Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Tudtommal nincs feleségem. De ha többet tudsz nálam értesíts.
További poénokat megelőzve az új páromnak ajánlottam.
Hogy off is legyen Cápaharcsát készített valaki Air Fryerben?
Akciósan volt az Auchanban, kibontva nagy jégtömbökben vannak, egy oldalon azt olvastam érdemes kicsit leolvasztani és a jégréteget leszedni.
De érdekelne utána, hogy érdemes ajánlott elkészíteni, egyet megcsináltam hasonlóan mint a sült keszeget anno plusz fokhagymával sóval borssal paprikás lisztben forgatva, de érdekelne simán fűszerezve paprika liszt nélkül milyen lehet.
Valaki készített már?
Olyan tanácsot is kaptam, hogy érdemes egy napra fokhagymás tejbe áztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest