-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz Beni2360 #4020 üzenetére
A hőlégbefuvással készíteném a kenyeret.
A zsemlét, stanglit ki kell próbálni,
bár szerintem ott is a hőlégbefujás lesz a nyerő, akinek a nagy sütője tudja ezt, mindenre ezt használja.
Igen, láttam, hogy van nagyobb készlék is, 20-33 literesben gondolkozom.
Az ajtó megtrartja magát nyitott állapotban, hogy ne égesse meg a kezet kipakolásnál?#4021 Ajándékok
Annak a rizskenyérnek, amit legyakrabban sütnék (ez a legolcsobb gluténmentes liszt), nem igen lehetne kerek formája, mert hülyén nézne ki, nyersen folyékony a tészta, nyers gofri tésztát képzelj el.
A sűrűbb tésztával történő elinduláűs még fejlesztés alatt van, eddig egyszer sikerütt, akkor sem s sütőben, hanem a rizsfözőben 180 fokig sűt is, a forma persze gáz lett.
Közben a sütőnk elkezdte magát megadni, alsó - felsőnél nem fűt alul rendesen.
Nem olyan régen megégett a kenyér, tegnap meg még sülhetett volna, és a kettő mközött nem nyúltam a hőfokszabályzóhoz, tekerős analóg, idő, tészta ugyanaz volt.
A légkeverésnél meg járatja a grillt is, ami hiba, hisz akkor minek van rajta külön légkeverés grillel opció, aminek következtében éget felül, alul ekkor sem fűt eléggé érzésem szerint.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Kutya topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külpolitika
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest