- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Pont ilyen kártya van a retro gamer gépemben egy k6/2+ társaságában, de már kezdem megunni azt a gépet, és valószínűleg hamarosan AthlonXP-re váltok.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Ne professzionális marketingesek és influenszerek által felszopkodott, AAA játékoknak álcázott WASD repkedő mozifilmekkel próbáld magad a munkanap után leszedálni. Ha igazi játékélményt akarsz, akkor annak rendesen utána kell menni, és azokhoz nem fog kelleni több százezer forintos PC sem. Régebben én is elkövettem ezt a hibát, de többé már nem fogom.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
bossbob
tag
Sokban rezonált velem az írás.
98-ban lett meg az első saját számítógépünk a bátyámmal. Pentium II 333 Mhz-es és ASUS V3400TNT GPU-val meg összelegózva 192 MB RAM-mal. Hőskorszak volt bizony.
Na de emiatt örök PC Gamer lettem.... vagyis voltam????
Bizony én sem élvezem már annyira a játékokat. Régen azért ennyi inger, impulzus, választék nem érte az embert és nem ennyire közvetlenül, továbbá gyerekként, illetve később iskolában, egyetemen volt még erre ideje az embernek.
Azóta én is öregebb lettem és mostanában veszem észre magamon, hogy nem köt már úgy le egy játék, nem élvezem annyira. Sokkal jobban szeretem barkácsolni a gépeket, laptopokat. Az sokkal jobban leköt.
Mindezek mellett egy másik aspektusa a dolognak, hogy a 90-es és a 2000-es évek eleje valóban hőskorszak volt, amikor egy pár srácból összeállt csapat tudott AAA játékot csinálni meg játék technológiát, világot, játékstílust forradalmasítani.
Persze ma is vannak Indie játékok, melyek hasonló hatást tudnak elérni, de azokból is annyi van hogy ember legyen talpán aki kiigazodik az összesben.A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
-
PTM
aktív tag
Én még játszom, és szerintem soha nem volt annyi és olyan jó játék, mint manapság. Csak a kívánságlistámon többezer órányi játék van, és sokat föl se vettem rá. Időm azért messze nincs ennyi, ezért a nagy AAA címeket évi 1-2 kivétellel többnyire el is kerülöm.
[ Szerkesztve ]
-
Én játszanék, csak időm nincs rá nagyon. GTA6-ot várom.
Új játékot nem is próbáltam vagy 10 éve. Wreckfest-et szereztem be 2 éve, meg a Gta4,5, Euro truck van fent a gépen. Na meg Age of Empires 1-4... ennyi.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Freiherr
őstag
Mert megöregedtünk.
Van egy középkategóriás gépem, néha rallyzok egyet rajta, az új címek semennyire nem érdekelnek. Ha kiöregszik, kukázom, és veszek egy jobb notit GPU nélkül, semmi játék.Back to the future
-
mötálhed
tag
Én is PC-sként indultam anno, de pár éve már egy darab Xbox van otthon. Az a hullámzóan kevés idő amit erre tudok fordítani nem éri meg egy high-end gaming PC-t fenntartani. Van hogy hetekig nem jut rá időm, de ha igen arra az 1-2 órára tökéletesen kielégít az Xbox. Főleg én is régebbi címekkel játszom mert inkább a sztori és az élmény érdekel mintsem a csillivilli grafika.
És a legtöbb új cím ezt tudja. Üres techdemo. Tisztelet a kivételnek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez amolyan kis rögtönzött írás, kis történetekkel és élményekkel.Több, mint 20 éve, hogy belekezdtem a saját gamer...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- Háztartási gépek
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest