Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nekem a Tefal xxl-be 22 cm átmérőjű kiegészítők lennének jók, de mindenhol 20 cm ( 8inch ) átmérőjű a legnagyobb
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
Ha valakinek van most otthon pl. ilyen Lidl-ös császárzsömle, vagy bármi gyorsfagyasztott pékárú, le tudná nekem írni, hogy pontosan mi szerepel az összetevők között a csomagoláson? Köszönöm.
-
senior tag
válasz Graphics #1203 üzenetére
Nem nagy dolog ( persze ahhoz képest nagy, mint betenni az Airfryer-be a gyorsfagyasztott pékárút és várni 5 percet ). Én évek óta magunknak sütöm itthon a pékárút.
Hétvégente sütök, megy a fagyóba, hétköznap csak kiengedjük és fogyasztjuk.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
Nah, ma sütöttem 3 kg oldalast 5 részletben
Este bekenegettem zúzott fokhagymával összekevert mustárral, sütés előtt ment rá só, vegeta, bors, zsálya.
160 fok 15 p, majd fordít és megint 160 fokon de csak 10 p, majd visszafordítva további 5 perc. Ennél magasabb hőn inkább égett, mint sült. Szilikon kosárban sütöttem.
-
senior tag
válasz Rugólábserif #1353 üzenetére
Többek között igen.
-
senior tag
-
senior tag
válasz Andreaspasco #1489 üzenetére
Részemről már el is vérzett …. emulgeálószer… mi a t.k.mnek egy olaj spraybe emulgeálószer bakker?!
Inkább töltögetem extraszűz olívaolajjal a kis “permetezömet”.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
válasz Andreaspasco #1495 üzenetére
Lyézus! Képzeld tudom, sajnos minden adalékanyagnak utána kell néznem, mert a fiamnak autoimmun gyulladásos bélbetegsége van. A dietetikus az emulgeálószerek, ezeken belül a lecitineknek is a minimálisra csökkentését írta elő, mivel nála hatványozottan károsnak minősül még kis mennyiségben is.
[link]
“A felhasznált mennyisséggel azonban érdemes óvatosan bánni: egyes kutatások szerint az emulgeálószerek fogyasztása nagy mennyiségben elhízás, diabétesz és gyulladásos bélbetegség kialakulásához vezet, mivel megváltoztathatják a bélflórát, ami glükózintolerancia kialakulását eredményezi.”[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest