Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Tudom, én is teszteltem már Openboxot LXDE alatt. Nem tetszett, hogy annyit kell mókolni vele, például egy helyi menü beállításánál, hogy működjön. Igen, az Unityra gondoltam, nyilván nem kompatibikesek vele a csomagjai. Milyen egyszerűbb, gyakran használt grafikus programokat lehet mellé telepíteni? Ezek szerint az Unityhoz hasonlóan a Gnome-ra, KDE-re netán XFCE-re készült csomagok nagy része sem futtatható vagy vannak azért kivételek? Elsősorban a rendszerprogramok érdekelnének. Az Openboxnak egyébként van használható menüje, például ide automatikusan bekerülnek a telepített alkalmazások? Mennyivel kisebb így az erőforrásigénye, mint például egy komplett XFCE-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 3
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest