-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Andreaspasco #1495 üzenetére
Lyézus! Képzeld tudom, sajnos minden adalékanyagnak utána kell néznem, mert a fiamnak autoimmun gyulladásos bélbetegsége van. A dietetikus az emulgeálószerek, ezeken belül a lecitineknek is a minimálisra csökkentését írta elő, mivel nála hatványozottan károsnak minősül még kis mennyiségben is.
[link]
“A felhasznált mennyisséggel azonban érdemes óvatosan bánni: egyes kutatások szerint az emulgeálószerek fogyasztása nagy mennyiségben elhízás, diabétesz és gyulladásos bélbetegség kialakulásához vezet, mivel megváltoztathatják a bélflórát, ami glükózintolerancia kialakulását eredményezi.”[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
válasz Andreaspasco #1489 üzenetére
Részemről már el is vérzett …. emulgeálószer… mi a t.k.mnek egy olaj spraybe emulgeálószer bakker?!
Inkább töltögetem extraszűz olívaolajjal a kis “permetezömet”.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
-
senior tag
válasz Rugólábserif #1353 üzenetére
Többek között igen.
-
senior tag
Nah, ma sütöttem 3 kg oldalast 5 részletben
Este bekenegettem zúzott fokhagymával összekevert mustárral, sütés előtt ment rá só, vegeta, bors, zsálya.
160 fok 15 p, majd fordít és megint 160 fokon de csak 10 p, majd visszafordítva további 5 perc. Ennél magasabb hőn inkább égett, mint sült. Szilikon kosárban sütöttem.
-
senior tag
válasz Graphics #1203 üzenetére
Nem nagy dolog ( persze ahhoz képest nagy, mint betenni az Airfryer-be a gyorsfagyasztott pékárút és várni 5 percet ). Én évek óta magunknak sütöm itthon a pékárút.
Hétvégente sütök, megy a fagyóba, hétköznap csak kiengedjük és fogyasztjuk.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
Ha valakinek van most otthon pl. ilyen Lidl-ös császárzsömle, vagy bármi gyorsfagyasztott pékárú, le tudná nekem írni, hogy pontosan mi szerepel az összetevők között a csomagoláson? Köszönöm.
-
senior tag
Nekem a Tefal xxl-be 22 cm átmérőjű kiegészítők lennének jók, de mindenhol 20 cm ( 8inch ) átmérőjű a legnagyobb
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN