Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Köszi.
Az LXDE és XFCE között tapasztalataim szerint az a különbség, hogy utóbbi némileg erőforássigényesebb, a freedesktop.org utóbbit nem kimondottan a csak csupasz asztali rendszerek közé sorolja, a több processzor és memóriaterhelésrt cserébe nagyobb a programválasztéka. Itt is okos kompromisszumot kell hozn, ha egy régebbi konfiguráción szeretnénk készen, különösebb konfiguráció nélkül a lehető legtöbb grafikus alkalmazást futtatni. Nekem ezen okok miatt az XFCE vált be. -
zoli62
addikt
Tudom, én is teszteltem már Openboxot LXDE alatt. Nem tetszett, hogy annyit kell mókolni vele, például egy helyi menü beállításánál, hogy működjön. Igen, az Unityra gondoltam, nyilván nem kompatibikesek vele a csomagjai. Milyen egyszerűbb, gyakran használt grafikus programokat lehet mellé telepíteni? Ezek szerint az Unityhoz hasonlóan a Gnome-ra, KDE-re netán XFCE-re készült csomagok nagy része sem futtatható vagy vannak azért kivételek? Elsősorban a rendszerprogramok érdekelnének. Az Openboxnak egyébként van használható menüje, például ide automatikusan bekerülnek a telepített alkalmazások? Mennyivel kisebb így az erőforrásigénye, mint például egy komplett XFCE-nek?
-
zoli62
addikt
Látom ez egy puritán ablakkezelő. Telepíthetők rá az Ubuntu Unity-specifikus csomagjai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az LXDE és XFCE között tapasztalataim szerint az a különbség, hogy utóbbi némileg erőforássigényesebb, a freedesktop.org utóbbit nem kimondottan a csak csupasz asztali rendszerek közé sorolja, a több processzor és memóriaterhelésrt cserébe nagyobb a programválasztéka. Itt is okos kompromisszumot kell hozn, ha egy régebbi konfiguráción szeretnénk készen, különösebb konfiguráció nélkül a lehető legtöbb grafikus alkalmazást futtatni. Nekem ezen okok miatt az XFCE vált be.