem vonatkozik minden Samsung telefonra. Nem írok butaságokat. De kérdezd meg itt is, hátha ők is hülyeséget beszélnek.
-
-
Dottore
addikt
Mondok valamit a minőségről (most abba ne menjünk bele, hogy nekem pl. a fém meg az üveg nem az, mert ez egy másik beszélgetés). Egy Galaxy Nexusom van, Samsung prémium garancia jár hozzá. Azt jelenti, hogy bármi gond van kijönnek, helyszínen javítják. Bele lehet olvasni a Nexus topikba mennyire vannak (nagyon) ezzel a hozzáállással megelégedve az emberek. Nekem 2x javították, mindkét esetben gyakorlatilag új készüléket kaptam. Kicserélték a képernyőt, az USB csatlakozót, minden apróságot ami tönkremehet. Nem mintha bármi gond lett volna ezekkel (sávosodás miatt lett garanciás), de a szervizes azt mondta, a lényeg, a fogyasztói elégedettség (szó szerint). Itt aztán nagyon felbátorodtam és gondoltam megkérdezem mi lenne ha kicserélné a házat is ha már ennyire jó fej. Megígérte, hogy megkérdezi a Samsungot és ha igen visszajön egy hét múlva és cseréli. Egy hét múlva jött, kicserélte. Szóval nekem ez prémium.
Na most, szeretnék egy hasonló sztorit hallani az Apple oldaláról is.
Had gondoljam azt is prémiumnak.
-
Dottore
addikt
válasz
Agrippa22
üzenetére
Évekig ezt nyomta az Apple. Nem egy két. Mindegy is.
Ám ha már mindegy, azért azt sem szabad elfelejteni, hogy bírósági ítélet csak az az amcsiknál van ebben az ügyben. Európában hamar rövidre zárták.
Másrészt meg szerintem meg pont annyira nyúlta a Samsung a dizájnt, mint amennyire inspirálódott mondjuk Johnny Eve a Brauntól. -
Dottore
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest