- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Tudom, én is teszteltem már Openboxot LXDE alatt. Nem tetszett, hogy annyit kell mókolni vele, például egy helyi menü beállításánál, hogy működjön. Igen, az Unityra gondoltam, nyilván nem kompatibikesek vele a csomagjai. Milyen egyszerűbb, gyakran használt grafikus programokat lehet mellé telepíteni? Ezek szerint az Unityhoz hasonlóan a Gnome-ra, KDE-re netán XFCE-re készült csomagok nagy része sem futtatható vagy vannak azért kivételek? Elsősorban a rendszerprogramok érdekelnének. Az Openboxnak egyébként van használható menüje, például ide automatikusan bekerülnek a telepített alkalmazások? Mennyivel kisebb így az erőforrásigénye, mint például egy komplett XFCE-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan ismerik, használják az Ubuntut és a különböző változatait, derivatíváit, de talán nem mindenki (mindegyikük)...
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vallás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Hyundai, Kia topik
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest