- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Tudom, én is teszteltem már Openboxot LXDE alatt. Nem tetszett, hogy annyit kell mókolni vele, például egy helyi menü beállításánál, hogy működjön. Igen, az Unityra gondoltam, nyilván nem kompatibikesek vele a csomagjai. Milyen egyszerűbb, gyakran használt grafikus programokat lehet mellé telepíteni? Ezek szerint az Unityhoz hasonlóan a Gnome-ra, KDE-re netán XFCE-re készült csomagok nagy része sem futtatható vagy vannak azért kivételek? Elsősorban a rendszerprogramok érdekelnének. Az Openboxnak egyébként van használható menüje, például ide automatikusan bekerülnek a telepített alkalmazások? Mennyivel kisebb így az erőforrásigénye, mint például egy komplett XFCE-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged