- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Bár már kedden (villámgyorsan) megérkezett a készülék, ma volt időm ki is próbálni. Első körben csak egyszerűbb ételekkel próbálkoztam: rántott mindenféle. Miután a család a frissen panírozott ételek mellett tette le a voksát az előpanírozott fagyasztott cuccok helyett, gomba, karfiol és csirke alsócomb lett a kiválasztott. A gombát a szokásos liszt- tojás - morzsa kombóval paníroztam, a karfiolt előfőztem / pároltam kissé. A combok sózás után lettek panírozva. Első körben a gombák mentek be 15 percre, 180 fokon. utána gomba és karfiol vegyesen, szintén 15 percre, de 200 fokon. Utóbbiak szebben megpirultak, nem ártott meg a +20 fok. Végül a combok kerültek be, 30 percre, 180 fokon úgy, hogy kb félidőben megfordítottam őket. Minden esetben sütés előtt átkentem a sütnivalókat olajjal (Ollie javaslata szerint), egy ecset segítségével (felírtam, hogy kell egy olajpermetező)
Az eredmény elsőre meglehetősen kielégítő - roppanós külső, lédús belső minden tételnél. A combtól tartottam, de remekül átsült, csak úgy jött le a csontról a husi, miközben finom, omlós maradt, roppanós bundában. A második tételnél (gomba + karfiol, 200 fok, 15 perc) itt ott mintha kissé túlsült volna (de a belseje nem száradt ki!), így azon még majd kell kicsit kísérletezni. Két dolgot kell kiemelnem: 1, amíg betoltam a kajcsit, és sült, nyugodtan csinálhattam bármi mást, nem kellett felette állni, kavargatni, stb, 2, Semmi kellemetlen szag nem lengte be a lakást. Minimális ételszag jött, nyilván (szép is lenne a főzés, ha nem éreznénk az illatokat), de a rántott ételekre jellemző olajszag egyáltalán nem volt (van) jelen.
Mindent összevetve a bemutatkozó jól sikerült, eddig tetszik. Ha leváltani nem is fogja a hagyományos tűzhely - sütő kombót (imádok főzni, mindenféle módon), remek kiegészítő lesz a konyhában, főleg, ha vendégeket várunk.
A rácsot már tuti beszerzem - szupi lett volna, ha két szinten tudom sütni a cuccokat - ez mindenképpen kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- The Last of Us Remastered PS4 játék karcmentes hibátlan állapotban
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, Fekete, Space grey
- Samsung Galaxy A54 5G 128/8GB Violet 1év garancia!
- MATTEL Witcher 3 Wild Hunt Mega (LEGO) (LED világítással) BONTALAN -66% AKCIÓBAN
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB használt
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest